Дата: Воскресенье, 22.12.2013, 22:09 | Сообщение # 16
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Borispol) Ви не відвідуєте базари? Бачив і Вас там.
Євгене, звичайно ж базарі я відвідую. Звичайно ж ти мене міг там бачити. Голубиний базар то для мене є відпочинок, відсторонення від поганого настрою, поганих думок. Голубиний ярмарок - то для мене є свято. А свята треба святкувати активно. І я їх теж не оминаю.
Євгене, будь уважний при читанні постів. В попередньому пості ти наголосив, що на виставці в Києві було мало і голубів, і людей. То я тобі поясню ще раз. Ти був присутнім не на ярмарку і не на базарі, а на виставці-олімпіаді і лише одного виду голубів, а саме спортивних. І це природньо, що там не було багато голубів і великої скупченості людей, бо там не було "непотребу", а лише призери і переможці змагань. І так тепер буде завжди.
Для себе ти повинен усвідомити на майбутнє, що на ярмарках і базарах дуже багато і людей і голубів, тому, що там присутні продавці і покупці. І "товар" у них різноманітний, як за видом так і за якістю. А на тій виставці тренери демонстрували досягнення своїх підопічних. Зрозумів? АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
ШАНОВНІ ГОЛУБОВОДИ УКРАЇНИ !!! ДОРОГІ КОЛЕГИ!!! ЛЮБІ ДРУЗІ!!!
Ось і 31 грудня. На цю хвилину сонечко вже зайшло сповіщаючи нас всіх про те, що вже закінчився день, разом з ним закінчується і грудень місяць, а також з його заходом минає цілий 2013 рік. Ще декілька годин і НОВИЙ 2014 РІК розпочне свою ходу планетою ЗЕМЛЯ.
Це дещо прикро й сумно, що МИ ВСІ з ВАМИ на цілий рік стали старшими, але, в той же час радісно, що МИ ВСІ на цілий рік стали досвідченішими, як тренери. 2014 рік відкриває перед нами нові горизонти, кличе до нових перемог, нових звершень !!!
Я ВІД ВСЬОГО СЕРЦЯ ЩИРО БАЖАЮ ВСІМ ГОЛУБОВОДАМ УКРАЇНИ, БАЖАЮ ВСІМ НАМ ЛЮБИТЕЛЯМ СПОРТИВНИХ ГЛОЛУБІВ В 2014 РОЦІ ЖИТТЄВОЇ ВДАЧІ, МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я І ДОВГОЛІТТЯ, ЗЛАГОДИ І ПОРОЗУМІННЯ, УСПІХІВ, АЗАРТУ І ПЕРЕМОГ, СТАТИ РОЗУМНІШИМИ, ПОМІРКОВАНІШИМИ І ТОЛЕРАНТНІШИМИ. З ПОВАГОЮ СТАВИТИСЯ ОДИН ДО ОДНОГО !!!
НЕХАЙ ВСІ ІСНУЮЧІ НЕПОРОЗУМІННЯ ЛИШАТЬСЯ В МИНАЮЧОМУ 2013 РОЦІ. НЕХАЙ 2014 РІК СТАНЕ РОКОМ ОБ'ЄДНАННЯ ВСІХ ЛЮБИТЕЛІВ СПОРТИВНО-ПОШТОВИХ ГОЛУБІВ УКРАЇНИ В ЄДИНУ СПІЛЬНОТУ, ЧЛЕНИ ЯКОЇ В ЧЕСНІЙ БОРОТЬБІ ВИБОРЮЮТЬ ПРАВО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ В ВСЕСВІТНІЙ ОЛІМПІАДІ.
НЕХАЙ ВАМ ВСІМ І ВАШИМ СІМ'ЯМ ЩАСТИТЬ І В ОСОБИСТОМУ ЖИТТІ !!! АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
з новим роком здоровя вам і вашим улюбленцям гарних льотів і справедливих перемог
Цитата Makarenkoof
НЕХАЙ 2014 РІК СТАНЕ РОКОМ ОБ'ЄДНАННЯ ВСІХ ЛЮБИТЕЛІВ СПОРТИВНО-ПОШТОВИХ ГОЛУБІВ УКРАЇНИ В ЄДИНУ СПІЛЬНОТУ, ЧЛЕНИ ЯКОЇ В ЧЕСНІЙ БОРОТЬБІ ВИБОРЮЮТЬ ПРАВО ПРИЙНЯТИ УЧАСТЬ В ВСЕСВІТНІЙ ОЛІМПІАДІ. НЕХАЙ ВАМ ВСІМ І ВАШИМ СІМ'ЯМ ЩАСТИТЬ І В ОСОБИСТОМУ ЖИТТІ !!!
«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 06.01.2014, 18:24 | Сообщение # 20
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цікаво знати, що саме відбувається зараз в оргкомітетах кожної з федерацій? Яка Національна колекція спортивних голубів і в якому форматі буде від України на чемпіонаті Європи в Чехії в січні цього року? Адже ніяких переговорів не відбулося, хоча Когут І. спочатку проявив ініціативу щодо їх проведення, а потім мовчки проігнорував зустріч. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!