Тренировка спортивных голубей
|
|
janssen | Дата: Пятница, 08.05.2009, 07:43 | Сообщение # 76 |
Голубевод
Статус: Offline
| Quote (vladimir) Я в хороших отношениях с Абрагамовичем С.А., мугу поинтересоваться историей этой самки. vladimir, Абрагамович сам откуда ?Можете дать его координаты или предложить ему самому пообщаться на нашем сайте.
Не говорите мне что надо делать и я не скажу куда вам надо идти...
|
|
| |
Gennadiy | Дата: Среда, 17.06.2009, 11:08 | Сообщение # 77 |
00 "ФГСД"
| Новая статейка по тренировке спортивных голубей. Как для начинающих,очень даже ничего: http://goluby-dnepr.ucoz.ua/publ/1-1-0-119
|
|
| |
andrij_slobodyan | Дата: Воскресенье, 16.08.2009, 00:03 | Сообщение # 78 |
Любитель голубей
| Якщо молодий голуб показує видатні результати,то це, передусім, залежить від якості самого птаха і не має нічого спільного з методами підготовки... (Герард компан) як вам ця фраза??
Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
|
|
| |
Vagrant | Дата: Воскресенье, 16.08.2009, 22:54 | Сообщение # 79 |
Любитель голубей
| В генах многое заложено... Как курицу не тренеруй,а домой дорогу не найдёть!
|
|
| |
alexam | Дата: Понедельник, 17.08.2009, 10:08 | Сообщение # 80 |
Голубевод
| Quote (andrij_slobodyan) Якщо молодий голуб То наверное, да Quote (andrij_slobodyan) залежить від якості самого птаха
Все выше и выше и выше стремим мы полет наших птиц!!!
|
|
| |
Любомир | Дата: Понедельник, 17.08.2009, 10:34 | Сообщение # 81 |
Любитель голубей
| Quote (andrij_slobodyan) Якщо молодий голуб показує видатні результати,то це, передусім, залежить від якості самого птаха і не має нічого спільного з методами підготовки... А як може вийти якісний молодий голуб без якісного догляду-годування,поїння,утримування,вакцинації,тренування тобто- догляду.
|
|
| |
andrij_slobodyan | Дата: Понедельник, 17.08.2009, 10:45 | Сообщение # 82 |
Любитель голубей
| Quote (Любомир) А як може вийти якісний молодий голуб без якісного догляду-годування,поїння,утримування,вакцинації,тренування тобто- догляду. ні ви не поняли,догляд це само собою,просто результат хорошого голуба не залежить від методів підготовки,якщо у голуба закладжені сильні гени то він буде швидко летіти при любих методах треніровок
Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Сообщение отредактировал andrij_slobodyan - Понедельник, 17.08.2009, 14:15 |
|
| |
Любомир | Дата: Понедельник, 17.08.2009, 11:07 | Сообщение # 83 |
Любитель голубей
|
|
|
| |
alexam | Дата: Среда, 19.08.2009, 10:02 | Сообщение # 84 |
Голубевод
| Quote (andrij_slobodyan) якщо у голуба закладжені сильні гени то він буде швидко летіти при любих методах треніровок
Все выше и выше и выше стремим мы полет наших птиц!!!
|
|
| |
Мелитополь | Дата: Среда, 19.08.2009, 17:57 | Сообщение # 85 |
Голубевод-профи
| Quote (andrij_slobodyan) якщо у голуба закладжені сильні гени то він буде швидко летіти при любих методах треніровок Я с Вами не согласен. Если дать не очень грамотному голубеводу птенцов к примеру от G.Koopman, а Koopmanу от не очень грамотного голубевода, то я думаю у Koopmanа они полетят, а вот ...... врядли!
«Лучше иметь только несколько лучших, чем иметь целый питомник ослов» Alois Stichelbaut
Сообщение отредактировал Мелитополь - Среда, 19.08.2009, 18:08 |
|
| |
andrij_slobodyan | Дата: Среда, 19.08.2009, 18:56 | Сообщение # 86 |
Любитель голубей
| то я так і не почув відповіді,а почув тільки критику мого пояснення,в якому я і так не повністю висловився,тільки від Quote (Любомир) А як може вийти якісний молодий голуб без якісного догляду-годування,поїння,утримування,вакцинації,тренування тобто- догляду. почув відповідь і похоже він не погоджується з цим.якщо я правильно зрозумів і як я говорив:якщо у голуба закладжені сильні гени то він буде швидко летіти при любих методах треніровок,але у грамотного голубовода,який знає до цього правильний підхід
Сообщение отредактировал andrij_slobodyan - Среда, 19.08.2009, 19:00 |
|
| |
Мелитополь | Дата: Четверг, 20.08.2009, 00:23 | Сообщение # 87 |
Голубевод-профи
| Quote (andrij_slobodyan) і як я говорив:якщо у голуба закладжені сильні гени то він буде швидко летіти при любих методах треніровок,але у грамотного голубовода,який знає до цього правильний підхід У грамотного голубевода и "дикарь" будет чемпионом! А гены просрать как два пальца о......ть (простите за прямоту!)
«Лучше иметь только несколько лучших, чем иметь целый питомник ослов» Alois Stichelbaut
|
|
| |
janssen | Дата: Четверг, 20.08.2009, 06:40 | Сообщение # 88 |
Голубевод
| О чем собственно спор? Что важнее ум голубевода или голубя?
Не говорите мне что надо делать и я не скажу куда вам надо идти...
|
|
| |
andrij_slobodyan | Дата: Четверг, 20.08.2009, 09:56 | Сообщение # 89 |
Любитель голубей
| ум голубевода
|
|
| |
паша | Дата: Четверг, 20.08.2009, 10:00 | Сообщение # 90 |
Новичек
| ці дві речі повя'зані між собою
|
|
| |