Всегда выбирайте самый трудный путь – на нём вы не встретите конкурентов. (Шарль де Голль)
«Не гонись за удачей - иди ей навстречу»
Успешный человек — это тот, кто может сложить фундамент своего успеха из камней, которыми в него кидают
-Можно ли простить врага? -Бог простит! Наша задача организовать их встречу... (Аль Капоне) Мои сообщения могут быть грубыми или обидными, но я никому не желаю зла. Я просто могу долбануть правдой.
Шедевр подарений учасникам форуму нашим колегою Оdessa-loft не повинен так відразу загубитися у вирі буденного життя.
В американців є свобода, у німців — пиво та бекон, в французів є висока мода, в англійців — кращий стадіон. А українець пересічний у справі іншій є взірець — він має довгий і еластичний, ніде не бачений терпець. Наприклад, зверху заманеться ввести податок на штани — терпець вкраїнця не порветься, хоч триста літ його тягни. Або братва введе в оману: покличе в банк, а там — бордель. Вкраїнець свій терпець дістане, зітхне — і знову до грабель... Я чув: начальство задля траншу продать хотіло наш терпець. Не продавайте, я не раджу, бо нам усім прийде піпець АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Сообщение отредактировал Makarenkoof - Вторник, 18.02.2014, 08:36