Дата: Понедельник, 24.01.2011, 12:02 | Сообщение # 167
Голубевод
Статус: Offline
Тi яких нiхто незаактивуе будуть летiти але im небуде рахуватись, значить пункти будуть рахуватись, але цi голуби небудуть вигравати нiяких призiв. Пункти рахують для пiзнiшого продажу. Наприклад прилетить неактивований голуб 3-iй то пункти порахують але 4-тий голуб тодi буде 3-iй.
Дата: Понедельник, 24.01.2011, 13:11 | Сообщение # 168
Голубевод-фанат
Спасибо ,за ответ ето я и хотел узнать ,туда можно одать голубей для проверки ,например дам 10голубей,активирую одного голуба, остальных могу проверить как будут летать у етих условиях,етого голуба которого обизательно надо активировать, то надо сразу выбрать указав номер кольца, или когда устанавливается время на активацию,посмотрев уже примерно как он себя показывает там до 90-100км.
Дата: Воскресенье, 30.01.2011, 21:18 | Сообщение # 169
Новичек
Gudz Я думаю вы правы . Зачем активировать тех которые плетутся в хвосте. Помоему нету смысла, веть дистанция увеличевается не на много. А деньги дествительно очень большие. Риск неоправдает себя!
Дата: Воскресенье, 30.01.2011, 21:53 | Сообщение # 170
Голубевод-фанат
Гебель Александр активировал голубя который прилетел 122 м и он активированный......Многие в первой сотне были не активированы........Приз 4000Эвро. Чемпион 2011г.Дистанции 200 км голубедром "Блыс2кавка" город Львов. В чистокровном разведении спортивных, Иду правильным путем,уже с двумя шагающими по жизни сыновьями.
Дата: Понедельник, 31.01.2011, 21:16 | Сообщение # 172
Голубевод
Юра я б тебе просив нерисати тут всяко ерундy тому що на рiзних голубодромах рiзнi призи та рiзьна вартiсть активацii.А за Гебеля виграш ти незнаеш пiдробностей а усiм розказуеш як воно е.Гебеля голуб виграв 3 тис. I 2-ий прилетiв пiсля призових, з прoрдажi цих 2-ox голубiв вiн дiстав ше 1 тис, разом вийшло 4 тис.Так що перед цим як писати треба думати що.
Добавлено (31.01.2011, 21:16) --------------------------------------------- аматор. Що ти маеш на увазi бо е багато голубодромiв та всюди рiзнi оплати.
Дата: Вторник, 01.02.2011, 21:52 | Сообщение # 174
Голубевод
Привiт аматор.Ти зайди на сайт голубодрому, там е можливiсть росiйською мовою, и все переглянь, бо кожного року по iншому. Тут сторiнка Тенерифи. www.derbyatlantic.com
Чемпион 2011г.Дистанции 200 км голубедром "Блыс2кавка" город Львов. В чистокровном разведении спортивных, Иду правильным путем,уже с двумя шагающими по жизни сыновьями.
Gudz. дякую, стратив добрих дві години але не жалію, отримав багато іншої інформації, правда невпевнений, що я правильно дочитався. Чи правильно я зрозумів , шо у 2010 р. перших 12 голубів у фіналі з 300 км. летіло три дні.
аматор.Ти все правильно зрозумiв, то прилетiло тiльки 12 голубiв у 2010 роцi. I збирались вони, довше як 3 днi. Онисько, е нформацiя на сайтi Тенерифи, голуби якi залишаться незаактивованi, небудуть приймати участь у змаганнях.Активацiя закiнчуеться 03.02 у четвер.На даний момент е ще 230 незаакривованих голубiв. 05.02 заплановано 1-ий залiковий випуск.Вже нетерпиться побачити результати.
Дата: Четверг, 03.02.2011, 19:10 | Сообщение # 180
Голубевод
аматор. голуби не дурнi а дурнi люди, була погана погода, тай перед тим непускали дальше 100-км, теж за погоднiх умов.А взагалi, там голуби не летять, вони прилiтають.Завтра буде перший залiковий, роблять ранiше бо, з 05.02 знову погана погода.Завтра будуть великi страти, я думаю 30% мiнiмум загубиться, а навiть бiльше, бо тренували до 70 км, а затра майже 100-км, i з iншого острiва.Дай Бог щом моi прогнози нездiйснилися.