Makarenkoof,Чесно кажучи коли я Вам телефонував,як Ви мені сказали:" Женя я буду тебе критикувати постійно".Я Вас запитав чому така до мене увага.Відповідь на питання наступне,що я як старший Борисполя повів людей не в той клуб.Я говорив і говоритиму ми робили спільний вибір!! З вашого клубу є люди я залишають таких голубів,людей не буду називать. Також приведу приклад,зі своєї голубятні на рахунок змагань річними голубами цього року,молодими на заганнях летіли погано,цього року полетіли ліпше,їх не безліч,але факт є факт. На рахунок чемпіонів, подивіться фільм секрети чемпіонів в ютуб,там не багато сказано та зрозуміло,скільки чемпіонів з'являється від випадкових пар голубів. Деяки підуть і на базар,це відбір. Скільки голубів примаєте Ви?Скільки залишили молодих?Скільки пізняків?
Цитата (Borispol) Чесно кажучи, коли я Вам телефонував, як Ви мені сказали:"Женя
Євгене, чесність і порядність повина завжди бути в людині. Якщо ти викладаєш для загалу нашу телефону конфіденційну розмову, то будь ласка притримуйся отих огнак людської гідності наведених мною. Не потрібно викидати з розмови слова, бо її змістовність дуже змінюється.
Якщо тобі вже так закортіло, щоб весь загал про це знав, то я можу розказати правду такою, якою вона є і про це я й говорив з тобою. Але це мені позитиву не додасть. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Я ще докладаю багато зусиль до тренувань молодих голубів . Останні 2-3 роки мої молоді голуби пролітають перед сезоном до 10 разів по 100км. Під час перших чотирьох призових польотів протягом тижня вони повині пролетіти ще 2 тренувальні польоти по 60км завжди при загальному старті. Мій ранній молодняк пройшов у 1999р повну програму для молодих голубів включно з Новим Орлеаном 640км. Що стосується літніх молодих голубів, які почяли вилітати найпізніше в кінці травня, то тут мої вимоги звичяйно ж не такі високі. Вони ще надто молоді і їх не можна перенавантажувати. Вони беруть учясть лише у 5-ти польотах до 300км. Якщо серед цого молодняка знаходиться птах,що не досягає певних успіхів,то за умови хорошого походження він все ще має шанс. Але тоді у віці одного року він повинен проявити те що в нього закладено.(Герард Копман)
Що стосовно випаткових чемпіонів це повна несемітниця. Випаткові парування це друге діло але теж серед кращих голубів. А не базарний варіант.
Цитата (Вячеслав) Що стосовно випаткових чемпіонів це повна несемітниця. Випаткові парування це друге діло але теж серед кращих голубів. А не базарний варіант.
Не в бровь, а в глаз. А можливо так його повчають в клубі? Ну, як оце всеж таки йому розтлумачити, що про поштово-спортивне голубівництво, це все одно, як і про секс треба черпати інформацію і дізнаватися з достовірних джерел, а не від випадкових "знатоків" в черзі біля бочки з пивом АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Makarenkoof,а не від випадкових "знатоків" в черзі біля бочки з пивом.Це у Вас із власного досвіду?
Добавлено (12.12.2013, 11:34) --------------------------------------------- А можливо так його повчають в клубі? Ну, як оце всеж таки йому розтлумачити, що про поштово-спортивне голубівництво, це все одно, як і про секс треба черпати інформацію і дізнаватися з достовірних джерел. Не треба нікого повчати, у кожного своя думка.Висновки кожен для себе зробить сам!Всім успіхів!!
Добавлено (12.12.2013, 12:03) --------------------------------------------- Мужикі балачки балачками,треба займатись та робити підготовку птахів до наступного сезону!
Цитата (Borispol) Не треба нікого повчати, у кожного своя думка. Висновки кожен для себе зробить сам!
Євгене, слабачок ти. Ось Vika була на форумі, ото сила. Vika, а-у-у! Де ти? Ну і скукотище!!! Немає Viku, немає й з ким погомоніти про нагальні справи, в даному разі, про змагання молодими голубами АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Я молодий,досвіду менше ніж у Вас звісно.Та Вам робити себе найрозумнішим,я думаю не варто!
Добавлено (20.12.2013, 18:28) --------------------------------------------- Makarenkoof Євгене, слабачок ти У спорті я дійсно слабачок, рік у змаганнях це мало.Досвід приходить з роками.
Дата: Воскресенье, 22.12.2013, 20:43 | Сообщение # 70
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Borispol) Я молодий, досвіду менше ніж у Вас звісно. Та Вам робити себе найрозумнішим, я думаю не варто! У спорті я дійсно слабачок, рік у змаганнях це мало. Досвід приходить з роками.
Абсолютно вірно ти говориш. Тільки ти Євгене, не пересмикуй. Ніде немає акценту щодо твого розуму, досвіду, чи результатів змагань. І ніколи не буде. Там я маю на увазі тебе лише, як апонента в Інтернет і, лише в порівнянні з Vika, і не більше. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!