Makarenkoof,в мене до Вас питання.Здається Ви із Киівського клубу,скільки у Вас змагається учасників,і де взялось 45 та більше учасників в результатах?
Цитата (Evgen) Makarenkoof, в мене до Вас питання. Здається Ви із Киівського клубу, скільки у Вас змагається учасників, і де взялось 45 та більше учасників в результатах?
Пане Євгене, я вже комусь відповідав на таке запитання. Краще було б ВАМ задати його голові клубу чи головному судді, від яких получили б вичерпну відповідь щодо кожного етапу проведених змагань в 2013 році і по кількості учасників і по кількості голубів.
Якщо ви досвідчений голубовод, то на мій погляд ВАС більше повинно було б цікавити кількість голубів на кожному випуску. Ось подумайте самі, чи стали б ВИ "липувати" вказуючи таку кількість учасників, коли для кворуму потрібно 20, звичайно ж ні. Ну, а ми, що дураки? Звичайно теж ні. Тобто, та заявлена кількість людей була реальною на кожному змаганні.
Скільки і на якому змаганні було учасників, чесно кажучи, я не цікавився. Я розкажу про сам принцип, а ви для себе зробите висновки і, якщо щось буде не зрозуміло скажете.
Якщо заявлено до змагань з однієї координатної точки три учасника, то кожен з них на перше змагання надав не менше ніж по 10 голубів. Такі у нас умови. Далі, з клубом з першого змагання літали всі учасники Київського тестувально-селекційного центру. Потім, в липні місяці, до змагань дорослими приєдналися молоді цьогорічні голуби клубу і тестувального центру.
Будете в Києві, приходьте в клуб, ми ВАМ все покажемо. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Evgen, ПОСКОЛЬКУ ВЫ ЗАРЕГИСТРИРОВАНЫ В КИЕВЕ ТО НЕ ЗАДАВАЙТЕ ГЛУПЫХ ВОПРОСОВ И ДОЛЖНЫ ВСЁ ЗНАТЬ ОТ И ДО. И ЗАПОМНИТЕ У НАС В КЛУБЕ СОРЕВНУЮТСЯ НЕ УЧАСТНИКИ А ГОЛУБИ МЫ ВСЕГО ЛИШЬ ТРЕНЕРЫ ...... !!!!!!!
Цитата (Evgen) Makarenkoof Якщо заявлено до змагань з однієї координатної точки три учасника. А скільки заявлено учасників з тестувального центру в клубі?
Цю цифру точно може назвати або власник центру, або головний суддя клубу. Знаю лише одне, що всі, чиї голуби перебували там і літали річняками і хто здав голубів в центр в поточному році. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Цитата (ХМ) Тоді вкажи хто ти справді, що би всі знали, а не ховайся за ім*ям Євген
На мій погляд це не головне, хто він, звідки він, де і під чиїм ім'ям зареєструвався. Головне, щоб ця особа не брехала, не обливала людей брудом і не порушувала правила форуму. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Gabik В двух словах о разделении : на собрании главой другого киевского клуба поступило предложение - я делаю бесплатные лёты . Народ повёлся и как всегда был кинут. Цікаво а що трапилось?(Мене мабуть ще не було в клубі)
Добавлено (07.12.2013, 16:19) --------------------------------------------- Gabik Ведь у них разрешено для избранных фиксировать голубей на электронную систему дома и спокойно потом отправлять на лёт.А ЭТО ЗАПРЕЩЕНО!!!!!!!!!!!!!!!!! А конкретно хто?
Дата: Понедельник, 06.01.2014, 18:48 | Сообщение # 100
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Borispol) Цікаво, а що трапилось? Мене мабуть ще не було в клубі.
Євгене, не дуже переймайся з цього приводу. Навіть, якщо б ти і був на той час в клубі, все одно нічого не змінилося б, бо твій голос, як показала практика, все одно тоншіший комариного писку.
Цитата (Borispol) А конкретно хто?
Щоб це знати треба жити життям клубу. Бо так і до самої старости тебе весь час будуть дивувати елементарні речи, щодо подій, які відбуваються в клубі. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
А в олимпийской коллеции в категории А два голубя Рудыка исчезли хотелось бы узнать почему. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Сообщение отредактировал Черномор - Четверг, 16.01.2014, 21:51
Дата: Пятница, 17.01.2014, 20:34 | Сообщение # 104
Новичек со стажем
Статус: Offline
ЦитатаЧерномор ()
Это лучшие голуби УНФ в категории АА в олимпийской коллеции в категории А два голубя Рудыка исчезли хотелось бы узнать почему.
Ви взяли результати голубів у категорії А загальні, а не розставлені у категоріях, проте ці ж голуби мають результат і у інших категоріях (перегляньте їх). Одночасно в двох категоріях не виставиш. Звертайте увагу на номера кілець та результати інших категорій і вам все стане зрозуміло Ласкаво просимо на сайт Львівського клубу: http://galychyna.jimdo.com