Дата: Понедельник, 25.03.2013, 11:14 | Сообщение # 601
Новичек со стажем
Статус: Offline
Цитата (МусиПуси)
правильно аппоненты задают вопрос, что если этого не будет, кто ответит перед голубеводами и как?
Умная мысль.
Цитата (МусиПуси)
Главное, чтобы не пришлось смеяться над самим собой. Если Когут И. не кукла на ниточках, котрой управляют все кому не лень на расстоянии, то он должен послать всех
Завести спорт ,узнать что это такое,разобратьсяво всех нюансах и решить что лучше декорация или спорт. Но пока это все произойдёт - то соревноваться хочется сегодня а не через 2-3 года. А насчёт кто кому служит вы и сами знаете только не хотите сами это осознавать!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 12:38 | Сообщение # 602
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Makarenkoof Олександр Федорович будь-ласка розложіть по "щабликах",як "Асоціація" зареєстрована 31.08.2012р. к нова організація ніякий не правонаступник УНФ --,стала "без году неделя" зразу членом FCI, поясніть не мені ,а от для прикладу для AlexMak ,тільки по "щабликах"
Золотий Ви мій пане Viktorе, я вже все розповів, всі щаблики розложив. Справа в тім, що AlexMak хоче йти вперед, хоче прогресувати, хоче змагань чесних і прозорих, підніматися щабликами вистеленими Р.Сверделов вгору, і це в нього єдиний шанс бути рівним серед рівних, а не бути плебеєм. А Ваша "молодая команда" намагається тими ж самими щабликами AlexMak стягнути донизу, в провалля. І ще він бачить, що ваша "молодая команда" топчеться на місці та шукає чорного кота в темній кімнаті, при тому, що його там немає. AlexMak скоро щаблики закінчаться і впереді на вас чекає бігова доріжка з гарним покриттям друзями, правилами, справедливими суддями. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 12:57 | Сообщение # 603
Голубевод-профи
Цитата (Профи)
Добрі справи з поганих речей не починаються.
Мудро написав тут Ваш колега по клубу фразу в цитаті, ну не треба нас робити такими "темними". Ви добре знаєте ту кухню всю- а написати немаєте що, а написати "взули Вас"--виховання не дозволяє. Але скоро ми всі будемо на тій "біговій доріжці", просто не хочеться, щоб ми до неї так "ішли"-а хочеться чесно і відкрито!
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 25.03.2013, 13:06
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 14:59 | Сообщение # 604
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Дуже мудрі слова! але Когут сам нічого не зробить, йому треба допомагати, головне, щоб всі хоч розуміли, яка "ситуація" зараз і як непросто з неї вийти. А разом ми все "розрулимо"
... нас окружают ... страна в опасності. А що робить Когут? Він нічого й не робить, бо розуміє, що нічого не й зробить. Його не видно й не чутно. Він заховався, як равлик у свій панцир і сидить. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 15:10 | Сообщение # 605
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
скоро ми всі будемо на тій "біговій доріжці"
Ми давно вас запросили до "бігової доріжки". Разом і покриття облаштовувати було б легше й швидше. У вас розминка затягнулася, не пропустіть старт. Він не за горами, до нього лишилося 35-40 днів. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 15:25 | Сообщение # 606
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Ми давно вас запросили до "бігової доріжки". Разом і покриття облаштовувати було б легше й швидше. У вас розминка затягнулася, не пропустіть старт. Він не за горами, до нього лишилося 35-40 днів.
Дякую за запрошення.Ще треба тільки моменти по тренеру "уточнити" не требе насильно щось "впихати",а то вийде як з Бойко був "хреновий" тренер з 20-ти річним стажем і ніхто нічого не міг зробити,а Вам бачу також такий варіант по душі.
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 20:08 | Сообщение # 607
Голубевод-профи
[quote=Viktor_]А Ви знаєте,що буде з Вами коли ці всі керівники корпорацій ,голови банків взнають, що Ви їх "розвели" як хлопчаків ---коли Ви представились організацією яка вже довгі роки є членом в FCI?,як Ви перевели на англійську мову назву своєї Асоціації-"Всеукраїнська"-це одне й те саме, що "національна"....буде велике "фіаско" для Вас. [/quote] То чого вам весь час здається , що рада директорів ФСІ - це лохи базарні, яких можна розвести як кроликів. Ніхто там нікому не представлявся, тому що, у ФСІ ніхто окрім Свердела до 2009 року не працював. Ваш посол до Москви сім разів чолом бив , розповідав хто є "главний" хто "національний" , а хто ні, на щастя того посла у Москві добре знають. Ваші посли були і в Польщі не один раз, так що Директорат мав повну картинку про Україну. А доповнювало картинку особисте знайомство членів директорату з попереднім вашим президентом. Так що, рішення директорату було свідомим і об`єктивним і якщо ці люди до яких їздили ваші посли підписалися на тому документі, значить це їхнє рішення, яке вони зробили навряд чи для того, щоб через декілька місяців змінити.Весь час на форумі ви Віктор запрошуєте почати з нуля, ми теж хотіли би це зробити , тільки нуль - це лютий місяць коли офіційно переобрали Бойка і обрали Свердела президентом ВНФ. А ще дуже важливо , щоб ви визнали , що купівля печатки федерації це злочин, і віддали її офіційно обраному президенту Сверделу
Добавлено (25.03.2013, 19:08) --------------------------------------------- [quote=Viktor_]Дякую за запрошення.Ще треба тільки моменти по тренеру "уточнити" не требе насильно щось "впихати",а то вийде як з Бойко був "хреновий" тренер з 20-ти річним стажем і ніхто нічого не міг зробити,а Вам бачу також такий варіант по душі. [/quote] Про Бойка так , будь ласка, не пишіть, він ваш теперішній віце-президент. Ви його не знаєте, його здібностей писати не знають меж. Так що, праві ті, що кажуть що у ФСІ вас чекають несподіванки.
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 21:40 | Сообщение # 608
Голубевод-профи
Цитата (Профи)
Весь час на форумі ви Віктор запрошуєте почати з нуля, ми теж хотіли би це зробити , тільки нуль - це лютий місяць коли офіційно переобрали Бойка і обрали Свердела президентом ВНФ. А ще дуже важливо , щоб ви визнали , що купівля печатки федерації це злочин, і віддали її офіційно обраному президенту Сверделу
Я так читаю між строк "Ви і хочете з нами мати справу,бо Ви прекрасно розумієте,без Західної України в Вас небуде ніякої легітимної Федерації і ніяких серйозних змагань і зразу "труситесь" аби з Вашого президента "волосинка" не впала. Якщо в нього серйозні наміри навести порядок в голубиному спорті ,він би не ховався за посадами.Ну хто його колись вибирав незрозуміло, небуло ніякої єдності тоді,ніхто не знав хто в тій Федерації,а перед тим він зовсім був виключений з Федерації--там вже кінців не найдеш ніяких.І Ви прекрасно це все розумієте. І ми Вам пропонуємо давайте вийдемо з цієї патової ситуації але цивілізовано,чесно-почнемо з нуля і небуде програвших і вигравших--треба забувати про всякі амбіції,і від цього би виграли всі голубоводи України. Я думаю хватить з пустого в порожнє.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 25.03.2013, 21:43
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 22:16 | Сообщение # 609
Голубевод-профи
[quote=Viktor_]Я так читаю між строк "Ви і хочете з нами мати справу,бо Ви прекрасно розумієте,без Західної України в Вас небуде ніякої легітимної Федерації і ніяких серйозних змагань і зразу "труситесь" аби з Вашого президента "волосинка" не впала. Якщо в нього серйозні наміри навести порядок в голубиному спорті ,він би не ховався за посадами.Ну хто його колись вибирав незрозуміло, небуло ніякої єдності тоді,ніхто не знав хто в тій Федерації,а перед тим він зовсім був виключений з Федерації--там вже кінців не найдеш ніяких.І Ви прекрасно це все розумієте. І ми Вам пропонуємо давайте вийдемо з цієї патової ситуації але цивілізовано,чесно-почнемо з нуля і небуде програвших і вигравших--треба забувати про всякі амбіції,і від цього би виграли всі голубоводи України. Я думаю хватить з пустого в порожнє. [/quote] Не знаю чи з вами можна мати справу, бо постулат "хто платить, той замовляє музику" ніхто не відміняв, якщо Ігор сам приймає рішення любого рівня, то звичайно ми будемо мати справу з вами. Саме головне це голубоводи які поки що вам вірять і нам шкода , якщо їхні голуби не попадуть на кубок Європи. За президента ми трусимося бо він нам дорогий як спеціаліст, хто скажіть, зробив в Україні більше ніж Свердел за останні 5 років. Хто його вибирав не зрозуміло тільки вам, бо є відеозапис того зїзду і протоколи зокрема його вибирав Михайлець особисто. Віктор, скажіть будь-ласка, чи вважаєте Ви особисто купівлю печатки злочином?
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 22:37 | Сообщение # 610
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Ну хто його колись вибирав незрозуміло, небуло ніякої єдності тоді,ніхто не знав хто в тій Федерації,а перед тим він зовсім був виключений з Федерації--там вже кінців не найдеш ніяких.
Прийде час, я Вам покажу дуже цікаве відео виборів Президента УНФ де були присутні і вибирали його більшість клубів які зараз у "вашому списку". Причому те відео триває аж 3,5 години. Зафіксовано абсолютно все. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 22:59 | Сообщение # 611
Голубевод-профи
Цитата (Профи)
Віктор, скажіть будь-ласка, чи вважаєте Ви особисто купівлю печатки злочином?
Я не юрист для цього є різні спеціальні Кодекси для прикладу Кримінальний Стаття 357. Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток, заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження....там все розписано,а я до цих пір особисто неможу зрозуміти навіщо там ,щось було купляти.
Цитата (Профи)
нам шкода , якщо їхні голуби не попадуть на кубок Європи.
Цитата Ви вже про це забувайте "не попадуть Ваші"--- виграють обовязково попадуть--і Ви повезете чи разом,а скоріш за все ми Ваших,але мають їхати кращі-на це й настроюйтесь. Якщо не буде "нуля" нічого в "нас"(я маю на увазі і Вас) не вийде це вже очевидно.Просто буде по принципу йти "чем дальше в лес тем больше дров" і все. Треба шукати другі шляхи.
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 23:03 | Сообщение # 612
Голубевод-профи
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Прийде час, я Вам покажу дуже цікаве відео виборів Президента УНФ де були присутні і вибирали його більшість клубів які зараз у "вашому списку". Причому те відео триває аж 3,5 години. Зафіксовано абсолютно все.
Я думаю час настав,воно (відео) зняло би багато запитань,а може й би всі! Зроби на ютубі закидку,або скинь особисто мені для перегляду.Чого ж ти раніше мовчав.
Дата: Понедельник, 25.03.2013, 23:31 | Сообщение # 613
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Чого ж ти раніше мовчав.
А чого ж ти раніше не питав?
Цитата (Viktor_)
Я думаю час настав,воно (відео) зняло би багато запитань,а може й би всі!
От коли буде той час, тоді й виложимо всім на огляд.
Цитата (Viktor_)
Ви вже про це забувайте "не попадуть Ваші"--- виграють обовязково попадуть--і Ви повезете чи разом,а скоріш за все ми Ваших,але мають їхати кращі-на це й настроюйтесь.
Золоті слова і звучить добре! Але якби ж так було насправді. Вже була історія з формування колекції по принципу: друг не друг, з нами чи не з нами, ворог не ворог і т.д. Я впевнений, якби колекція формувалася чесно, і нагло не викидалися голуби "недругів" різними там незрозуміло - нелогічними дискваліфікаціями, зараз не було би тих непорозумінь та протистоянь між голубоводами. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 25.03.2013, 23:34