ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Новый голубедром в Польше - Страница 8 - Форум
Меню сайта


Форма входа

  

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД


Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

 

 

Мини-чат
500

 


 

 
Статистика

 

 

Последние темы
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (155)
  • Разговоры обо всём насвете. (229)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  • ПОМОЖЕМ УСТРОИТЬ НАЙДЕННЫХ ГОЛУБЕЙ (34)
  •  
     

    Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

    Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

     


    Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.


    PLO-программа для голубеводов


    Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

    Всеукраїнська Національна Федерація

    аматорів спортивного голубівництва

    Федерація голубиного спорту України

    Вісник голубино-поштового спорту




    Поиск

    Категории раздела


    Приветствую Вас, Гость · RSS 26.04.2024, 14:22

    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 8 из 9
    • «
    • 1
    • 2
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • »
    Форум » Голубедромы » Голубедромы 2013 г. » Новый голубедром в Польше
    Новый голубедром в Польше
    MakarenkoofДата: Среда, 21.08.2013, 13:02 | Сообщение # 106
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (vika)
    Линька и состояние пера у младших лучше

    Обсолютно ні. Ви помиляєтеся. Всі вони в дуже гарному фізичному стані в цілому, це і стан пера (міцність і еластичність), це органи дихання, це і колір м"язової тканини тощо. А от самі м"язи більш накачаніші у старшеньких.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Среда, 21.08.2013, 13:35 | Сообщение # 107
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Чорний)
    Пан Макаренко дещо помилився. Я своїх молодих навіть на 100 метрів не прокидував. Вони у мене зразу пішли на 240 км. На наступному льоті з Бродів (370 км) одне взагалі прийшло у першій двійці. У мене з усіх льотів з 50-ти молодих п"ять не повернулося. Тобто 10%. В Польщі при коротших дистанціях немає 60% голубів в т.ч. відсутні голуби голубоводів із світовим іменем. В минулому році я пропустив перші три льоти молодими. Приїхав з відпуски і перший раз віддав на 320 км (м.Дубно). Не пам"ятаю скільки тоді не прийшло, але пам"ятаю, що втрати були мізерні. Тобто були у формі і їм було пофіг звідки летіти, а тим більше коли є башка на плечах. В Польщі усі голуби башковиті, а летіти не можуть. Ще раз повторюся, фізпідготовка в Польщі відсутня. Тому такий результат.

    Пане Анатолію, ВИ або голубівник від бога, або помазаник божий, або щось знаєте, або... Багато хто з голубоводів особливо південно-східного та й навіть західного регіонів Вам не повірять. І я теж не повірив би, як би все це не бачив на власні очі.

    Хтось, колись їм нав"язав таку думку і вони переконані, що молодих голубів в перший рік їх життя не можна пускати більш, як на 250-300 км, бо можна їх підірвати. Вам пощастило, Ви тоді ще не займалися голубиним спортом і тому вчиняєте на свій розсуд. Хай вам щастить.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Среда, 21.08.2013, 21:27 | Сообщение # 108
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Fedor)
    В чем тогда причина ?????????? Дома без тренировки летят !!!!!!!! А в Польше на голубедроме не летят из-за слабой подготовки !!!!!!!!! Где собака зарыта ?????????

    Доводи кожного із нас щодо причини великої втрати голубів можна порівняти з гаданням на кавовій гущі. Істиної причини не знає ніхто, навіть власники польського голубодрому, за умови, що таке дійство не є частиною їх програми. Тобто в завуалірованій формі заздалегідь запрограмовані переможці голубодрому.

    Після ретельного аналізу навіть "скудної" інформації в мене особисто склалося таке враження, що на голубодромі голуби поділені на дві частини. З одією частино проведені тренування в повному обсязі і вони зараз в змаганнях показують результати. З рештою ж, тренування проведені на тяп-ляп і вони відсіваються, а якщо ж виживають, то лише за рахунок свого внутрішнього резерву (сильної генетики).


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    vikaДата: Пятница, 23.08.2013, 13:29 | Сообщение # 109
    Новичек со стажем
    Группа: Заблокированные
    Сообщений: 57
    Статус: Offline
    [quote=Makarenkoof]Обсолютно ні. Ви помиляєтеся.[/quote]
    Разве? Мне кажется у старших голубей сейчас смена 8-9 пера.а у младших 4-5.исходя из этого и скорость.
    Голубям больно лететь когда меняются последние перья крыла.да и летают они в это время не охотно.
    А вина потерь на мой взгляд связана с качеством голубей.не на родословную надо смотреть.а на результаты,результаты родителей и в первую очередь результаты старших братьев и сестер в первый год жизни ,потому что не всегда чемпион рождает чемпиона,да и чемпион по родословных готовился не на голубедромах,а в элитных голубятнях где ему уделялось должное внимание и подготовка.А голубедром да и ще с таким количеством голубей это гонка на выживание,в спартанских условиях.
     
    чорнийДата: Пятница, 23.08.2013, 17:24 | Сообщение # 110
    Новичек со стажем
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 74
    Статус: Offline
    Цитата (vika)
    А голубедром да и ще с таким количеством голубей это гонка на выживание,в спартанских условиях.


    Абсолютно вірно щодо гонок на виживання в спартанських умовах. А щодо якості голубів погодитися не можу. Звичайно, що голуба 25-ти денного якого ти віддаєш на голубодром перевірити об"єктивно не можливо. Тому і даємо то братів то сестер то дітей еліти. І між іншим платимо не малі гроші. Може я помилився (за браком досвіду) не тих дав.... ще хтось помилився не тих дав.... Але аби помилилися усі і віддали херню - НЕ ВІРЮ. На 17-ту годину 23.08.13. з четвертого льоту на голубятні близько 600 голубів. З таким темпами недольотів  фіналу може і не бути. Щось там не так. Що не так? Фіг його знає, що не так. Гадаю, що в наступному році на польському голубодромі ажіотаж буде поменший, як це було у цьому році.
     
    GudzДата: Пятница, 23.08.2013, 20:03 | Сообщение # 111
    Голубевод
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 276
    Статус: Offline
    Tak Kartuna ne z najkras4uh... Veluki stratu vsidu... Ale 4omy nihto odnozna4no vidpovistu nemoze... V nastypnomy roci Holybodrom planyje prujniatu bila 3000 tus. holybiv, i vonu zberyt taky kilkist... Tomy wo veluki pruzu i kozen dast, podymaje a  moze poveze, taj y PL dyze bahato holybovodiv, a takoz bahato pru hrowah, wo sobi mozyt pozvolutu na taki re4i, taj Nimci, Belgu dadyt...
     
    vikaДата: Суббота, 24.08.2013, 09:53 | Сообщение # 112
    Новичек со стажем
    Группа: Заблокированные
    Сообщений: 57
    Статус: Offline
    Уважаемый чорний может я и ошибаюсь.....но Если бы все дали хороших то все были б на месте.Но на сколько я знаю не всегда суперовая пара,или пара с хорошими родословными или налетками рождает потомство с теми же летными качествами.Иначе все кто купил таких голубей был бы чемпионами.Резве не так? бывает что один год от пары летит молодняк а на второй все теряется.или первый вывод потерялся а второй полетел. Еденицы из полученого потомства показуют каждый год результат. И ище повезет если вы приобретете или выведете такого голубя чтоб давал хорошое потомство.Продают много НО!! никто не продает голубя который дает летунов.все продают родословные,но никто не может похвастатся что от этого голубя летят дети и не одно поколение .Только жосткийи, безжалостный отбор молодняка в своей голубятне может на процентов 50 вас через несколько лет продвинуть на призовое место,в основном дома каждый жалеет своих питомцев,вот и результат от туда и исходит.[quote=чорний]Але аби помилилися усі і віддали херню - НЕ ВІРЮ.[/quote]
    А как тогда с результатами на других голубедромах?? там где здались голуби известных голубеводов,и к сожелению потерялись?Они то херню не здавали,там родословные все в звездах,как вы говорите элита!
    На мой взгляд элита это когда ,прадеды отлетали годика 3-4,деды тоже ,да и дети этех дедов в других голубятнях тоже показали результат из года в год,Но на мой взгляд голубь купленный от голубей которые показывали результат,а сам не летал,подчеркиваю сам не летал и не показал результат ,ничего не стоит,никто не может с увереностью сказать что он не потерялся бы с первых летов!,а у нас к сожелению такая элита на99 процентов .

    Добавлено (24.08.2013, 08:53)
    ---------------------------------------------
    После общения с многими голубеводами выводы однозначны,даже поздний молодняк у которого летят старшие братья и сестры к розмножению допускается только после проведенных через год соревнований.в 90 процентах поздние теряются или дают плохое потомство,если не прошли проверку.

     
    МатросДата: Пятница, 30.08.2013, 17:58 | Сообщение # 113
    Новичек со стажем
    Группа: Проверенные
    Сообщений: 77
    Статус: Offline
    1295м,м- 280км вот то что захватывает и это 4-х месячные голуби а потери не прикращаются и не малые. После стольких тренеровок и потеряться... В голове не укладывается этот факт! Стадо тупиц ... Я еще раз убеждаюсь что с начала надо найти голубей с огромной тягой и любовью к своему месту и гнезду а после работать с ним как со спортсменом. Мой голубь тот который во что бы то не стало вернется домой. Много слышу от коллег мол прилетел самец или самка через 6месяцев,год и более. Вот за что я уважаю таких голубей. Был случай,подарили самца двух или трехлетнего не помню,забился в самый дальний угол. Волчара просидел почти неделю не ест не пьёт стало жаль отвезли хозяину и что вы думаете я такого еще не видел как ребенок приподняв крылья оббежал родную голубятню наелся напился забрался на свое место и давай гудеть... Есть самка два сезона не могу спарить самцов свободных куча выберай какждый по своему ухаживает а она выйдет на улицу и смотрит в сторону родного дома уже и вернул бы да голубятня заварена да и хозяин покойный. Вот такая волчица, что делать? Только уважать и ждать следующего сезона...
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 01.09.2013, 11:18 | Сообщение # 114
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    ВСІХ ВІТАЮ З СВЯТОМ, ДНЕМ ЗНАНЬ!!! Знання це велика сила, особливо того питання з якого виникла суперечка!!! Вибачаюсь, що вчасно не зміг промоніторити інформацію, яка надійшла від учасників форуму, був відсутній у справах.

    Цитата (Vika)
    Разве? Мне кажется у старших голубей сейчас смена 8-9 пера, а у младших 4-5, исходя из этого и скорость. А голубедром, да и ще с таким количеством голубей, это гонка на выживание, в спартанских условиях.

    Шановна пані Vika, напочатку мені здалося, що ВИ дещо помиляєтеся, але зараз я схиляюся до думки, що ВИ заблуждаєтеся щодо підбору голубів на голубодром та "спартанських" умов утримання.

    Пані Vika, де Ви набралися такої не вірної інформації? Таке враження, що ВИ з регіону де голубівництво розвинуте посередньо. В цей ДЕНЬ ЗНАНЬ я, як художник художнику, спробую ВАМ дещо пояснити з цього приводу, хоча всі досвідчені голубоводи-спортсмени це добре знають.

    По-перше, що Ви підрозуміваєте під "спартанськими" умовами. В Спарті, в VIII-IV віці до нашої ери це була система військового виховання хлопчиків з 7 до 20 річного віку. Вона була обов"язковою лише для дітей повноправних громадян, для інших верств населення це було привілегією.

    Досвідчені голубоводи, для того, що б дорослі і молоді голуби не полиняли швидко, їх щовесни ставлять в пару не раніше ніж 8-10 березня. За такої умови голубенята стають на крило (починають літати) в третій декаді травня місяця. І за підвищеної уваги голубівника до загального фізичного стану (в комплексі) дорослих і молодих голубів вони мають гарне запірення і насамперед перелинявшими лише по 3-5 пір"їн в кожному крилі. Тому біль відсутній.

    Хочете переконатися в сказаному мною, приїздіть будь ласка до нашого клубу і побачете на власні очі стан крила та фізичний стан дорослих голубів, які без відпочинку пролетіли за сезон 19 змагань і в цей же час вивели пташенят. А також молодих голубенят, які вже пролетіли 8 етапів змагань з різних дистанцій і сьогодні 01.09.2013 року летять 540 км (м.Мостиська). І це не завершення, в них ще попереду дистанція 240 км.

    Доречі інформативно, в цьому році до мене прибилося багато (21-23) голубів з різними іноземними кільцями (PL, RO, HUNG), то в переважній більшості в них. станом на кінець липня, початок серпня не було перелиняно жодної пір"їни в крилі, або по 2-3.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Воскресенье, 01.09.2013, 13:07 | Сообщение # 115
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Vika)
    А вина потерь на мой взгляд связана с качеством голубей. Не на родословную надо смотреть. а на результаты, результаты родителей и в первую очередь результаты старших братьев и сестер в первый год жизни, потому, что не всегда чемпион рождает чемпиона, да и чемпион по родословных готовился не на голубедромах, а в элитных голубятнях, где ему уделялось должное внимание и подготовка.

    Ні, пані Vika, в голубівництві, як в птахівництві в цілому, треба перш за все звертати увагу на родоводи голубів (за умови, що вони правдиві). Решта, для успішного голубовода достатньо "дружити" з власною головою і використовувати знання генетики набуті на базі середньої школи. Навіть не треба поглиблено знати, що таке імбридинг і гібридизація, що таке домінантні та рецесивні ознаки індивідума.

    Скажіть, що Ви покладаєте в зміст слів "элитных голубятнях". В Вашому розумінні від чого залежить елітність голуб"ятні?

    То повірте мені, в тих голуб"ятнях, з яких надані голубенята до польського голубодрому, з цим питанням, а саме, з якістю голубів, все впорядку. Є і чисті лінії, і імбридні голуби і гібриди. Всі вони попередньо тричі на практиці перепровірені в змаганнях в різних комбінаціях.

    Тому, лише з досягнення цієї мети, щоб відвіяти якомога більше слабких голубів, щоб залишити найсильніших, в нашому клубі ми не просто літаємо, а змагаємося на повну катушку, проводимо до 20 змагань дорослими і 10-12 змагань молодими на рік.



    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    vikaДата: Понедельник, 02.09.2013, 17:01 | Сообщение # 116
    Новичек со стажем
    Группа: Заблокированные
    Сообщений: 57
    Статус: Offline
    [quote=Makarenkoof]ВИ з регіону де голубівництво розвинуте посередньо.[/quote]
    Возможно, возможно,Участие в соревнованиях не принимаю,но активно общяюсь с голубеводами спортсменами.
    [quote=Makarenkoof]По-перше, що Ви підрозуміваєте під "спартанськими" умовами.[/quote]
    А вы не догадываетесь??

    [quote=Makarenkoof]Досвідчені голубоводи, для того, що б дорослі і молоді голуби не полиняли швидко, їх щовесни ставлять в пару не раніше ніж 8-10 березня.[/quote]
    Причем здесь досвидчени голубеводы?? то что в пару ставят голубей не раньше 20 чисел марта это знают все,и что с ноября розделяют это тоже знают все,Речь о голубедроме, да и когда паруются голуби это к голубям голубедрома не имеет отношения.Мы говорим о молодняке,а раз так то на их линьку может повлиять только свет или затемнение,разве не так? а не то когда паруются их родители.
    [quote=Makarenkoof] І за підвищеної уваги голубівника до загального фізичного стану (в комплексі) дорослих і молодих голубів вони мають гарне запірення і насамперед перелинявшими лише по 3-5 пір"їн в кожному крилі.[/quote]
    Интересно было б посмотреть на голубя попавшего в начале мая на голубедром,и который сейчас меняет 3 или 5 перо.

    [quote=Makarenkoof] які без відпочинку пролетіли за сезон 19 змагань і в цей же час вивели пташенят. А також молодих голубенят, які вже пролетіли 8 етапів змагань з різних дистанцій і сьогодні 01.09.2013 року летять 540 км (м.Мостиська[/quote]
    Так так в каждом клубе соревнуются,а извините за вопрос в каком клубе,а то мы с некоторым недоумением наблюдали как с Киевского клуба машина дейво в суботу тянула прицеп с голубями в г Ровно около 19,30 вечера
    ,в которой находился один единственный человек,ЭТО водитель ,разве не должны быть
    сопровождающие,или это в Украинских правилах не указано?кстати прицеп с голубедрома.

    [quote=Makarenkoof]Доречі інформативно, в цьому році до мене прибилося багато (21-23) голубів з різними іноземними кільцями (PL, RO, HUNG), то в переважній більшості в них. станом на кінець липня, початок серпня не було перелиняно жодної пір"їни в крилі, або по 2-3.[/quote]
    Так правильно, люди готовили голубей но они оказались никудишними,вот и попали к вам.
    [quote=Makarenkoof]в голубівництві, як в птахівництві в цілому, треба перш за все звертати увагу на родоводи голубів (за умови, що вони правдиві)[/quote]
    Правильно.
    [quote=Makarenkoof] Решта, для успішного голубовода достатньо "дружити" з власною головою і використовувати знання генетики набуті на базі середньої школи. Навіть не треба поглиблено знати, що таке імбридинг і гібридизація, що таке домінантні та рецесивні ознаки індивідума. [/quote]
    Так скажите почему не все чемпионы?? купил чемпионов,раз и все тоже чемпион,или те кто покупает голубей чемпионов с головой не дружит?

    [quote=Makarenkoof]Скажіть, що Ви покладаєте в зміст слів "элитных голубятнях". В Вашому розумінні від чого залежить елітність голуб"ятні? [/quote]
    В первую очередь от племенного стада,условиях содержания,ну и так далье.....пример Копман,Гербоц.Кип,ну и многие другие.и конечно результат.[quote=Makarenkoof]То повірте мені, в тих голуб"ятнях, з яких надані голубенята до польського голубодрому, з цим питанням, а саме, з якістю голубів, все впорядку. Є і чисті лінії, і імбридні голуби і гібриди. Всі вони попередньо тричі на практиці перепровірені в змаганнях в різних комбінаціях.[/quote]
    Раз теряются значит не все в порядке.Не хчу спорить и доказывать но вы должны прекрастно понимать что очень редко чемпионы дают себе подобных,и ище реже лутше себя,у меня складывается впечатление что голуби потерявшиеся на голубедроме были преобретены у вас,вот вы и доказываете обратное.
    [quote=Makarenkoof]Тому, лише з досягнення цієї мети, щоб відвіяти якомога більше слабких голубів, щоб залишити найсильніших, в нашому клубі ми не просто літаємо, а змагаємося на повну катушку, проводимо до 20 змагань дорослими і 10-12 змагань молодими на рік.[/quote]
    Ну раз так то хотелось б увидеть на следующей олимпиаде ваших питомцев,а то только слова,мы да мы.А другие что??вот Львовская область это да!! масса голубей стартует,и сопровождение есть,а ваши голуби ехали на дистанцию одни с водителем,и это могут подтвердить больше десяти человек.Где гарантия что некоторых не выпустят раньше?или будет старт с нужного места?

    Добавлено (02.09.2013, 16:01)
    ---------------------------------------------
    У меня складывается впечатление, что один человек пишет под разными никами.

     
    MakarenkoofДата: Понедельник, 02.09.2013, 17:16 | Сообщение # 117
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Gudz)
    Tak Kartuna ne z najkras4uh... Veluki stratu vsidu... Ale 4omy nihto odnozna4no vidpovistu nemoze... V nastypnomy roci Holybodrom planyje prujniatu bila 3000 tus. holybiv, i vonu zberyt taky kilkist... Tomy wo veluki pruzu i kozen dast, podymaje a moze poveze, taj y PL dyze bahato holybovodiv, a takoz bahato pru hrowah, wo sobi mozyt pozvolutu na taki re4i, taj Nimci, Belgu dadyt...

    Пане Євгене, ВИ теж щось не в захваті від результатів змагань на голубодромі. Чому там так відбувається ВИ жодного разу прямо не висловили своєї думки. Я в пості №108 від 21.08.2013 висловив своє припущення, що це все заздалегідь продумано організаторами, тому, що великі призи повинні лишитися вдома, а не їхати десь там до Бельгії чи Німеччини.

    Ніхто цієї тези не підтримав, але ніхто й заперечив. Ви теж. Мовчання варто розцінювати, як знак згоди, чи як?

    Як ВИ кажете "великі призи" і в подальшому будуть затуманювати очі голубарям, хай затуманюють, але вже не нам.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    MakarenkoofДата: Понедельник, 02.09.2013, 19:14 | Сообщение # 118
    Заслуженый голубевод
    Группа: Друзья
    Сообщений: 457
    Статус: Offline
    Цитата (Vika)
    Возможно, возможно. Участие в соревнованиях не принимаю, но активно общаюсь с голубеводами спортсменами.

    Пані Vika, мені дуже приємно, що жінка цікавиться поштово-спортивними голубами. На мою думку, це означає, що нарешті в голубівництві наступе порядок. Якщо мої доводи щодо причин невдач на польському голубодромі вас заділи за живе чи образили, я прошу пробачення, бо не ставив цього за мету. Давайте в подальшому на цьому форумі не переходити на особисте, а лише спілкуватися по темі.

    Якщо у ВАС в подальшому будуть запитання, я можу надати свій телефон. Спілкування по телефону розставить всі крапки над "І".

    В той же час якось недоцільне залишити без відповіді ВАШІ запитання. Спробую на кожне відповісти коротко.

    На форумі я пишу лише під своїм "ніком", інше не вважаю за недоцільне.

    Будуть, чи ні голуби членів нашого клубу на наступній олімпіаді покаже час, їх результати змагань і кваліфікаційна комісія. А поки, що на двох минулих олімпіадах і чемпіонаті Європи вони були присутні, подивіться каталоги. В мене вони є, можу надати.

    В пректі правил про змагання, автором якого я є, передбачено пломбування кліток і перевірка цілостності пломб двома особами перед випуском голубів на старті і складання відповідного протоколу. Супроводжувальник надається, щоб бува не заснув водій в дорозі. В одній із областей водій разом з супроводжуючим на дорозі міняли голубів на мед і яблука. Якщо у Вас є гроші посилайте не одного, а двох, трьох і більше. А важливим є цілісність пломб.

    Для мене особисто було б неймовірно великою честю, якби хоч одне голубеня, що від України на польському голубодомі, було куплене з моєї голуб"ятні, або надене мною.

    Я незнаю, що з приводу генетики каже Гербоц та інші, але особисто читав висловлювання пана Копмана, який сказав, що він абсолютно нічого не розуміє в генетиці і очах голубів, а при створенні пари бере голуба з найкращими показниками змагань і парує з голубкою, яка теж має найкращі результати. Грандам голубиного спорту можна все.

    Чемпіонів ми купувати не спроможні, тому, що не вистачить грошей. Чемпіонів треба вирощувати і виховувати у власних голуб"ятнях. Той хто купив в цьому році чемпіона за 310000 євро дружить з головою, але ще більше з грошима.

    На селекційно-тестувальному центрі "Київ-дербі-клуб" станом на фінал 01.09.2013 р. у голубенят полиняно по 5-6 пір"їн в крилі. Цього достатньо, щоб вони успішно пролетіли 540 км. Їх ніхто не затемнював, але вони перебували постійно в режимі тренувань і змагань. Вам цікаво, приїдьте подивіться.

    В стародавній Спарті спартанців вчили військовій справі, вчили музиці, танцям, вчили виживати в складних умовах, вчили ..., вчили ..., вчили ... Їх ВЧИЛИ. Тобто, якби наших голубенят на польському голубодромі ВЧИЛИ, то вони б не пропадали відразу в такій кількості.


    АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
     
    vikaДата: Понедельник, 02.09.2013, 19:40 | Сообщение # 119
    Новичек со стажем
    Группа: Заблокированные
    Сообщений: 57
    Статус: Offline
    [quote=Makarenkoof]В стародавній Спарті спартанців вчили військовій справі, вчили музиці, танцям, вчили виживати в складних умовах, вчили ..., вчили ..., вчили ... Їх ВЧИЛИ.[/quote]

    Вот и ваших учат,только не все выдерживают поэтому спартанские условия.[quote=Makarenkoof]Я незнаю, що з приводу генетики каже Гербоц та інші, але особисто читав висловлювання пана Копмана, який сказав, що він абсолютно нічого не розуміє в генетиці і очах голубів, а при створенні пари бере голуба з найкращими показниками змагань і парує з голубкою, яка теж має найкращі результати.[/quote]


    Ну вот и приходим к золотой середине! не родословная!! а результат!.[quote=Makarenkoof]Супроводжувальник надається, щоб бува не заснув водій в дорозі.[/quote]

    Вот здесь вы не правы,нельзя отправлять одного водителя!!
    1) не будет вопросов по поводу где поводился старт
    2)не будет сомнений по поводу того что все голуби стартовали одновременно(как на польском голубедроме,типа где должны остатся призы)
    3)наконец никто вас не обвенит в мошеничестве,что не маловажно в голубином спорте Украины!

    [quote=Makarenkoof]Давайте в подальшому на цьому форумі не переходити на особисте, а лише спілкуватися по темі. [/quote]

    Давайте.

    Так в чем всетаки причина потерь?? как не крути а причина в качестве зданой птицы.какие б небыли там голуби ,но те что остались получается всетаки лутше преспособленны к условиям голубедрома.

    Даже далеко ходить не надо просто посмотреть детский фильм на мой взгляд ,секреты чемпионов,там тоже говорится что купленные голуби не всегда летят в китае или другой стране.
     
    Aleksandr-KievДата: Понедельник, 02.09.2013, 21:03 | Сообщение # 120
    Голубевод-профи
    Группа: Друзья
    Сообщений: 542
    Статус: Offline
    Цитата (vika)
    Так в чем всетаки причина потерь?? как не крути а причина в качестве зданой птицы.какие б небыли там голуби ,но те что остались получается всетаки лутше преспособленны к условиям голубедрома.

    А как часто Вы сдавали голубей на голубедромы? И если сдавали, на какие?

    Заранее признателен за ответ.


    Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
     
    Форум » Голубедромы » Голубедромы 2013 г. » Новый голубедром в Польше
    • Страница 8 из 9
    • «
    • 1
    • 2
    • 6
    • 7
    • 8
    • 9
    • »
    Поиск:
    Новый ответ
    Имя:
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

    Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz