Дата: Воскресенье, 17.11.2013, 13:28 | Сообщение # 46
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (vika) но неужели вы думаете, что из 57 участников соревнований, дочка или сын, пусть даже жена в первый год участия в соревнованиях занимает призовые места, а остальные пусть 40 оставшихся участников нигде так и не проявились?
Згідно з правилами нашої Асоціації, з однієї коодинатної точки може приймати участь в змаганнях три голубовода незалежно хто це, донька, син, дружина, чи ще будь-хто з рідних, близьких, чи друзів за умови, що в клубі приймають участь в змаганнях більше 10 голубоводів і на перше змагання повинно бути не тільки заявлено, але й надано не менше 10 голубів кожним учасником. Ви не згодні? Доведіть свою правоту конкретними доводами. Або вкажіть конкретно, який пункт і чіко, якого документу порушено.
Якщо в вашій оргпнізації є така заборона, то це недалекоглядність ваших керівників і членів організації. Така норма притирічить чинному законодавству щодо ПРАВ ЛЮДИНИ. Я знаю, що у вашій організації така норма є, але вона з"явилася попри здоровий глузд, і лише з однією метою, задавити Київський клуб і не пустити Кошиля, Свердела і Медведенка на Олімпіаду.
Цитата (vika) Или вы думаете, что это голуби не из одной и той же голубятни? Так давайте и я своих детей запишу, плюсов много, но главное не надо платить ни за леты, ни членские.
А, що тут думати. Так, дійсно, це голуби з однієї й тієї голуб"ятні, якщо вказана одна й таж координатна точка. А з чиєї кишені гроші, то це нікого не повинно хвилювати. Головне здай і не гріши. Як проплачувати льоти, який розмір членських внесків тощо, це окрема справа кожного клубу. Будь-чиє втручання в цей процес клубу зайве.
Цитата (vika) Но самое интерестное не то, а тот факт, что на первый лет заявляют голубей 26 участников, а на пятнадцатую дистанцию уже заявляют своих птиц 57 участников! Ну нехотели просто люди принимать участие в первых десяти летах! Правда интерестный факт? Хотя во всех клубах первые леты это, как праздник и в первых соревнованиях принимает участие наибольшое количество участников! А дальше начинаются потери и участников все меньше и меньше. Разве я не права?
Я вам давно радив аналізуйте, не поспішайте з висновками, не пересмикуйте факти. Так, дійсно в травні місяці на першу дистанцію, це початок змагань сезону 2013 року, нашим клубом було заявлено 26 учасників. Кворум щодо кількості учасників є? Так, є. А щодо кількості голубів є? Так, теж є. Змагання легітимні? Звичайно ж легітимні. Так розпочалися змагання дорослими голубами.
В липні місяці до дорослих в змагання долучилися молоді голуби. Дехто з членів клубу не летів дорослими, а полетів лише молодими. Крім того, разом з клубом літали молоді голуби з Київського тестувально-селекційного центру. Звідси й 57 учасників. За кількістю учасників у нас проблем не має, тому й липувати ніхто не буде, це зайве.
Знову галас вами здійнято марно. Знову за своєї неосвідченності попали пальцем в небо. Вбачаєте в цьому порушення? То, вкажіть, який пункт і якого документу нами порушено!
Цитата (vika) вы знаете, что такое 57 участников в соревнованиях? Подскажу, это более 1000 голубей на старте! Если мне кто-нибудь покажет хотя бы в одном клубе большее количество голубей в 10-15 лете, чем в первом, я еще возьму под сомнение свои предположения, но увы, так не бывает! Возьмите хотя бы Донецкие результаты, первый лёт - 25 участников, 823 голубя! 12 лёт - 23 участника, 420 голубей! Да и если взять все результаты Донецкого клуба все идет по убывающей, так как в каждом клубе, в каждом лете есть потери голубей и участников становится все меньше и меньше.
Не впадайте в істерику, це вам затуманює очі і заважає все проаналізувати, хоча я весь час вам раджу аналізуйте. В нас є окремі підрахунки результатів змагань кожного льоту дорослими і молодим і окремо підрахонок дорослих з молодими. Уважно придивіться, там такаж картина, теж все зменшується. Не вводьте в оману своєю брехнею голубоводчеське суспільство
Цитата (vika) Сергей, что меня возмущяет, я написала, думаю понятно всем. А то, где летают ваши голуби, это лично ваше дело, заметте голуби, но не вы как тренер принимающий участие.
Все вірно, літають голуби, а тренер присутній в тому клубі де змагаються його голуби. Все решта то справи клубу. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Воскресенье, 17.11.2013, 14:48 | Сообщение # 47
Заслуженый голубевод
Цитата (vika) Равшан, вы сколько лет соревнуетесь?
А навіщо вам такая інформація? Що вона вам дасть, тим паче від особи, яка ніколи і ніде не змагалась? Це ваша ж первинна інформація. Ви хочете повчити Равшана уму-розуму. Не варто, бо у вас немає будь-якого досвіду.
Цитата (vika) А сплю я хорошо, просто столько роздувалось о честности проведения соревнований, а тут раз и ... ни один клуб не придумывает велосипедов, как уже кем то из участников форума было сказано.
Змагання в Київському клубі проводяться чесно і прозоро. Ніякого "лісапету" тут немає, просто ви не крокуєте в ногу з часом і наздогнати упущений час вже ніколи не зможете. Тому вам важко дається усвідомлювати все нове, передове. ви заангажовані на заборонах. Вийдіть з рабства своїх чорних думок, як знищити Київський клуб. Чому ви боїтеся приїхати в наш клуб і подивитися на власні очі, тому, що це вам завадить пускати плітки та брехати. Але для вас це не буде перешкодою, змінете цю маску на іншу.
Цитата (vika) Не говорю уже о посреднических голубятнях, это полный капец. Давайте и я надарю голубей голубеводам всей Украины, а принимать участие они будут под моей фамилией, а чем плохо? Попадут они к хорошему тренеру и полетят, во мне реклама будет, а да и количество членов клуба добавится, ничего что там у меня будут летать 2-3 голубя.
Ніякого капеца і піпеца немає. Для вас ми готові відкрити лікбез (ліквідація безграмотності) навіть безкоштовно. Урок перший - "посередницькі голуб'ятні". За рекомендацією FCI для проведення Европейских льотів з Берліну, Лондону тощо під егідою цієї поважної організації дистанція не повина перевищувати 1200 км. Біль обширно можу розповісти окремо.
Урок другий: "правовий статус змагань з голуб'ятеть розташованих в інших регіонах". Так, Ви маєте повне право дарувати голубів голубівникам всієї України. Змагатися вони будуть під вашим прізвищем, це теж ваше право і поганого в цьому немає нічого ви вірно підмітили. Обирайте найкращих тренерів, створюйте собі рекламу. Це все ваше ПРАВО. Ми вас в ваших прагненнях тільки підтримаємо.
ГОЛОВНИЙ НАШ ПРИНЦИП: ВСЕ, ЩО НЕ ЗАБОРОНЕНО, ВСЕ ДОЗВОЛЕНО, а не навпаки.
Цитата (vika) Ребятки мне кажется, что для таких целей существуют голубедромы. Кто-нибудь видел чтоб Копман, или другой какой-нибудь голубевод Бельгии купил, или получил в подарок голубей и выставлял его на соревнованиях под чужой фамилией? Куда катитесь?
Для якої мети створюються голубодроми ми чудово знаємо. Бажаючі користуються ними. Але всіх заганяти на голубодроми не розумно. Знову ж це ПРАВО кожного голубівника.
Щодо Копмана та інших голубоводів Бельгії, Голландії, Німеччини вони самодостатні люди, там зовсім інші задачі тощо. Ми від них відстали з таким мишленням, як у вас, та колишніми керівниками, не на рік-два, а на все життя. Вони не знають такого раболепия такого попрання ПРАВА ЛЮДИНИ, яке пропонуєте ви.
Куди ми катимося? Ми не катимося, а крокуємо до Європейських цінностей АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Воскресенье, 17.11.2013, 23:33 | Сообщение # 48
Заслуженый голубевод
Цитата (vika) Никого я не пытаюсь дезоринтировать! Это мое мнение! Или я не вправе писать то, что на мой взгляд обман?
Написати можна один раз, а не систематично навмисне писати брехню, плести плітки, безпідстано обливати брудом при цьому не маючи ніяких підстав та документів, що б підтверджували ваші домисли Намагаєтеся створити негативну суспільну думку навколо нашого клубу. Це просто ганебно. Якщо людина хоче дійсно щиро отримати відповіді на свої запитання вона це зробить в толерантній формі.
Ми усвідомлюємо, що ви виконуєте чиєсь замовлення, тому навмисно ігноруєте наші запрошення ознайомитися з офіційною документацією.
Цитата (vika) Докажите обратное, что это не так, а то как мыши сидите тихо, мужик не баба, фото другому покажи, может еще семейное положение выложить? Есть тема, есть сомнения с моей стороны, раз это не так, и я не права переубедите меня в конце концов, раз не можите ответить достойно!
Та врешті-решт, скільки ще можна доказувати, пояснювати, розповідати, переконувати коли все, як об стінку горохом. З якого такого дива, ви намагаєтесь зробити нас без вини винуватими? З якого такого дива, ви переобрали на себе право і намагаєтеся поставити нас в положення "партер" і зобов'язуєте виправдовуватися перед тією дурнею, що пишете?
Добре. Я приймаю ваш виклик. Тільки тепер і я перейду на "гру" за вашими ж правилами. Я надам вам всі випрадальні документи, але тільки в тому разі, якщо ви офіційним документом скасуєте інформацію, що надійшла до мене, що ви не хворі на ШИЗОФРЕНІЮ. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Добрий вечір ,шановні голубоводи .Національна колекція спортивних голубів України зарезультатами 2012-2013 р.Категорія «Е» ,понад 700 км., 4 конкурси , 50 голубоводів , 250 голубів. До колекції голубів України даної категорії потрапив голубUA 070205235-10, голубовода Крицького В. – Чернівецький ОО .Переглянувши протоколи прильоту голубів Криворізьського РО ФСГУ ( п’ять голубоводів учасників та 7 проведених льотів в 2013 році ) та протоколи спільних прильотів Чернівецьких ОО та РО ФСГУ де кілька голубів даного голубовода приймала участь взмаганнях, не побачив жодного разу потрапляння голуба доконкурсів , лише голуб Крицького за схожим № 070205234-10 декілька разів потрапляв до конкурсу. Виправте помилку !!!!
[quote=Makarenkoof;11377] Доведіть свою правоту конкретними доводами. Або вкажіть конкретно, який пункт і чіко, якого документу порушено. [/quote]
Много пишете ,о том как летают в Бельгии,Польше,стараетесь оскорбить нарушая правила форума.
Но на вопрос почему нарушаете правила так и не ответили.а именно
2.2. Всі зміни та доповнення до Правил та Положень в клубах та об'єднаннях повинні вноситися і затверджуватися до 01 травня.
2.3. Учасники змагань подають у клубну суддівську комісію до 01 квітня заявки на голубів, що беруть участь у змаганнях поточного року встановленої форми. Заявлені голуби вносяться до бази даних клубних програм. Дозаявки голубів можлива до 15 квітня. Дозаявки голубів після 01 травня і під час змагань заборонені.
Так кто из нас больной?
У меня нет желания читать вашу эрунду, простой вопрос и хотелось бы услышать простой ответ,почему нарушаете правила, в создании которых сами же как вы говорите принимали участие?
Или вы не видите нарушений,может шезофрения??
Добавлено (21.11.2013, 07:21) --------------------------------------------- Тут сразу и нарисовывается кактина кто розрозняет клубы Украины.
И просьба не пишите всякой эрунды , просто ответтье если можете. почему были нарушены эти пункты ,без всяких кто и как летает.У нас в стране есть правила и почему вы их не придерживаетесь в отличии от других клубов?
Добавлено (21.11.2013, 07:23) --------------------------------------------- Я думаю ответа так и не будет,так что уважаемые больше вас беспокоить не буду.
В чужом глазу видите песчинку,а в своем бревна не замечаете!
2.3. Учасники змагань подають у клубну суддівську комісію до 01 квітня заявки на голубів, що беруть участь у змаганнях поточного року встановленої форми. Заявлені голуби вносяться до бази даних клубних програм. Дозаявки голубів можлива до 15 квітня. Дозаявки голубів після 01 травня і під час змагань заборонені.
Заявки на голубей были сданы и даже сразу на молодых.
А лучше расскажите как собираетесь выставлять голубей с вашей федерации киевский клуб? Ведь у них разрешено для избранных фиксировать голубей на электронную систему дома и спокойно потом отправлять на лёт.А ЭТО ЗАПРЕЩЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!! Отправляют данные прилёта неизвестно когда и вообще их кто то отправлял????????А ЭТО ЗАПРЕЩЕНО!!!!!!!!!!
ВОТ ЗДЕСЬ НАДО ИСКАТЬ И УСТРАНЯТЬ ПРОБЛЕМЫ!!!!!!!!
Цитатаvika ()
В чужом глазу видите песчинку,а в своем бревна не замечаете!
Я ТАК ПОНИМАЮ НАШЕ БРЕВНО ЧУВСТВУЕТЕ ВЫ ХОРОШО !!!!!!!!!!!!!!
[quote=Gabik;11398]Заявки на голубей были сданы и даже сразу на молодых. [/quote]
На каких молодых?? тех которых ище нет даже в яйцах?? смешно! ведь до 1 травня в каждой голубятне не больше 30 процентов молодняка который будет кольцеватся в текущем году.
Gabik что запрещено а что нет я сожелению обсуждать не могу.попробуйте вы ,меня интересует всего один лишь вопрос,почему есть нарушения в проведении соревнований только в одном клубе с Украины,и почему им все сходит с рук? выходит избранные да? ведь если посмотреть повнимательнее то голуби добавились не только с номирацыей колец 2013года.
Добавлено (21.11.2013, 14:01) --------------------------------------------- [quote=Makarenkoof;11380]Написати можна один раз, а не систематично навмисне писати брехню, плести плітки, безпідстано обливати брудом при цьому не маючи ніяких підстав та документів, що б підтверджували ваші домисли Намагаєтеся створити негативну суспільну думку навколо нашого клубу. Це просто ганебно. Якщо людина хоче дійсно щиро отримати відповіді на свої запитання вона це зробить в толерантній формі. [/quote]
пишу вторично только потому что нет ясного ответа.а все кругами .вот в бельгии уже давно так летают, то что там так летают многие знают давным давно,а вот почему нарушены правила ответа нет досих пор.одни оскорбления.что с вашей стороны не очень то и красиво.нужен один ясный ответ вот и все,без всяких оскорблений,
например----пункт правил
нарушен не умышленно ,хотели как лутше для нашего клуба,а получилось как всегда,а вы что творите?
Добавлено (21.11.2013, 14:04) --------------------------------------------- [quote=Gabik;11398]Заявки на голубей были сданы и даже сразу на молодых.[/quote]
если вы соревновались в этом году то должны знать что есть и такое правило которое запрещяло регистрацию молодых голубей текущего года,в регистрационном листе.
Я зараз відкрив результати змагання за 2013 рік,може я не компетентний,чому беруться результати голубів із клубів,які загались та зробили одні 12 льотів,інші 18-19,це правильні підрахунки?
Я зараз відкрив результати змагання за 2013 рік,може я не компетентний,чому беруться результати голубів із клубів,які загались та зробили одні 12 льотів,інші 18-19,це правильні підрахунки?
А что удивительного????????????????? Одни только говорят а другие делают.
там очень много интересного: клубы летающие по телефону, члены одного клуба расстояние между которыми составляет 150- 200км я не говорю уже о кидалове в Киевском(частном)клубе под руководством В.Фармагея и они рассказывают как у них всё хорошо. Посмотрев результаты голубевод спортивщик (не голубятник) всё сам поймёт.