ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Новый голубедром в Польше - Страница 5 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 23.12.2024, 03:59

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Новый голубедром в Польше
    domansДата: Суббота, 10.08.2013, 15:10 | Сообщение # 61
    Пользователь сайта
    Статус: Offline
    Приветствую.Однозначно присутствует фактор ослабления голубей.Голуби не готовы к нагрузкам....

ХМДата: Суббота, 10.08.2013, 21:09 | Сообщение # 62
    Любитель голубей
    Цитата (Матрос)
    Я склоняюсь к выводу о неправельном выборе трассы для гонок! Какие будут соображения...

Добавлено (10.08.2013, 20:06)
    ---------------------------------------------

Цитата (domans)
    Приветствую.Однозначно присутствует фактор ослабления голубей.Голуби не готовы к нагрузкам....

Добавлено (10.08.2013, 20:09)
    ---------------------------------------------
    шановні ! при чому траса, при чому ослаблення, всі голуби летять в рівних умовах, з одного місця пуску...

З повагою Михайло Хмара.

Aleksandr-KievДата: Суббота, 10.08.2013, 23:07 | Сообщение # 63
    Голубевод-профи
    Цитата (Gudz)
    Wanovni kolehu, ja dzvoniy na Holybodrom 2-3 razu y tuzden, i povirte holybu y
    najkraw4omy stani wo do zdorovia. Ne bez toho wo wos i bylo hvore na
    po4atky sesony,

Вітаю. 

Генек я був на цьому голубодромі і можу підтвердити те, що рівень цього голубодрому на дуже високому рівні.
    Але таким категоричним з приводу відмінного стану здоров"я я би не був.

При такій величезній кількості голубів НЕМОЖЛИВО утримати відмінний стан здоровя у всіх голубів.
    І не вина в цьому керівників голубодрому чи ветеринарного лікаря який там працює (до речі, дуже кваліфікованого). Уявіть собі, що з 500 голубятень привезли в одне місце по 5 молодих голубів! Кожа з голубятень, має свій як бактеріальний так і вірусний "фон", і коли ці 500 різних "фонів" зі своїми бактеріями змішуються і бурхливо розвиваються і починаються найбільші проблеми.
    Найбільшою проблемою на таких голубодромах є АДЕНО ВІРУСНА ІНФЕКЦІЯ (але не забуваємо за сальмонелу та параміксовірус) яка супроводжується нашаруванням бактеріальної інфекції, частіше всього, патогенної кишечної палочки (E.Coli), яка при благоприємних умовах (допомога Аденовірусу, який вражає органи імунітету голуба) досить сильно б"є як по ШКТ так і по інших группах органів. Як правило, голуби рідко гинуть при цій хворобі і часто хвороба проходить в хронічній, майже безсимптомній формі. Тривалість перебігу хвороби в боксі 2-4 тижні в середньому. Період відновлення триває 2-4 тижні (в залежності від тяжкості хвороби). Найбільші проблемі, при такій формі, це великі  втрати голубів навіть на дистанціях 5 - 10 км.
    І це абсолютно нормальний, закономірний процес, який проходять всі ВЕЛИКІ голубодроми.

Якщо детально провести аналіз втрат, то виходить досить цікава картинка.
    Найбільша кількість голубів загублена саме з другої частини голубятні, де розміщалися найменші голуби, які є найбільш чутливі до Аденовірусу (і не тільки до нього).

Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!

Alex1991Дата: Суббота, 10.08.2013, 23:42 | Сообщение # 64
    Новичек
    Мы сами убиваем иммунитет у голубя.Если б человек питался одним хлебом мы бы долго не прожили.Также самое и у голубя кормить одной зерно смесью.Матушка природа богата природными витаминами,минералами,лекарственными травами.Не судите строго это лично мое мнение.ода

MakarenkoofДата: Вторник, 13.08.2013, 22:09 | Сообщение # 65
    Заслуженый голубевод
    Цитата (чорний) Із моїх 5-ти залишилось 2. Думаю, що причина в здоров"ї.

Чому губляться голуби під час польотів достаменно не знає ніхто. Немає наукових досліджень. Тому висуваються зручні версії, одна з них звичайно ж - це хвороби. В той же час люба їз версій має право на існування.

Я далекий від такої думки, що ветеринарне забезпечення на цьому голубодромі на незадовільному рівні. Більш за все, всі причини криються в голуб"ятнях власників. Яких надали голубів, такими й є результати. Всі перед наданням голубів до Польщі чітко усвідомлювали, що з ними ніхто там тюнюнькатися не буде.

Я рахую, що генетично сильні голуби, з стійким іммунітетом до хвороб лишилися в строю і будуть продовжувати виборювати право називатися сильнішими.

АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!

MakarenkoofДата: Вторник, 13.08.2013, 22:21 | Сообщение # 66
    Заслуженый голубевод
    Цитата (чорний) Із моїх 5-ти залишилось 2.

Пане Анатолію, не унивай. Ці двоє будуть на фіналі. І більше того я ВАМ скажу по-секрету, вони будуть в числі призерів.

MakarenkoofДата: Вторник, 13.08.2013, 22:39 | Сообщение # 67
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Gudz)
    Napruklad ja vidburav 2 tuzni molodi pered tum jak vuslatu tydu, zviriav yse jak ih ridnia vede sebe na holybodromah,y mene na liotah,itd...! I majy nadijy wo popav dobre, bo poku wo ysi 5 trumajytsia!

Ось і підтвердження сказаному вище, коли Геннадій Гудзь підійшов до вирішення питання при наданні голубів на голубодром виважено і більш помірковано, то всі його голуби є на цей час в строю. Його голуби, як і всі перебувають в однакових умовами і змагаються на одних і тих же дистанціях.

MakarenkoofДата: Вторник, 13.08.2013, 23:00 | Сообщение # 68
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Матрос)
    Больше всего меня волнует плохие показатели в скоростях, в чем причина

Шановний, чому ви зациклилися на швидкості. Де вона в подальшому враховується окрім конкретного змагання? Візміть в своєму клубі результати змагань за останні 5 років, проаналізуйте і побачете, що одні й тіж дистанції кожного разу ВАШІ ж голуби походили з різною швидкістю. Чому? А тому, що є дуже багато природних факторів

GudzДата: Среда, 14.08.2013, 00:45 | Сообщение # 69
    Голубевод
    одні й тіж дистанції кожного разу ВАШІ ж голуби походили з різною швидкістю. Чому? А тому, що є дуже багато природних факторів.

Duze 4itko pidkresleno faktu. A narahynok wvudkosti Pane Matroc os vona i byla na 2-my lioti 1300 m/m dyze nepohana wvudkist. I narahynok letiat Nimci, tak i v AS holybah za Nimeckoho holyba poku kras4uh nemae! Dali poba4umo...

MakarenkoofДата: Среда, 14.08.2013, 19:29 | Сообщение # 70
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Чорний)
    Дома ми самі собі лікарі.

Як влучно сказано: - "ми самі собі лікарі". Пане Анатолію, не переймайтеся дуже. Я вже заходив до аптеки "ЭКОМАРКЕТ" взяв гарну мікстуру, а в суботу зранку візму свіжих реберець і, після відправки голубів на змагання, засмажимо їх і полікуємо Вашу душу. Є повод.

Ну а ситуація з Вашими голубами не зовсім проста. З аналізу наданої інформації слідує, що лише одне Ваше голубеня загубилося під час тренувань. Решта двоє пройшли певні випробування і перебували "на базі". В подальшому вони не надавалися ні на тренування, ні на змагання.

Тобіж, можна лише гадати, що вони або пали смертю хоробрих в нерівній боротьбі з шулікою, чи іншим хижаком отряду соколинних, захищаючи власним життям життя своїх соплемінників, або перебувають в лепрозорії, або набули особливого статусу і готуються до вирішальних змагань.

МатросДата: Среда, 14.08.2013, 19:43 | Сообщение # 71
    Новичек со стажем
    да 140км за 1.48  согласен. Makarenkoof, я согласен с Вашими доводами о факторах, согласен но,получается что все украинские голубеводы не умеют подготавливать голубей к голубедрому кроме оставшихся... да и разница в дистанциях 20-40 км пролетели 140 крайняя а по счету выпусков 13 а 400 голубей как корова языком слизала. Какая выресовуется картина, сравнивая дистанции с украинскими голубедромами и потери о которых я пишу выше .Получается по идее на украинских голубедромах голуби          должны  закончиться, все боксы пустые!    
      Какие есть доводы ?

MakarenkoofДата: Среда, 14.08.2013, 19:57 | Сообщение # 72
    Заслуженый голубевод
    Цитата (ХМ)
    я теж такої думки, напевно якісь недоліки зі здоров"ям все ж таки присутні, 80 кілометрів дитяча дистанція і такі великі втрати

Я іншої думки. Тут всі ми наглядно можемо побачити, як працює ЗАКОН ПРИРОДИ "виживає сильніший". Якщо, як ВИ кажете голуби загубилися на "дитячій дистанції", то на мій погляд це загубилися найслабіші не фізичному плані чи вражені хворобою, а розумово і, перш за все, безхарактерні.

МатросДата: Среда, 14.08.2013, 20:12 | Сообщение # 73
    Новичек со стажем
    Больше всего я представляю как ломают головы тренеры потеряных голубей в недоумении когда на украинских тест- центрах(не нравится слово голубедром)они на дистанциях 200-300км в первой десятке,а в Польшу везли сливки и я больше чем в этом уверен...

MakarenkoofДата: Среда, 14.08.2013, 21:05 | Сообщение # 74
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Матрос)
    я согласен с Вашими доводами о факторах, согласен но, получается что все украинские голубеводы не умеют подготавливать голубей к голубедрому кроме оставшихся... Какая вырисовуется картина сравнивая дистанции с украинскими голубедромами и потери о которых я пишу выше. Получается по идее на украинских голубедромах голуби должны закончиться, все боксы пустые! Какие есть доводы?

Пане Матрос, Ви весь час посилаєтеся на українські голубодроми, то, які саме українські голубодроми ВИ маєте на увазі. Може там ситуація значно гірша, але замовчується і ВИ про неї нічого не знаєте. Я готовий з ВАМИ подискутувати. Наші голубодроми і європейські це різні речі.

Що стосується українських голубоводів, то так, поки що не спроможні і лише з тієї причини, що немає практикуму з цього напрямку. Може бути так, що в своєму клубі голубівник перемагає на дальних дистанціях і марафонах, але його гоуби не спроможні конкурувати на голубодромах.

Голубодроми це окремий, особливий напрямок діяльності в голубиному спорті. Там на "авось" не пройде. Голубодроми - це свого роду рулетка. Для них треба виростити, якщо можна так сказати, певну "касту" голубів. А це не проста, а дуже клопітка робота і вона підвласна лише цілеспрямованим, наполегливим і знаючим голубівникам.

MakarenkoofДата: Среда, 14.08.2013, 21:45 | Сообщение # 75
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Матрос)
    Больше всего я представляю как ломают головы тренеры потеряных голубей в недоумении когда на украинских тест-центрах (не нравится им слово голубедром) они на дистанциях 200-300км в первой десятке, а в Польшу везли сливки и я больше чем в этом уверен...

Шановний, не переймайся чужими проблемами, бо ще, не приведи боже, на цій почві в тебе виникнуть прблеми зі здоров"ям. В 2011 році в тестувально-селекційному центрі "Київ дербі клуб" мій голуб 1905597 тричі з дистанцій був першим, один раз третім і один раз четвертим і мав би приз, як АС-голуб, якби він прилетів з останньої дистанції 540 км і уяви собі, нічого ні з ким не трапилось.

Ніхто голови не ламає, тому, що це пробний вояж за кордон, до нього всі учасники підійшли експромтом, без особливої підготовки і всі були готові до буд-яких подій. Головна мета, яка ними переслідувалась - це прийняти участь в змаганнях разом з європейськими грандами голубиного спрту, подивитися чого варті наші голуби і вони як тренери. А головне поїхати на фінал, поспілкуватися з корефеями голубиного спорту, ще раз побути в тій доброзичливій атмосфері, яку створюють безпосередньо самі наші улюбленці-голуби. Одним словом скинути надлишок з кишені і відпочити душею.

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz