Бідненьке хвореньке!
|
|
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 13:19 | Сообщение # 1 |
Пользователь сайта
Статус: Offline
| Всім привіт! Зареєструвалася тут для того щоб запитати поради! Знайшла бідного замерзаючого голуба (я так думала) не могла пройти повз тай принесла додому. а воно бідне якесь хворе! от не знаю що з ним тепер робити. Не викинути ж на вулицю. можливо хтось щось порадить. Він нормально їсть, п"є і навіть щубрався-мився. Але якось так дивно іноді голову тримає на бік. По коробці не впевнено пересувається. І іноді з ним стаються припадки. Падає на бік, махає крилами ніби хоче підвестися і не може. І головою крутить чуть не 180 градусів. Це трапляється не так часто і триває хвилину. Але я не знаю що з ним. Серце кров"ю обливається. Підкажіть будь-ласка чим йому можна допомогти! Чи взагалі можна! Дякую!
|
|
| |
рассаХАРТОГС | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 13:29 | Сообщение # 2 |
Голубевод-фанат
| девушка, срочно выкинуть , лучше просите МУЖЧИНУ любого,его убить, это страшнейшая болезнь" НЬЮ КАСЛА".ВСЯ ПЛАНЕТА ОТ НЕ СТРАДАЕТ.ОН МОЖЕТ ЗАРАЗИТЬ ДРУГИХ ПТИЦ, синичек, дятлов и прочую прелесть.
Чемпион 2011г.Дистанции 200 км голубедром "Блыс2кавка" город Львов. В чистокровном разведении спортивных, Иду правильным путем,уже с двумя шагающими по жизни сыновьями.
|
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 14:23 | Сообщение # 3 |
Пользователь сайта
| О Боже! Сподіваюсь люди і коти на неї не хворіють?
|
|
| |
рассаХАРТОГС | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 14:32 | Сообщение # 4 |
Голубевод-фанат
| точно не знаю про котов, но если он , на улице отрыгнет, то что кушал или воду будет пить , а потом из той лужи, другие певчие птицы и другие голуби, эпидемия НАЧНЕТСЯ СИЛЬНЕЙШАЯ. В парке летом.... будет как на кладбище ночью, птиц будет не слыхать.
Чемпион 2011г.Дистанции 200 км голубедром "Блыс2кавка" город Львов. В чистокровном разведении спортивных, Иду правильным путем,уже с двумя шагающими по жизни сыновьями.
|
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 14:53 | Сообщение # 5 |
Пользователь сайта
| Я вже попросила і її винесли, в смітник викинули разом з коробкою! Хлоркою підлогу помила! Зараз ще почитаю про цю болячку! Дякую, що допомогли. якщо в Маріїнському парку ( тут поблизу живу)не буде пташок... Не дай Боже такої зарази.
|
|
| |
Мелитополь | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 14:57 | Сообщение # 6 |
Голубевод-профи
| Не переживайте все будет хорошо! А то, что выкинули и не убили - это плохо.Quote (рассаХАРТОГС) будет как на кладбище ночью, птиц будет не слыхать Это не правда - это шутка видимо такая у человека!
«Лучше иметь только несколько лучших, чем иметь целый питомник ослов» Alois Stichelbaut
|
|
| |
Мелитополь | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 14:58 | Сообщение # 7 |
Голубевод-профи
| а вообще это называется парамиксовирус!
«Лучше иметь только несколько лучших, чем иметь целый питомник ослов» Alois Stichelbaut
|
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:08 | Сообщение # 8 |
Пользователь сайта
| Так, що мені тепер до смітника іти і її витягати. Краще б я думала що це ньюкасл. Може справді піти дістати? немала баба клопоту підібрала голуба
|
|
| |
Мелитополь | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:22 | Сообщение # 9 |
Голубевод-профи
| ньюкасл - это у курей, а у голубей мутированный вирус ньюкасл, он называется парамиксовирус
|
|
| |
Мелитополь | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:23 | Сообщение # 10 |
Голубевод-профи
| Quote (Natalochka) Може справді піти дістати? Да не нужно, все равно кто мог заразиться уже заражены!
|
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:33 | Сообщение # 11 |
Пользователь сайта
| А це можна вилікувати? Бо я піду і витягну зі смітника. Мені щось зовсім не смішно.
|
|
| |
рассаХАРТОГС | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:39 | Сообщение # 12 |
Голубевод-фанат
| Natalochka, частично шутка, но эпидемия косит ряды птиц реально....не за что благодарности.
|
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 15:42 | Сообщение # 13 |
Пользователь сайта
| Я звичайно дякую за пораду! Але щось мені від того не легше. А може можна вилікувати? "Птичку жалко"
|
|
| |
аматор | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 17:20 | Сообщение # 14 |
Любитель голубей
| Natalochka, маєте добре серце, але ця зараза не лічиться. Знайдіть по інтернету що таке хвороба Нюкасла і Вам все стане зрозуміло, особливо почитайте інструкцію ветеринарної служби країни про міроприємства при виявленні цієї хвороби. ТІЛЬКИ НЕ ДУЖЕ СТРАШТИСЯ.
Сообщение отредактировал аматор - Понедельник, 01.02.2010, 17:26 |
|
| |
Natalochka | Дата: Понедельник, 01.02.2010, 17:38 | Сообщение # 15 |
Пользователь сайта
| Я вже трошки вспокоїлась. всерівно шкода пташеня, ще молоденьке було вбити точно рука б не піднялася. Сусідові віддала. Ой все досить з мене тих переживань на сьогодні. Всім велике спасибі. Щоб ваші пташечки ніколи не хворіли. Всього доброго!
|
|
| |