vladimir,у меня есть связи,но штоб шото делать, мне надо знать все ,как оно есть на самом деле ,а нащот способен,я насегодняшный день ,сначала делаю все ,штоб у себя в городе собрать таких которые одного мнения сомной, штоб делать леты так как я щитаю правильно, и те хто меня в етом подержывает, щас нас есть уже 6-8человек, когда как, но я думаю ,если даст БОГ ,дожить до следующего года ,то мы сможем организовать уже леты втом направлении которое я щитаю правильным, и те хто вместе сомной ето организовывает,и тогда уже нужно вступать в клуб,и я думаю после можно будет мне брать на себя какуюто часть работы,Боднараш.И.Д. об етом знает,я сним у Киеве на ету тему разговаривал, шо может мне получиться зделать так штоб отвозить голубей з Коломыйськым и другими клубами,вчом он мне сказал шо поможет,и тогда будем решать но я нипротив и щас есть мой телефон то можна позвонить.
у меня первый вопрос как организовать у нас в Украине олимпиаду,соревнования спортивных голубей
19.11.2011 р. у м. Чернівці відбудеться V Всеукраїнська Олімпіада спортивних голубів ВГО «ФГСУ» за адресою: вул. Хотинська, буд. №43, торговий комплекс «Боянівка», 3-ій поверх.
План проведення заходу:
18.11.2011 - прийом голубів з 18-00 до 22-00;
19.11.2011 - урочисте відкриття 10-00 до 10-30;
- відвідування заходу 10-30 до 15-30;
- нагородження призерів 11-00 до 12-00;
- аукціон голубів 12-00 до 13-00;
- засідання представників
офіційних делегацій від
осередків ВГО «ФГСУ» 13-30 до 14-30;
- закриття заходу та
видача колекцій
голубів 15-30 до 16-30;
- фуршет для офіційних
делегацій та гостей 17-00 до 19-00.
Умови проведення V Всеукраїнської Олімпіади спортивних голубів ВГО «ФГСУ»:
До участі допускаються колекції голубів осередків ВГО «ФГСУ», які офіційно приймали участь у змаганнях 2010-2011 років та результати яких зараховані і виставлені на офіційному сайті ВГО «ФГСУ».
Кожний осередок має можливість представити колекцію з 15-ти голубів, при наявності документів, які засвідчують їх досягнення. Список голубів, які потрапляють до участі у V Всеукраїнській Олімпіаді спортивних голубів ВГО «ФГСУ» буде надрукований на сайті. Виставочна картка на кожного експонуємого голуба друкується суддівською колегією ВГО «ФГСУ». Готовність до участі у заході перелічених голубів підтверджують голови осередків ФСГУ у телефонному режимі. Якщо запропонований голуб не експонується, то його місце займає наступний нижче по рейтингу голуб.
Переможці Олімпіади нагороджуються дипломами та цінними подарунками згідно з рішенням суддівської комісії.
Голубівникам, які бажають експонувати своїх голубів поза конкурсом, надаються місця на Олімпіаді на окремих умовах.
На експонованих голубів обов’язкова наявність ветеринарних свідоцтв форми Ф-1. Хворі голуби не допускаються для участі у заході.
Керівникам осередків та клубів ВГО «ФГСУ» вчасно надати інформацію, що до кількісного складу делегацій, з метою бронювання місць в готелях.
З питань проведення V Всеукраїнської Олімпіади спортивних голубів ВГО «ФГСУ» звертатися за телефонами:
Боднараш Іван Дмитрович - +380638925243
Крицький Володимир Володимирович - +380677191191
Для експозиції на V Всеукраїнській Олімпіадй спортивних голубів ВГО «ФГСУ» пропонуються голуби, які дістали місця у малих категоріях за один 2011 рік.
*На великий жаль, в змаганнях 2011 року не виявлено голубів, які б потрапили до категорії "f".
Для експозиції на V Всеукраїнській Олімпіадй спортивних голубів ВГО «ФГСУ» пропонуються голуби, які дістали місця у категоріях за два роки 2010 та 2011 роки.
*На великий жаль, в змаганнях 2010-2011 років не виявлено голубів, які б потрапили до категорії "Е". "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
19-20 ноября 2011 г. Национальная выставка кур и декоративных птиц г.Харьков,
Чудовий аргумент
Добавлено (04.11.2011, 17:58) --------------------------------------------- може в Харкові буде й національна декоративних птахів я цього не знаю, відповідальність за виставку та її назву лежить на організаторах цього заходу, якщо вони зможуть організувати всю країну або хоча б більшу її частину то чого б і ні, але ж ми всі чудово знаємо яка виставка буде Чернівцях... чи може вона носити звання національної ?
по перше для того щоб мати право носити почесне звання всеукраїнська то цю виставку повинна проводити національна федерація яка має в своїх рядах 51 відсоток обласних осередків а не 19 разом з районними та сільськими клубами
Quote (Черномор)
Quote (ХМ) ще першої олімпіади ніхто не зпромогся провести а тут вже п*ята
Так можна проспати все. 1 Киев. 2 Львов 3 Киев. 4 Кр Рог. 5 Чернівці
по друге всі вище перелічені міста проводили звичайні виставки спортивних голубів і аж ні як не олімпіади з таким же успіхом можна і цю виставку нарікти олімпіадою 26-27 ноября 2011 г. Выставка спортивных голубей г.Львов, оптовый рынок «Шувар», выставочный зал Ответственный организатор : Михайлец В. 067-314-32-77 але ж її організатори більш стримані і телерантні
Quote (Черномор)
Перепрошую, ми це хто ?
і на закінчення, ми це всі нормальні голубоводи які на відміну від декого, товаришують зі своєю головою
Quote (Черномор)
І яка ж виставка буде?
а яка вона буде побачимо
Добавлено (04.11.2011, 19:01) --------------------------------------------- і взагалі ця тема зветься "Как организовать в Украине олимпиаду" мабудь тому що людей цікавить як організувати по справжньому всеукраїнську олімпіаду яка обьєднає більшість областей держави а не провести звичайнісіньку вмставку під егідою олімпіади де як і завжди будуть нагороджувати "чемпионов моего двора"
і взагалі ця тема зветься "Как организовать в Украине олимпиаду"
Как я понемаю соревнования,а не выставки,
Добавлено (04.11.2011, 19:16) --------------------------------------------- Бред попредумывали,только с такими кольцами,только с таких клубов,и так далье.... Кто сказал что голуби окольцованые кольцами не Боднараша немогут участвовать в соревнованиях и других меропреятиях??слышал уже не от одних. Полная ерунда!а ёсли у меня голуби преобретённые за границей,или у другого голубевода??? Насколько я знаю ,и как это вовсех странах,должен быть сертефикат кольца, А у нас что творится??какой болван роспространяет эти слухи??
19.11.2011 р. у м. Чернівці відбудеться V Всеукраїнська Олімпіада спортивних голубів ВГО «ФГСУ» за адресою: вул. Хотинська, буд. №43, торговий комплекс «Боянівка», 3-ій поверх.
Но тем немение хорошо что хоть чтото делается.
Добавлено (04.11.2011, 19:25) --------------------------------------------- Люди смогут пообщятся,своих питомцев показать и других посмотреть. в этом плане неплохо ,только это не олимпиада,я так думаю,и былобы неплохо прегласить всех а не
Quote (ХМ)
"чемпионов моего двора"
И несмотреть кто в каком клубе,общим делом занимаемся какникак.
по перше для того щоб мати право носити почесне звання всеукраїнська то цю виставку повинна проводити національна федерація яка має в своїх рядах 51 відсоток обласних осередків а не 19 разом з районними та сільськими клубами
Звание "Национальная" присваивается (согласно Закону об общественных организациях и Закону о федерациях) федерации, как общественной организации, в юридическом её статусе, т.е. Национальная общественная организация "Федерация ... ". Решение о присвоении этого звания принимает вышестоящий орган (в нашем случае - это Министерство науки образования молодёжи и спорта) за определённые заслуги, оговоренные в Законах.
Quote (ХМ)
по друге всі вище перелічені міста проводили звичайні виставки спортивних голубів і аж ні як не олімпіади з таким же успіхом можна і цю виставку нарікти олімпіадою 26-27 ноября 2011 г. Выставка спортивных голубей г.Львов, оптовый рынок «Шувар», выставочный зал Ответственный организатор : Михайлец В. 067-314-32-77 але ж її організатори більш стримані і телерантні
Просвещаю вас ХМ, Олимпиада это термин который требует применять министерство при проведении соответствующих мероприятий Национальной федерацией ФГСУ,для популяризации голубиного спорта в Украине.
Quote (ХМ)
ми це всі нормальні голубоводи які на відміну від декого, товаришують зі своєю головою
Мне кажется вам надо извинится. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Сообщение отредактировал Черномор - Пятница, 04.11.2011, 23:36
Звание "Национальная" присваивается (согласно Закону об общественных организациях и Закону о федерациях) федерации, как общественной организации, в юридическом её статусе, т.е. Национальная общественная организация "Федерация ... ". Решение о присвоении этого звания принимает вышестоящий орган (в нашем случае - это Министерство науки образования молодёжи и спорта) за определённые заслуги, оговоренные в Законах.
Чорномор не плетіть беліберду в якій ви самі заплуталися, де-юре можливо так воно і є, маніпулюючи підставними документами було зареєстровано фсгу але ж де-фа́кто все по іншому, дуже багато питань ????????????????? і ви це чудово розумієте, не обманюйте себе і людей
Quote (Черномор)
Олимпиада это термин который требует применять министерство при проведении соответствующих мероприятий Национальной федерацией ФГСУ,для популяризации голубиного спорта в Украине
звичайно, раз назвалися
Quote (Черномор)
Национальной федерацией ФГСУ
будьте добрі виконуйте закони України
Quote (Черномор)
Мне кажется вам надо извинится
якщо в моїх словах ви знайшли образу, тоді звичайно вибачаюсь, ці придумані "національні федерації та олімпіади" це все тимчасове а нам головне залишатися людьми З повагою Михайло Хмара.
Цирк на дроті. Мужики прекращайте глумиться над народом . Ведь невооруженным глазом видно что это чистой воды заказуха, и кто чьи интересы защищает. Я так понимаю раз Крицкого и Бондараша администрация сайта забанила поэтому у них и возникла необходимость кого либо из учасников сайта привлечь для отстаивания ихних интересов и поднятия своего имиджа.
Quote (Черномор)
Черномор, если все так прекрасно зачем было тормошить старую тему ? Черномор, ничего личного. Проснись ! тебя используют ! Финансовый кризис каснулся и меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши.
mike, что лично вас не устраивает в работе ФГСУ. Что плохого в том что будет проводится Олимпиада. Тему поднял потому, что мы голубеводы спортсмены, многие думаю впервые услышали что проводится такое мероприятие.
Quote (mike)
Я так понимаю раз Крицкого и Бондараша администрация сайта забанила
На этот вопрос должна ответить администрация. Думаю это не правда
Quote (mike)
Проснись ! тебя используют !
mike, объясни что не так . Если я буду ругать ФГСУ это значит по собственной воле, а если хвалить и радоваться успехам значит используют. Вы случайно не зомбированы на негатив.
Quote (mike)
Ведь невооруженным глазом видно что это чистойводы заказуха
Тогда вам сюда
Quote (Черномор)
19-20 ноября 2011 г. Национальная выставка кур и декоративных птиц
"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "