Звернення Руслана:"Я запрошую Тебе сісти за круглий стіл перемов,предметом яких має бути підписання трьохсторонньої угоди ,про співпрацю в організації і проведення прозорих змагань в Національній першості України.......я розумію,що це помилка скоріше всього ,але не таке ми пішли б можливо.....
Сообщение отредактировал Viktor_ - Пятница, 01.03.2013, 13:54
Звернення Руслана:"Я запрошую Тебе сісти за круглий стіл перемов,предметом яких має бути підписання трьохсторонньої угоди ,про співпрацю в організації і проведення прозорих змагань в Національній першості України.......я розумію,що це помилка скоріше всього ,але не таке ми пішли б можливо.....
про співпрацю в організації і проведення прозорих змагань в Національній першості України.......я розумію,що це помилка скоріше всього
Прокоментую, під словами "в організації і проведенні прозорих змагань", варто підрозумівати, що спочатку йде організація, або можна по іншому назвати, підготовка змагань. Організація змагань складається з щорічного затвердження в обласних федераціях (клубах) суддівської і годинникової комісій, подання до облікового центру заявок від учасників тощо. Організація - це підготовка.
як Ви дивитесь,щоб кільця в Україну закупались через одну фірму і одну особу
Я забув Вас дещо поінформувати про кільця. За рішенням ФСІ, починаючи з 2014 року всі кільця Республіканські федерації будуть отримувати безпосередньо в ФСІ. Розроблено і затверджено макет цих кілець, один із зразків знаходиться у Р.Свердела. Тепер буде гостро стояти питання про їх вартість. На мій погляд вартість повина виходити із потреб федерації на відповідний рік. В кошторис витрат входитимють витрати на виставки, олімпіади, нагороди тощо АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Такого противостояния в Украине еще не было. Как бы не розрешился этот спор, все одно какой-то позитив с этого извлечется. Все варианты по своему интересные. И объединение в единую федерацию хорошо, если послушать одних и иметь три равноценных федерации, тоже будто-бы неплохо.
Дата: Воскресенье, 03.03.2013, 14:25 | Сообщение # 26
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Viktor_)
Звернення Руслана:"Я запрошую Тебе сісти за круглий стіл перемов,предметом яких має бути підписання трьохсторонньої угоди ,про співпрацю в організації і проведення прозорих змагань в Національній першості України
Пройшло достатньо часу, щоб мати змогу впевнено поставити запитання до Вас пане Viktor, по-перше, як прореагувало ваше керівництво на звернення Р.Свердела щодо проведення переговорів за круглим столом? По-друге, якщо не є таємницею, то поінформуйте суспільство, чи прийняли ви пропозицію про переговори? І останнє, чи відбудуться переговори? Якщо так, то коли? Якщо ні, то чому? Які аргументи у вас їх не проводити? АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Воскресенье, 03.03.2013, 14:44 | Сообщение # 27
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Пройшло достатньо часу, щоб мати змогу впевнено поставити запитання до Вас пане Viktor, по-перше, як прореагувало ваше керівництво на звернення Р.Свердела щодо проведення переговорів за круглим столом? По-друге, якщо не є таємницею, то поінформуйте суспільство, чи прийняли ви пропозицію про переговори? І останнє, чи відбудуться переговори? Якщо так, то коли? Якщо ні, то чому? Які аргументи у вас їх не проводити?
Дякую за запитання.Але ми трішки знову випередили Вас-і Сверделу Р.- запропонували свої більш вигідні пропозиції,які він як "керівник який не тримається за посаду" -я думаю мав би прийняти.Але зразу скажу наперед ,що основою цих пропозицій є одна Федерація в Україні!!!
Дата: Воскресенье, 03.03.2013, 15:22 | Сообщение # 28
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Але ми трішки знову випередили Вас-і Сверделу Р.- запропонували свої більш вигідні пропозиції,які він як "керівник який не тримається за посаду" -я думаю мав би прийняти.Але зразу скажу наперед ,що основою цих пропозицій є одна Федерація в Україні!!!
Письмо Свердела с предложением проведения круглого стола выложено на этом сайте. И все предложения уже должны предлагаться и рассматриваться за круглым столом руководителями! У вас спрашивают:
Цитата (Makarenkoof)
як прореагувало ваше керівництво на звернення Р.Свердела щодо проведення переговорів за круглим столом?
Цитата (Makarenkoof)
якщо не є таємницею, то поінформуйте суспільство, чи прийняли ви пропозицію про переговори? І останнє, чи відбудуться переговори? Якщо так, то коли? Якщо ні, то чому? Які аргументи у вас їх не проводити?
А вы
Цитата (Viktor_)
Але ми трішки знову випередили Вас
Из вашего ответа понимаю, что вы уже сидите за круглым столом, а Свердел Р.П. задерживается?
Дата: Воскресенье, 03.03.2013, 15:49 | Сообщение # 30
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
и правильно Вы понимаете
А зачем вы сами сели за стол??? За стол нужно садиться вместе, руководителям трех организаций (федераций) и не вставать пока не решат все вопросы вместе!
Цитата (Viktor_)
Але ми трішки знову випередили Вас
Торопиться не нужно! Вы сами ничего не решите, посидите за столом и все, а нужен результат! Viktor_,
Цитата (Makarenkoof)
то поінформуйте суспільство, чи прийняли ви пропозицію про переговори?