Соревнования 2013 года .
|
|
Суровый_Модератор | Дата: Четверг, 07.11.2013, 08:43 | Сообщение # 91 |
Голубевод-профи
Статус: Offline
| Обсуждение результатов соревнований 2013 года перенесено в более подходящую тему: http://goluby-dnepr.ucoz.ua/forum/4-500-1
Мои сообщения могут быть грубыми или обидными, но я никому не желаю зла. Я просто могу долбануть правдой.
|
|
| |
sergiy | Дата: Воскресенье, 10.11.2013, 23:30 | Сообщение # 92 |
Пользователь сайта
| какое минимальное количество голубей можно давать на лет
|
|
| |
ХМ | Дата: Вторник, 12.11.2013, 10:23 | Сообщение # 93 |
Любитель голубей
| Цитата sergiy ( ) какое минимальное количество голубей можно давать на лет якщо не помиляюсь мінімально повинно бути 5 голубів від кожного голубяря
З повагою Михайло Хмара.
|
|
| |
sergiy | Дата: Вторник, 12.11.2013, 19:49 | Сообщение # 94 |
Пользователь сайта
| в цьому році мені не зарахували 2 пьоти уже в кінці сезону про це сказали хоча на цю тему у статуті нічого не сказано Добавлено (12.11.2013, 18:49) --------------------------------------------- потім сказали що треба давати 6
|
|
| |
ХМ | Дата: Вторник, 12.11.2013, 20:47 | Сообщение # 95 |
Любитель голубей
| Цитата sergiy ( ) в цьому році мені не зарахували 2 пьоти уже в кінці сезону про це сказали хоча на цю тему у статуті нічого не сказано яким боком до цього статут ? ці вимоги повинні бути в правилах змагагань, або ж в программі підрахунків
З повагою Михайло Хмара.
|
|
| |
Makarenkoof | Дата: Суббота, 16.11.2013, 21:41 | Сообщение # 96 |
Заслуженый голубевод
| Цитата (sergiy) в цьому році мені не зарахували 2 пьоти уже в кінці сезону про це сказали хоча на цю тему у статуті нічого не сказано Добавлено (12.11.2013, 18:49) потім сказали що треба давати 6
Якщо ПРАВИЛАМИ про змагання Вашого клубу не встановлена така квота то все, що вчинили ваші керівники є не що інше, як самоуправство. Чим вони мотивують свої дії? Якого такого лиха Ви накоїте своєму клубу, якщо будете давати на змагання одного голуба, а решта (10 чи 20) загубилися на попередніх льотах. На мій погляд це дискримінація Ваших прав.
АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
|
|
| |
sergiy | Дата: Понедельник, 18.11.2013, 05:58 | Сообщение # 97 |
Пользователь сайта
| підрахунок робили в всеукраінській національній федераціі аматорів спортивного голубівництва
|
|
| |
corvette | Дата: Среда, 27.11.2013, 12:14 | Сообщение # 98 |
Новичек со стажем
| Цитата sergiy ( ) в цьому році мені не зарахували 2 пьоти уже в кінці сезону про це сказали хоча на цю тему у статуті нічого не сказано Згідно правил УНФ льот зараховується навіть якщо Ви даєте одного голуба, винятком є лише командний залік, тому що відсутня команда, яка має становити не манше 5 голубів. Тому якщо Ваших голубів не включили у результати льотів тільки з причини наявності малої кількості голубів, прошу надіслати Своє Прізвище, Клуб, № льотів та копію годинникової стрічки на офіційну електронну адресу unf-pigeons@meta.ua. Вам нададуть офіційну відповідь, яку при бажанні можете тут розмістити.
Ласкаво просимо на сайт Львівського клубу: http://galychyna.jimdo.com
|
|
| |
EF | Дата: Среда, 27.11.2013, 14:57 | Сообщение # 99 |
Новичек
| Пользователь:
sergiy [ Пользователь сайта ]Группа:ПользователиНаграды:0 [Вручить награду]Замечания:0%Репутация:0 [Изменить репутацию]Имя:sergiy kondratenko [ Мужчина ]Статус:OfflineДата регистрации:Воскресенье, 06.02.2011, 15:51Дата входа:Вторник, 26.11.2013, 20:00Дата рождения:2 Апреля 1961 [ 52 Овен ]E-mail:Написать письмо пользователюСтрана:Полтава, Полтавская Область, Украина
corvette, в профиле все указано : Сергей Кондратенко (Полтава).Добавлено (27.11.2013, 13:57) --------------------------------------------- P.S. Извиняюсь что не совсем по теме, если можно перенесите куда нужно.
|
|
| |
corvette | Дата: Среда, 27.11.2013, 18:51 | Сообщение # 100 |
Новичек со стажем
| Цитата sergiy ( ) в цьому році мені не зарахували 2 пьоти уже в кінці сезону про це сказали хоча на цю тему у статуті нічого не сказано Судячи із результатів Полтавського клубу ( http://unf-pigeons.com/index.p....poltava ), ваші результати зараховані. Єдиним винятком може бути останній льот при виведенні категорії через відсутність кворуму учасників.
Ласкаво просимо на сайт Львівського клубу: http://galychyna.jimdo.com
|
|
| |
Evgen | Дата: Пятница, 29.11.2013, 12:04 | Сообщение # 101 |
Пользователь сайта
| В мене питання,скільки учасників з Київського клубу летить з голубедрома,з однієї точки?
|
|
| |