ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Положення про комісію з реєстрації прильоту та контролю. - Страница 4 - Форум
Меню сайта


Форма входа

  

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД


Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

 

 

Мини-чат
500

 


 

 
Статистика

 

 

Последние темы
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (155)
  • Разговоры обо всём насвете. (229)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  • ПОМОЖЕМ УСТРОИТЬ НАЙДЕННЫХ ГОЛУБЕЙ (34)
  •  
     

    Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

    Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

     


    Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.


    PLO-программа для голубеводов


    Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

    Всеукраїнська Національна Федерація

    аматорів спортивного голубівництва

    Федерація голубиного спорту України

    Вісник голубино-поштового спорту




    Поиск

    Категории раздела


    Приветствую Вас, Гость · RSS 25.04.2024, 21:40

    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 4 из 6
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • »
    Форум » Клубы, федерации и обьединения голубеводов Украины. » "ВАЛПСГ" » Положення про комісію з реєстрації прильоту та контролю.
    Положення про комісію з реєстрації прильоту та контролю.
    СоломонДата: Пятница, 29.03.2013, 16:00 | Сообщение # 46
    Новичек
    Группа: Друзья
    Сообщений: 42
    Статус: Offline
    ЗАРАХОВУВАТИ, ую, уєш, недок., ЗАРАХУВАТИ, ую, уєш, док., перех.

    1. Включати до складу кого-, чого-небудь; Словник української мови: в 11 томах. — Том 3, 1972. — Стор. 288.Академічний тлумачний словник (1970—1980)
    1.6. Результати змагань в Національній першості зараховуються лише голубівникам, які приліт голубів з дистанцій фіксують за допомогою спеціалізованих механічних годинників, або електронних систем.
    Тобто не зараховувати не включати до складу конкурсного листка в даному випадку результат учасника який користується послугою диспетчера .
    А , що в Вашому розумінні Національна першість ? В нашому випадку України скільки загальнонаціональних випусків проводиться ? І це можуть бути лише марафони. А ВИ прописуєте в положенні усі категорії , які налітуються на рівні клубу та регіону і на основі яких відбувається відбір в категоріях Національної першості .

    Добавлено (29.03.2013, 14:57)
    ---------------------------------------------
    Makarenkoof - "Тому що до Національної виставки повинні допускатися голуби, які мають найвищий результат в змаганнях, а не просто ті, що контролювалися годинниками чи електронікою."-
    Тепер будьте добрі поясніть , яким чином згідно проекту Вами написаних положень голуби власники яких користуються послугами диспетчера мають право потрапити в колекцію Національної виставки ???
    10.1.3. До участі в змаганнях Національної першості допускаються лише голубівники, які мають технічно придатні механічні годинники, або електронні системи, досконало вивчили їх системні механізми, вільно володіють їх принципами роботи.

    Добавлено (29.03.2013, 15:00)
    ---------------------------------------------
    1.2. Визначення переможців в змаганнях Національної першості можливе лише шляхом фіксування прильоту голубів за допомогою спеціалізованих механічних годинників або електронних систем. Послідуюче ретельне опрацювання даних та реєстрація отриманих результатів у відповідних документах.
    1.6. Результати змагань в Національній першості зараховуються лише голубівникам, які приліт голубів з дистанцій фіксують за допомогою спеціалізованих механічних годинників, або електронних систем.

     
    АндрійДата: Пятница, 29.03.2013, 16:22 | Сообщение # 47
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 10
    Статус: Offline
    Висловлю декілька своїх зауважень до зазначеного положення.

    На мою думку, дане Положення вцілому структурно побудовано неправильно і покликане, за ідеєю автора, регулювати спектр питань, надто ширший, ніж воно повинно врегульовувати.
    Як називається зазначене Положення? "Про комісію з реєстрації прильоту голубів та
    контролю за годинниками і електронними системами". ТОбто мова йде про певний оперативний структурний орган всеукраїнського, регіонального чи клубного рівня, який покликаний забезпечувати фіксацію та певну реєстрацію результатів змагань голубів. Таким чином, таке положення повинно бути сформоване таким чином, щоб воно містило визначення основних понять, термінів, викоритсаних в ньому, визначало поняття самої комісії, порядок іі утворення, перелік її функцій, перелік повноважень, форму та способи здійснення функцій, види та форми прийнятих рішень тощо. Виходячи із змісту цього запропонованого проекту положення, виходить що воно покликане регулювати або ж врегулювати і інші сфери проведення змагань, як-от порядок, допуск голубів на старт змагань, порядок користування реєстраційними засобами (чи то спеціалізовані механічні годинники, чи то електронні системи), що є практично, об'єктом регулювання зовсім інших нормативних актів, таких як Правила проведення змагань (питання щодо старту, участі у національній першості чи як там її назвати), чи Правил користування засобами реєстрації прильоту голубів. Таким чином, або ж сформувати один єдиний документ, або ж нехай вказане положення врегульовує власне лише питання, що стосуються комісії з реєстрації прильоту голубів.

    Добавлено (29.03.2013, 15:22)
    ---------------------------------------------
    Що це за таке формулювання: "6.15 Старт для всіх голубів спільний і одночасний. Також у них і конкурс спільний..." Що таке всі голуби: Що значить спільний і одночасний? Що таке спільний конкурс? Необхідно формулювати приблизно таким чином: "До старту в змаганнях допускаються голуби, які містяться в заявочних відомостях голубників, поданих у відповідній формі і в строки, визначені на всеукраїнському, регіональному чи клубному рівні, належним чином проконтрольовані відповідними контрольними обручками згідно відповідних документів комісії з прильоту голубів" - десь так. Мова повинна йти про вимоги щодо належної заявки голубів на той чи інший етап змагань. Фіксація результатів - це вже зовсім інше питання. Мова йде лише про відповідний документ (заявочний), який визначає кількість і склад голубів для змагання на тому чи іншому рівні. Голубівник може давати голубів на змагання і не фіксувати результати їх прильоту, але якщо він їх включив у відповідну відомість - все, його голуби беруть участь у змаганні. Тобто до старту він визначається з тим чи включати їх у відповідну відомість чи ні, він може одних включити в одну відомість (регіональну, наприклад, чи всеукраїнську, де фіксація відбувається мехгодинниками чи ел.системами), а в іншу (клубну) може включити інших або ж додаткових, фіксація яких може здійснюватись шляхом відправлення sms-повідомлень. Таким чином, щоб не було спотворень результатів у зв'язку із тим, що використовувались різні засоби фіксації, до розрахунку повинні бути прийняті відповідні відомості і відповідні результати, отримані згідно вимог, встановлених для всеукаїнського, регіонального чи клубного рівня.

     
    Viktor_Дата: Пятница, 29.03.2013, 17:01 | Сообщение # 48
    Голубевод-профи
    Группа: Друзья
    Сообщений: 309
    Статус: Offline
    Цитата (Андрій)
    Таким чином, або ж сформувати один єдиний документ,
    Я давно хотів,це написати -багато там повторюється всього багато раз одне і теж.Треба один документ.
    Цитата (Андрій)
    Таким чином, щоб не було спотворень результатів у зв'язку із тим, що використовувались різні засоби фіксації, до розрахунку повинні бути прийняті відповідні відомості і відповідні результати, отримані згідно вимог, встановлених для всеукаїнського, регіонального чи клубного рівня.
    І тут з тими "рівнями" треба простіше підійти в залежності від наших "реалій"-є 250 голубів і 20 учасників-і це є Національна першість,реєструєш по смс - не може твій голуб  бути допущений до Національної виставки і буде стимул придбати годинник.


    Сообщение отредактировал Viktor_ - Пятница, 29.03.2013, 17:05
     
    ХМДата: Пятница, 29.03.2013, 18:56 | Сообщение # 49
    Любитель голубей
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 142
    Статус: Offline
    Цитата (Viktor_)
    250 голубів і 20 учасників

    Це ви маєте на увазі загальну кількість всих з тими що працює через диспетчера чи тільки тих хто літає по годинниках та системах ?

    Добавлено (29.03.2013, 17:56)
    ---------------------------------------------

    Цитата (Андрій)
    Як називається зазначене Положення? "Про комісію з реєстрації прильоту голубів та
    контролю за годинниками і електронними системами". ТОбто мова йде про певний оперативний структурний орган всеукраїнського, регіонального чи клубного рівня, який покликаний забезпечувати фіксацію та певну реєстрацію результатів змагань голубів. Таким чином, таке положення повинно бути сформоване таким чином, щоб воно містило визначення основних понять, термінів, викоритсаних в ньому, визначало поняття самої комісії, порядок іі утворення, перелік її функцій, перелік повноважень, форму та способи здійснення функцій, види та форми прийнятих рішень тощо.


    Цитата (Андрій)
    Що це за таке формулювання: "6.15 Старт для всіх голубів спільний і одночасний. Також у них і конкурс спільний..." Що таке всі голуби: Що значить спільний і одночасний? Що таке спільний конкурс? Необхідно формулювати приблизно таким чином: "До старту в змаганнях допускаються голуби, які містяться в заявочних відомостях голубників, поданих у відповідній формі і в строки, визначені на всеукраїнському, регіональному чи клубному рівні, належним чином проконтрольовані відповідними контрольними обручками згідно відповідних документів комісії з прильоту голубів" - десь так. Мова повинна йти про вимоги щодо належної заявки голубів на той чи інший етап змагань. Фіксація результатів - це вже зовсім інше питання. Мова йде лише про відповідний документ (заявочний), який визначає кількість і склад голубів для змагання на тому чи іншому рівні. Голубівник може давати голубів на змагання і не фіксувати результати їх прильоту, але якщо він їх включив у відповідну відомість - все, його голуби беруть участь у змаганні. Тобто до старту він визначається з тим чи включати їх у відповідну відомість чи ні, він може одних включити в одну відомість (регіональну, наприклад, чи всеукраїнську, де фіксація відбувається мехгодинниками чи ел.системами), а в іншу (клубну) може включити інших або ж додаткових, фіксація яких може здійснюватись шляхом відправлення sms-повідомлень. Таким чином, щоб не було спотворень результатів у зв'язку із тим, що використовувались різні засоби фіксації, до розрахунку повинні бути прийняті відповідні відомості і відповідні результати, отримані згідно вимог, встановлених для всеукаїнського, регіонального чи клубного рівня.

    Згоден applause


    З повагою Михайло Хмара.
     
    Viktor_Дата: Пятница, 29.03.2013, 19:59 | Сообщение # 50
    Голубевод-профи
    Группа: Друзья
    Сообщений: 309
    Статус: Offline
    Цитата (ХМ)
    Це ви маєте на увазі загальну кількість всих з тими що працює через диспетчера чи тільки тих хто літає по годинниках та системах ?
    Всіх немає значення,конкурс з 250 -50 голубів,а потім вже розберемся в кінці літав по смс-голуб  на національну виставку голуб не має права їхати,бо немає годинникової стрічки!
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 20:21 | Сообщение # 51
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Соломон)
    А, що в Вашому розумінні Національна першість? В нашому випадку України скільки загальнонаціональних випусків проводиться? І це можуть бути лише марафони. А ВИ прописуєте в положенні усі категорії, які налітуються на рівні клубу та регіону і на основі, яких відбувається відбір в категоріях Національної першості


            В моєму розумінні Національна першість, це змагання, які відбуваються під егідою Всеукраїнської Асоціації. Так, я прописую, що всі 8 категорій, а не лише марафон, є Національна першість. В минулі роки багато хто самостійно літав понад 700 км і де їх результати? В н... на цвяшку.
            Майже в усіх видах спорта є змагання районного рівня, міського, обласного, республіканського, континентального і світового. Скільки б ви в своєму районі не розказували, що в області ви найсильніший, то поки ви не докажете це на справі, вас ніхто не визнає. Так в спорті східці й ведуть догори.
            Хто, чи на підставі чого ви визнали, що лише марафон входить до Національної першості, а решта категорій ні?


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 20:30 | Сообщение # 52
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Соломон)
    ЗАРАХОВУВАТИ, ую, уєш, недок., ЗАРАХУВАТИ, ую, уєш, док., перех. 1. Включати до складу кого-, чого-небудь; Словник української мови: в 11 томах. — Том 3, 1972. — Стор. 288. Академічний тлумачний словник (1970—1980)


            А я розшукував лінгвіста, який би провів корекцію написаного перед поданням на розгляд Конференції. Як то кажуть, "а на ловця і звір біжить".


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 20:48 | Сообщение # 53
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Соломон)
    Makarenkoof - "Тому що до Національної виставки повинні допускатися голуби, які мають найвищий результат в змаганнях, а не просто ті, що контролювалися годинниками чи електронікою." Тепер будьте добрі поясніть, яким чином згідно проекту Вами написаних положень голуби власники яких користуються послугами диспетчера мають право потрапити в колекцію Національної виставки? п.10.1.3. До участі в змаганнях Національної першості допускаються лише голубівники, які мають технічно придатні механічні годинники, або електронні системи, досконало вивчили їх системні механізми, вільно володіють їх принципами роботи.


            Щодо Національної виставки там моя помилка. п.10.1.3. підлягає доопрацюванню. Слово "допускаються" буде вилучено з тексту однозначно.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 21:04 | Сообщение # 54
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Андрій)
    На мою думку, дане Положення в цілому структурно побудовано не правильно і покликане, за ідеєю автора, врегулювати спектр питань, надто ширший, ніж воно повинно врегульовувати. Як називається зазначене Положення? "Про комісію з реєстрації прильоту голубів та контролю за годинниками і електронними системами".


     
            На початку я напрацював два Положення. Перше, про комісію, друге, про контроль за годинниками. Потім, щоб не плодити документацію вирішив їх об"єднати в одне Положення. згідно Вашого зауваження слідує, що варто дещо змінити назву цього Положення. Аналогічна ситуація і з Положенням про судівську комісію і правилами змагань. 


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 21:12 | Сообщение # 55
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Андрій)
    Таким чином, таке положення повинно бути сформоване таким чином, щоб воно містило визначення основних понять, термінів, викоритсаних в ньому, визначало поняття самої комісії, порядок іі утворення, перелік її функцій, перелік повноважень, форму та способи здійснення функцій, види та форми прийнятих рішень тощо

            Положення для того й виставлене на обговорення, щоб отримати якомога більше пропозицій. Вам, пане Андрію, як то кажуть і карти в руки. Дайте свої пропозиції щодо визначення основних понять, термінів тощо. Ми будемо Вам вдячні.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    СоломонДата: Пятница, 29.03.2013, 21:17 | Сообщение # 56
    Новичек
    Группа: Друзья
    Сообщений: 42
    Статус: Offline
    Власне я і маю на увазі клубні змагання, як перший щабель Національної першості за умови участі не менше 20 голубоводів і не менше 250 голубів і т.д. Тому правила і не можуть бути відмінними , як для національної першості , регіональних , чи клубних змагань .На регіональних ,клубних чи інших рівнях на мій погляд можна доповнювати номінаціями для відзначення , які кому до вподоби :
    Gennadiy_Puzdrya
    "Федорович все правильно, не нужно путать Национальное первенство и внутриклубные соревнования. В клубах голубеводы могут контролировать прилет, определять победителей и награждать их так как только им заблагорассудится. Вплоть до того что награждать за худшего голубя и за самое плохое время прилета и никто им это сделать не запретит. Другое дело Национальное первенство. Оно должно проходить сугубо по нормам, правилам и положениям Всеукраинской федерации."
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 21:39 | Сообщение # 57
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Андрій)
    "До старту в змаганнях допускаються голуби, які містяться в заявочних відомостях голубників, поданих у відповідній формі і в строки, визначені на всеукраїнському, регіональному чи клубному рівні, належним чином проконтрольовані відповідними контрольними обручками згідно відповідних документів комісії з прильоту голубів" - десь так


                Пункт 6.15. дійсно підлягає опрацюванню. Але вказане Вами "поданих у відповідній формі і в строки, визначені на всеукраїнському, регіональному чи клубному рівні, належним чином проконтрольовані відповідними контрольними обручками згідно відповідних документів комісії з прильоту голубів" там обсолютно зайве, багато накручено. Треба щоб було просто, коротко, стисло, конкретно і зрозуміло. Кратність сестра таланту. Тим паче, що воно все відображене в тому чи іншому з попередніх розділів.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    GudzДата: Пятница, 29.03.2013, 23:38 | Сообщение # 58
    Голубевод
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 276
    Статус: Offline
    
    Цитата
    не менше 20 голубоводів і не менше 250 голубів
    Ysih vitajy. Pereprowyjy wo vtry4ajys, 4omy neberete pid yvahy wo y Evropi beryt 33% y konkyrs, vid vupys4enuh holyiv? Po jakijs miri vu sami svoih holybiv karaete...
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 29.03.2013, 23:46 | Сообщение # 59
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Андрій)
    Висловлю декілька своїх зауважень до зазначеного положення.

                Пане Андрію, дуже приємно, що Ви наважилися висловити свою думку, своє бачення того чи іншого питання. Я переконаний, що від спілкування з Вами буде взаємна користь і для нас, і для суспільства на яке ми разом зараз з вами працюємо.
                Тільки в мене до Вас одне єдине прохання, не пишіть такі довгі тиради. Закінчену думку відокремлюйте абзацом. В іншому випадку ваші пропозиції можуть залишитися поза увагою. Заздалегідь дякую за взаємопорозуміння.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    АндрійДата: Пятница, 29.03.2013, 23:49 | Сообщение # 60
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 10
    Статус: Offline
    [quote=Makarenkoof]там обсолютно зайве, багато накручено. Треба щоб було просто, коротко, стисло, конкретно і зрозуміло. Кратність сестра таланту. Тим паче, що воно все відображене в тому чи іншому з попередніх розділів. [/quote]
    Згідний, термін "відповідний" використано занадто часто, варто застосувати синоніми, однак давайте не будем забувати, що Положення формується для змагань на усіх рівнях, так що без формалізації багатьох явищ не обійтись ніяк.

    Добавлено (29.03.2013, 22:49)
    ---------------------------------------------
    [quote=Gudz]33% y konkyrs[/quote]

    33% - не знаю, а от 25 - якраз гарний варіант.

     
    Форум » Клубы, федерации и обьединения голубеводов Украины. » "ВАЛПСГ" » Положення про комісію з реєстрації прильоту та контролю.
    • Страница 4 из 6
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • »
    Поиск:
    Новый ответ
    Имя:
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz