у племінної спортивної голубки рихле пір*я, крила щільно прилягають до тіла, під крилами нема шишок, але нормально літати не годна,лише надвір із голуб*ятні і назад,в небо не йде,послід нормальний,тож не думаю шо сальмоннельоз Раз на тиждень даю кормові кріжді до корму,і раз вітаміни до води,то і авітаміноз відпадає, в паровку не йде вже з місяць(і якраз з місяць в неї рихле перо на спині),що це може бути?? Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Сообщение отредактировал andrij_slobodyan - Вторник, 24.11.2009, 16:10
у племінної спортивної голубки рихле пір*я, крила щільно прилягають до тіла, під крилами нема шишок, але нормально літати не годна,лише надвір із голуб*ятні і назад,в небо не йде,послід нормальний,тож не думаю шо сальмоннельоз Раз на тиждень даю кормові кріжді до корму,і раз вітаміни до води,то і авітаміноз відпадає, в паровку не йде вже з місяць(і якраз з місяць в неї рихле перо на спині),що це може бути??
andrij_slobodyan, ну ты определил причину или нет,почему молчишь??? У меня примерно такое-же тоже было года два назад,только у николаевского голубя,но я тогда причину так и не определил. Голубеводство-исскуство большое, тайна великая, о которых легкомысленно человек говорить не должен. Т.Гексли
Сообщение отредактировал Степан - Вторник, 15.12.2009, 16:15
andrij_slobodyan, ну ты определил причину или нет,почему молчишь??? У меня примерно такое-же тоже было года два назад,только у николаевского голубя,но я тогда причину так и не определил.
нажаль,не знайшов причину.але вона відійшла Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...