Дата: Вторник, 30.07.2013, 16:51 | Сообщение # 106
Пользователь сайта
Статус: Offline
Ще раз привіт всім. Давно я тут нічого не писав, лиш регулярно читав новини. Я починаючий програміст, і великий любитель спортивних голубів. Мене вже декілька тижнів мучить ідея створення програми для ведення обліку інформації про голубів (не тільки спортивних). Проте, основна проблема це те, що б ви саме хотіли там побачити, тобто, які саме можливості(функції) вона мала б в себе включати. Тому, прошу напишіть або по можливості накиньте приблизну схемку того, щоб ви хотіли...
Еще раз привет всем. Давно я здесь ничего не писал, только регулярно читал новости. Я начинающий программист, и большой любитель спортивных голубей. Меня уже несколько недель мучает идея создания программы для ведения учета информации о голубях (не только спортивных). Однако, основная проблема это то, что бы вы именно хотели там увидеть, то есть, какие именно возможности (функции) она должна в себя включать. Поэтому, прошу напишите или по возможности накиньте примерную схемку того, чтобы вы хотели ...
Дата: Четверг, 16.01.2014, 21:50 | Сообщение # 109
Новичек со стажем
Олег, Миргород , Полтавская обл. основная порода спортивные, немного НГ и пара павлинов, торкутов. я в Контакте http://vk.com/id33831039 lobodenko_oleg@ukr.net Мой телефон - 098 968 97 33
Дата: Пятница, 17.01.2014, 20:32 | Сообщение # 110
Заслуженый голубевод
Цитата (web-coder) Я починаючий програміст, і великий любитель спортивних голубів. Мене вже декілька тижнів мучить ідея створення програми для ведення обліку інформації про голубів. Проте, що б саме ви хотіли там побачити, тобто, які саме функції вона має в себе включати.
Нарешті, в нашому "полку" прибуло. Варто полагати, якщо ви починаючий програміст, то ви є молода людина, тобто у вас є необмежена перспектива росту, як фахівця, так і тренера спортивних голубів.
Якщо вам цікаво, то можливо ви зможете розробити програму підрахунку результатів змагань? Мене в свій час деякі фахівці намагалися переконати, що вона складніша ніж комп'ютерні програми в Пентагоні чи НАСА. Такі підрахунки я пробував провести в програмі "ХL", получилося, але не довів до кінця, бо потрібні відповідні знання.
Що ви думаєте з цього приводу? АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Суббота, 18.01.2014, 18:34 | Сообщение # 111
Любитель голубей
Makarenkoof, напишіть мені на e-mail: andrij.sv1993@gmail.com , буду чекати листа.
Добавлено (18.01.2014, 17:34) --------------------------------------------- Вибачаюсь, не побачив, що ввійшов під старим користувачем. web-coder і я це один і той самий користувач)
Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Дата: Суббота, 18.01.2014, 19:49 | Сообщение # 113
Заслуженый голубевод
Цитата (andrij slobodyan) напишіть мені на e-mail
Давай краще в телефонному режимі, так можна більше і детальніше обговорити любі питання. Телефонуй: 067-768-07-28, Олександр Федорович. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Суббота, 18.01.2014, 19:57 | Сообщение # 114
Любитель голубей
був, читав, просто я ледве відновив цей пароль - з якого я зараз пишу, а той я створив бо не міг чекати поки мені прийде відновлення і скористався іншим, щоб написати про свою ідею.
Добавлено (18.01.2014, 18:57) --------------------------------------------- Makarenkoof, давайте краще Ви все ж зараз напишіть мені на e-mail, а щодо телефонної розмови, то ще обов'язково поговоримо.
Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Дата: Понедельник, 27.01.2014, 23:52 | Сообщение # 117
Пользователь сайта
Меня зовут Женя!!! Сам я из Николаевской обл но на даный момент живу и учусь в Николаеве... Мне 17 лет... Из них уже 5 лет занимаюсь голубями... Перепробовал много пород и остановился на трех породах: бакинские бойные, узбекские бойные и решил в отдельно построеной голубятне завести спортивных голубей!!! Сначала решил купить голубей у Лаврентева но уже сомневаюсь, много плохого и хорошого про него почитал у вас на форуме... Сейчас хочу попросить совета у опытных голубеводов, где в моем регионе можно преобрести хороших голубей для начала чтобы уже из чегото можно было начать!!!
Дата: Вторник, 28.01.2014, 00:11 | Сообщение # 118
Новичек
Привет ну ябы незказал што у Владимира Палыча все так плохо.Хочю сказать только одно если наткнёшся на фамилию Захаров О.И опходи 10 дорогой и непокупай нечего.Это из личных ошибок .Удачи!!!!
Дата: Вторник, 28.01.2014, 11:44 | Сообщение # 119
Новичек
Цитатаvitamin ()
Сейчас хочу попросить совета у опытных голубеводов, где в моем регионе можно преобрести хороших голубей для начала чтобы уже из чегото можно было начать!!!
Покупай у голубеводов которые систематически участвуют в соревнованиях, и естественно у кого лучшие результаты у того и бери. В Николаеве не знаю есть ли спортивный клуб, а вот в Херсоне (это не так то и далеко 60 км) точно есть есть. Поучаствуй в собрании клуба, пообщайся с голубеводами и тебе все станет понятным, кто какую птицу держит