Дата: Вторник, 28.01.2014, 14:57 | Сообщение # 121
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (vitamin) Меня зовут Женя! Сам я из Николаевской обл., но на даный момент живу и учусь в Николаеве. Мне 17 лет. Из них уже 5 лет занимаюсь голубями. Перепробовал много пород и остановился на трех породах: бакинские бойные, узбекские бойные и решил в отдельно построеной голубятне завести спортивных голубей! Сначала решил купить голубей у Лаврентева, но уже сомневаюсь, много плохого и хорошого про него почитал у вас на форуме. Сейчас хочу попросить совета у опытных голубеводов, где в моем регионе можно преобрести хороших голубей для начала, чтобы уже из чегото можно было начать!
Женя, за те, що ти виявив бажання займатися спортивними голубами тобі респект. В Миколаївському клубі такі новини, появу нового молодого за віком голубовода, сприймуть з радістю.
Але, перш за все, ти повинен для себе усвідомити, що спортивне голубівництво дуже дороге задоволення. Так, саме дороге задоволення, бо потребує значних коштів на придбання якісних голубів, дотримання цілої системи догляду, тренування, спеціалізованого годування, профілактики захворювань і багато чого іншого. Не будеш цього дотримуватися, то успіху, а саме перемог в змаганнях, тобі не бачити ніколи.
Час покаже, яка порода голубів тобі буде ближче до душі. Я, наприклад, маю спортивних, але все життя також не розстаюся з драконами.
Як правильно вибрати спортивного голуба? Вибрати якісного спортивного голуба, це мистецтво. Можна прожити все життя та ним так і не оволодіти, але навички все одно будуть.
Я скажу про деякі застереження: 1. якщо маєш намір займатися серйозно спортивними голубами, то не купуй їх на базарах та ярмарках-виставках, там лише "сміття". Запам'ятай, придбавши голубів на базарі, ти відразу ж купив за гроші і купу проблем. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Всем привет меня зовут Евгений Геннадьевич Пфлаумер, уроженец города Мелитополь, 1978 года. Сейчас живу и держу Николаевскую и Кировоградскую птицу в городе Остер, Черниговская область. Голубиной охотой увлекаюсь с 1999 года, раньше держал Мелитопольский дутых и обычных. Моя почта evgenypflaumer1618@gmail.соm, мои тел. 0500555739, 0980500067.
Дата: Вторник, 22.12.2015, 15:37 | Сообщение # 125
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
г. МЕЛИТОПОЛЬ
Спортивные голуби 72 рас от чемпионов Бельгии и Голландии "АВ-Центр" спортивных голубей Лаврентьевы Андрей и Владимир +38095-133-28-12 +38068-86-16-416 Отвечу с удовольствием на всем ваши вопросы. "АВ-Центр" спортивных голубей Лаврентьевы Андрей и Владимир +38095-133-28-12 +38068-86-16-416 "АВ-Центр" спортивных голубей Лаврентьевы Андрей и Владимир +38095-133-28-12 +38068-86-16-416
Сообщение отредактировал avcenter - Вторник, 22.12.2015, 16:13