ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Апеляційний суд м. Києва відновив справедливість. - Страница 4 - Форум
Меню сайта


Форма входа

  

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД


Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

 

 

Мини-чат
500

 


 

 
Статистика

 

 

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (229)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (149)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  • ПОМОЖЕМ УСТРОИТЬ НАЙДЕННЫХ ГОЛУБЕЙ (34)
  •  
     

    Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

    Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

     


    Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.


    PLO-программа для голубеводов


    Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

    Всеукраїнська Національна Федерація

    аматорів спортивного голубівництва

    Федерація голубиного спорту України

    Вісник голубино-поштового спорту




    Поиск

    Категории раздела


    Приветствую Вас, Гость · RSS 29.03.2024, 09:18

    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 4 из 5
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • »
    Форум » Голубеводство » Спортивные(почтовые) голуби » Апеляційний суд м. Києва відновив справедливість.
    Апеляційний суд м. Києва відновив справедливість.
    MakarenkoofДата: Четверг, 05.12.2013, 21:34 | Сообщение # 46
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Вячеслав)
    Апеляционному суду спасибо за справедливость. А, что дальше, какие шаги предприняты будут нашими главами в решении этого, так скажем непростого вопроса и, что будет дальше с голубеводами Украины, с простыми голубеводами которые далеки от политики, а хотят просто летать, соревноваться и видеть своих голубей в рядах спортсменов Украины. Как дальше решится судьба этих федераций? Кто даст ответ?

    Пане В'ячеславе, ніякої політики тут немає. Йде боротьба ДОБРА зі ЗЛОМ. Ну, а за життєвим сценарієм ДОБРО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО. В Україні є КОНФЕДЕРАЦІЯ, яка зареєстрована і визнана в світовій організації голубиного спорту - ФСІ.

    Суб'єктами цієї Конфедерації є дві рівноправні громадські організації - Асоціація і ФГСУ, на чолі яких відповідно стоять Свердел Р. і Боднараш І. Чи приєднається до них ще одна організація покаже час.

    Не переймайся тим, що відбувається і головне не бери дурного в голову таі важкого в руки. У ВАС є грамотний і досвідчений голубовод, грамотний і прогресивний керівник, покладись на його кмітливість і він за вашої підтримки приведе Вас до ОЛІМПУ.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    corvetteДата: Четверг, 05.12.2013, 23:27 | Сообщение # 47
    Новичек со стажем
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 69
    Статус: Offline
    Цитата Makarenkoof ()
    Пане В'ячеславе, ніякої політики тут немає. Йде боротьба ДОБРА зі ЗЛОМ. Ну, а за життєвим сценарієм ДОБРО ЗАВЖДИ ПЕРЕМАГАЄ ЗЛО. В Україні є КОНФЕДЕРАЦІЯ, яка зареєстрована і визнана в світовій організації голубиного спорту - ФСІ.Суб'єктами цієї Конфедерації є дві рівноправні громадські організації - Асоціація і ФГСУ, на чолі яких відповідно стоять Свердел Р. і Боднараш І. Чи приєднається до них ще одна організація покаже час.

    Не переймайся тим, що відбувається і головне не бери дурного в голову таі важкого в руки. У ВАС є грамотний і досвідчений голубовод, грамотний і прогресивний керівник, покладись на його кмітливість і він за вашої підтримки приведе Вас до ОЛІМПУ.
    В сусідній темі Ви назвали мене недалекоглядним, можливо, сперечатись не буду.
    Щодо Вас, у мене починає складатися враження, що Ви сліпець. Можливо хтось із УНФ і спричинив Вам зло, цього я не знаю, але не забувайте що в УНФ більше голубоводів ніж в Асоціації і ВГСУ разом взятих, і називати цих всіх людей ЗЛОМ!!? Що ЗЛОГО Вам зробили ці голубоводи, що поганого вони зробили для голубиного спорту, чи може вони малюють собі результати, може не мають права вибирати собі керівника, а може ще щось? Ви боєтеся поряд з ними  витримати конкуренцію, завоювати їхню довіру. А створення асоціації - що це взагалі було, для чого, щоб ще більше розколоти голубівництво, тоді так, це вийшло у Вас чудово. І хто тепер ЗЛО?
     У сусідній темі ми пробуємо обговорювати Правила, які б обєднали голубоводів, але у цьому пості я бачу, що такої мети Ви перед собою не ставите, тому що голубоводів УНФ Ви маєте ні за що.


    Ласкаво просимо на сайт Львівського клубу: http://galychyna.jimdo.com
     
    MakarenkoofДата: Пятница, 06.12.2013, 18:19 | Сообщение # 48
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Сorvette)
    В сусідній темі Ви назвали мене недалекоглядним, можливо, сперечатись не буду.

    Значить ви там висловились, на мій погляд консервативно, без погляду в майбутнє, без врахування прагнення до рівноправ'я малих клубів. Намірів образити чи принизити не мав і не маю. Якщо, ви рахуєте, що щось дійсно було не тактовно, то перепрошую.

    Цитата (Сorvette)
    Щодо Вас, у мене починає складатися враження, що Ви сліпець.

    Може й так, але це в ваших очах. Ким ви мене вважаєте, то ваше право, особисто мені від цього ні солодко, ні кисло.

    Цитата (Сorvette)
    Можливо хтось із УНФ і спричинив Вам зло, цього я не знаю,

    Особисто мені ніхто з голубоводів України ніякого зла не спричинив, в тому числі і з УНФ. Але те, що відбувається в українському поштово-спортивному голубівництві то є НАШЕ СПІЛЬНЕ ЗЛО. І воно торжествувати не повинно.

    Цитата (Сorvette)
    але не забувайте, що в УНФ більше голубоводів, ніж в Асоціації і ВГСУ разом взятих, і називати цих всіх людей ЗЛОМ!!?

    Скажіть, чому ви сприйняли так, що ви зло, а чому ви не порахували, що ви добро. Я не буду говорити, що на крадії і шапка горить. Там мова про боротьбу добра і зла йде в загальному сенсі. Раджу в майбутньому ніколи не сприймайте на себе нічого поганого, якщо ніхто конкретно про це не сказав. Це буде черговою вашою помилкою.

    Цитата (Сorvette)
    Що ЗЛОГО Вам зробили ці голубоводи, що поганого вони зробили для голубиного спорту, чи може вони малюють собі результати, може не мають права вибирати собі керівника, а може ще щось?

    Повторюсь, абсолютно ніхто з голубоводів мені нічого злого, чи поганого не зробив. Малюють вони собі результати, чи ні, я цим не переймаюся. Там є кому контролювати цей процес. Вибирають, чи призначають собі керівника теж байдуже. Їх це влаштовує, вони від цього щасливі? То нехай це щастя не має меж.

    Ви бачили, що б я хоч десь висловлювався негативно стосовно членів УНФ? НІ! Чи не того вибрали керівника? НІ. Тоді не варто про це й говорити.

    Цитата (Сorvette)
    Ви боїтеся поряд з ними витримати конкуренцію, завоювати їхню довіру.

    Абсолютно НІ, ніхто не боїться конкуренції! Навпаки, до неї прагнемо. Тому з обранням Президентом УНФ Когута І. йому в той же день було направлено через Інтернет привітання та запрошення до співпраці на благо всіх голубоводів України.

    Якщо ви уважно прочитаєте його, то переконаєтеся в його щирості і побачите, що кожне в ньому слово пробиваючись головою вперед несе за собою істину. Ваші керівники брутально його проігнорували поставивши під удар своїх членів федерації.
    Слова ваших керівників такі: федерація повинна бути одна, нікого більше ми не визнаємо. МИ і тільки МИ. І почали творити "чудеса".

    Цитата (Сorvette)
    А створення асоціації - що це взагалі було, для чого, щоб ще більше розколоти голубівництво, тоді так, це вийшло у Вас чудово.

    На отруту є протиотрута. То на ганебні дії керівництва УНФ, для захисту голубоводів малих клубів, особливо в південних, східних і центрального регіонів України, динамічного розвитку поштово-спортивного голубівництва в них, була створена Асоціація.

    Створення Асоціації поставило край тиранії, узурпації влади та вакханалії, які випромінювали керівники УНФ. Почитайте їх висловлювання на цьому ж сайті тільки в інших темах: "Ми столиця голубиного спорту...", ... та там на сході і півдні немає і не було, ні голубоводів, ні гарних голубів..."

    А я вам скажу, що є і голубоводи і голуби найвищого ґатунку. Ну, а на рахунок столиці, то яка це столиця, якщо по цей час навіть немає правил змагань, положення про суддівську комісію. Де у вас можна прочитати, які повноваження мають судді? Немає. Судите, як бог на душу положив.

    Цитата (Сorvette)
    І хто тепер ЗЛО?

    Ставте правильно запитання. Ні хто, а ЩО тепер ЗЛО? ЗЛОМ є ПРАВОВА БЕЗГРАМОТНІСТЬ і прагнення керівників УНФ до одноосібної влади над всими голубоводами України. Будь яким шляхом задавити розвиток малочисельних клубів.

    Цитата (Сorvette)
    У сусідній темі ми пробуємо обговорювати Правила, які б об'єднали голубоводів, але у цьому пості я бачу, що такої мети Ви перед собою не ставите,

    Думати так я поводу не давав. Це ви глухі до моїх доводів і сліпі до законодавства України і ПРАВА людини. Нехтуєте всім, лиж би було по-вашому.

    Цитата (Сorvette)
    тому що голубоводів УНФ Ви маєте ні за що.

    Ну навіщо брехати. Покажіть хоч одне речення, будь-де, яке б підтверджувало ваші слова


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    LDenysДата: Суббота, 07.12.2013, 14:27 | Сообщение # 49
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 23
    Статус: Offline
    [quote=Makarenkoof;11554]Суб'єктами цієї Конфедерації є дві рівноправні громадські організації - Асоціація і ФГСУ, на чолі яких відповідно стоять Свердел Р. і Боднараш І. Чи приєднається до них ще одна організація покаже час. [/quote]
    Напревелекий жаль аж три громадські організації на сьогоднішній день утворюють Конфедерацію нашої країни.Чому цей пан вводить вас в оману не знаю,але можна хіба що догадуватись.Ще раз повторюся одна ГО підписала новий конфедеративний договір інші дві поки що ні.
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 08.12.2013, 17:49 | Сообщение # 50
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (LDenys)
    На превеликий жаль, аж три громадські організації на сьогоднішній день утворюють Конфедерацію нашої країни.

    Мені дещо не зрозуміло, шановний пане LDenys, чому ви в такому мінорі "на превеликий жаль"?? Я стою твердо на одній єдиній позиції і ніколи з неї не зійду. Одна громадська організація в голубиному спорті - це однозначно УЗУРПУВАННЯ ВЛАДИ, а з відси і весь НЕГАТИВ, який ніколи нічим не пробити. Це я ВАМ говорю з свого власного життєвого досвіду.

    Якщо ВИ входите до керівної "когорти" УНФ, то ВИ всіма правдами і не правдами будете відстоювати наявність в Україні лише однієї організації. Бо там ВАШІ БУБНОВІ інтереси - гроші.

    За наявності в КОНФЕДЕРАЦІЇ ДВОХ, ТРЬОХ і БІЛЬШЕ організацій - це перехресний контроль за діяльністю кожної із них в усіх, без виключення напрямках і лише там буде прозорість діяльності, зловживання зведуться до мізеру. І ГОЛОВНЕ, пересічні голубоводи зможуть без перешкод реалізувати свій потенціал в змаганнях і на всі 100% реалізуватися, як тренери.

    Ви проти? То продовжуйте дурити своїх голубоводів позахмарними цілями і світлим майбутнім - ФСІ. Якби вони не куплялися на ваші брехливі обіцянки, а Ваші царі своєчасно підписали угоду, до якої запрошував Свердел Р., то вони б теж всі ці роки їздили на всі міжнародні заходи. Ну, а раз вони вірять вашім брехням, хай вірять, значить їх це влаштовує, їм так хочеться.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    Aleksandr-KievДата: Воскресенье, 08.12.2013, 18:00 | Сообщение # 51
    Голубевод-профи
    Группа: Друзья
    Сообщений: 542
    Статус: Offline
    Цитата Makarenkoof ()
    Цитата (LDenys)На превеликий жаль, аж три громадські організації на сьогоднішній день утворюють Конфедерацію нашої країни.

    Мені дещо не зрозуміло, шановний пане LDenys, чому ви в такому мінорі "на превеликий жаль"?? Я стою твердо на одній єдиній позиції і ніколи з неї не зійду. Одна громадська організація в голубиному спорті - це однозначно УЗУРПУВАННЯ ВЛАДИ, а з відси і весь НЕГАТИВ, який ніколи нічим не пробити. Це я ВАМ говорю з свого власного життєвого досвіду.

    Якщо ВИ входите до керівної "когорти" УНФ, то ВИ всіма правдами і не правдами будете відстоювати наявність в Україні лише однієї організації. Бо там ВАШІ БУБНОВІ інтереси - гроші.

    За наявності в КОНФЕДЕРАЦІЇ ДВОХ, ТРЬОХ і БІЛЬШЕ організацій - це перехресний контроль за діяльністю кожної із них в усіх, без виключення напрямках і лише там буде прозорість діяльності, зловживання зведуться до мізеру. І ГОЛОВНЕ, пересічні голубоводи зможуть без перешкод реалізувати свій потенціал в змаганнях і на всі 100% реалізуватися, як тренери.

    Ви проти? То продовжуйте дурити своїх голубоводів позахмарними цілями і світлим майбутнім - ФСІ. Якби вони не куплялися на ваші брехливі обіцянки, а Ваші царі своєчасно підписали угоду, до якої запрошував Свердел Р., то вони б теж всі ці роки їздили на всі міжнародні заходи. Ну, а раз вони вірять вашім брехням, хай вірять, значить їх це влаштовує, їм так хочеться.

    Цитата corvette ()
    У сусідній темі ми пробуємо обговорювати Правила, які б обєднали голубоводів, але у цьому пості я бачу, що такої мети Ви перед собою не ставите, тому що голубоводів УНФ Ви маєте ні за що.


    Давайте будемо більш коректними в своїх висловлюваннях.
    Маємо надію, що все ж таки найближчим часов співпраця між цими ГО буде відновлена спільними зусиллями наших з вами керівників. pray


    Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 08.12.2013, 18:18 | Сообщение # 52
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (LDenys)
    Чому цей пан вводить вас в оману не знаю, але можна хіба, що догадуватись.

    Шановний пане LDenys, Ваш стиль викладення в пості міні нагадує, мого недавнього опонента Vika. Чесно кажучи, я вже за нею навіть скучив. Vika, якщо це ВИ, то не варто міняти маску. Якщо ні, то перепрошую, за некоректність при порівнянні.

    В оману я нікого не вводжу, не вводив і вводити не збираюся. Просто на бачу сенсу. Більше того, я стою на засадах того, що КОНФЕДЕРАЦІЯ повинна складатися з трьох і більше громадських організацій. Ми УНФ готові прийняти з розпростертими обіймами. Але на якій козі до вас під'їхати, навіть і не знаємо.

    Ви ось тільки уважно вчитайтесь в звернення Свердела Р., скільки там душевності, поваги і радості, що нарешті все зміниться на краще. А ВИ взяли та й плюнули всім, в тому, числі і своїм членам федерації, набрехавши їм і надававши неймовірних обіцянок про молочні ріки та кісільні береги. Вірять вони вашим брехням, то нехай вірять. А життя то йде, роки минають, люди старіють ...


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    sergiyДата: Воскресенье, 08.12.2013, 18:20 | Сообщение # 53
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 12
    Статус: Offline
    давайте зробимо перекур саня лучше розкажи ще шо небудь про бельгію і покажи хароших голубів
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 08.12.2013, 19:15 | Сообщение # 54
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (LDenys)
    Ще раз повторюся одна ГО підписала новий конфедеративний договір інші дві поки що ні

    Це вже якийсь новий виток, нове закручування брехні про членство УНФ в ФСІ. Скажіть, навіщо вам оце все треба ??? Влаштовувати колотнечу, в той час, коли так близько підійшли до підписання угоди між трьома про спільну співпрацю??? А по простому, "колотити панти для приїжджих"???

    LDenys, ви особисто намагаєтеся зірвати підписання??? Ви дієте від себе, чи від імені та за дорученням керівництва УНФ??? СХАМЕНІТЬСЯ!!!

    Ви хоч розумієте, чи уявляєте собі, скільки зусиль прикладено Сверделом Р., щоб схилити керівництво УНФ до підписання такого договору. Що завдяки лише йому всі голубоводи всіх трьох федерацій будуть змагатися на рівний і тільки сильніші поїдуть на ОЛІМПІАДУ, не залежно до, якої організації належить голубовод.

    Розумієте - поїдуть сильніші, а не по 8 від кожної громадської організації. Це теж позиція Свердела Р.

    ПОБІЙТЕСЯ БОГА, ЛЮДИ ВАМ НЕ ПРОБАЧУТЬ! НЕ МОЖНА, ТАК ЇХ ПОПЛЮЖИТИ ЇХ ДОВІРУ І ТАК НЕХТУВАТИ ЇХ СПОДІВАННЯМИ. А з рештої, ВОНИ САМІ КОВАЛІ СВАЄЇ ДОЛІ.

    Скажіть, як і з ким можна підписати договір про Конфедерацію, якщо обидва керівники двох суб'єктів існуючої Конфедерації, про це і сном і духом не знають.???
    Звичайно ж договір буде підписано і ми цього хочемо, але з дотриманням всіх юридичних норм.

    Але перед підписанням договору планується спочатку проведення круглого столу, обговорення питань щодо усунення існуючих недомовленостей, потім буде підписано спільний основополагаючий документ "Меморандум намірів". Аж потім підписано договір. Це все буде, якщо ваші керівники знову не викинуть фортеля.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 08.12.2013, 19:24 | Сообщение # 55
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (sergiy)
    Давайте зробимо перекур, Саня лучше розкажи ще, що-небудь про Бельгію і покажи хароших голубів

    Шановний, зайди в тему "Покупка-продаж спортивних (поштових) голубів і роздивляйся, читай і насолоджуйся


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    sergiyДата: Понедельник, 09.12.2013, 20:30 | Сообщение # 56
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 12
    Статус: Offline
    вибачте дякую
     
    LDenysДата: Вторник, 10.12.2013, 20:22 | Сообщение # 57
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 23
    Статус: Offline
    Суд між голубоводами Бельгії.
    Тему можна знайти на PIPA якщо перейти на французську мову.Тема називається"Plusieurs plaintes a l'encontre de la RFCB...
     
    MakarenkoofДата: Вторник, 10.12.2013, 22:05 | Сообщение # 58
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (LDenys)
    Напревелекий жаль, аж три громадські організації на сьогоднішній день утворюють Конфедерацію нашої країни.Чому цей пан вводить вас в оману, не знаю, але можна хіба що здогадуватись. Ще раз повторюся одна ГО підписала новий конфедеративний договір інші дві поки що ні.

    Ось бачите, шановний LDenys, на підтвердження моїх слів, в телефоній розмові з Сверделом Р. нарешті Ігор Когут прийняв його пропозицію провести переговори щодо створення Кофедерації з трьох громадських організацій. Такі перемовини заплановано провести 21 грудня 2013 року під час проведення в Києві Всеукраїнської вмставки-ярмарку.

    Мова про підписання договору поки, що не йде, але на мій погляд, крок назустріч один-одному буде зроблено. Як би не злякати такого перебігу подій, щоб бува знову для звичайних голубоводів їх сподівання не лишилися лише сподіваннями.

    Так, що шановний LDenys, в ніяку оману нікого з ВАС я не ввожу і вводить не збираюся. ПРАВДА і лише ПРАВДА.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    LDenysДата: Пятница, 13.12.2013, 11:58 | Сообщение # 59
    Пользователь сайта
    Группа: Пользователи
    Сообщений: 23
    Статус: Offline
    Суд між голубоводами Бельгії.
    Тему можна знайти на PIPA якщо перейти на французську мову.Тема називається"
    http://www.pipa.be/fr/newsandarticles/news/plusieurs-plaintes-lencontre-de-la-rfcb-suspendent-le-classement-du-championnat
     
    MakarenkoofДата: Четверг, 19.12.2013, 20:49 | Сообщение # 60
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (LDenys)
    Суд між голубоводами Бельгії. Тему можна знайти на PIPA якщо перейти на французську мову.Тема називається" http://www.pipa.be/fr/newsandarticles/news/plusieurs-plaintes-lencontre-de-la-rfcb-suspendent-le-classement-du-championnat

    Нам навіщо це? Що воно нам дає? Тим паче французькою без перекладу. Знають її одиниці.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    Форум » Голубеводство » Спортивные(почтовые) голуби » Апеляційний суд м. Києва відновив справедливість.
    • Страница 4 из 5
    • «
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • »
    Поиск:
    Новый ответ
    Имя:
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz