Я думаю всем будет очень интересно следить за потомками олимпийской пары.Саша не планируешь деток этих голубей дать на голубедром?
Привет Володя. В общем то, их потомков не буду куда либо давать, оставлю у себя на соревнования. пара в общем то не проверена. На голубедромы (я буду здавать на Киев Дерби-клуб 2013 и наhttp://www.mwgrogowo.pl/index.php в Польше) попробую дать по, скажем так "проверенным парам" хотя это не факт, что в этом году по ним полетят.
Саня. Май совість. Не лякай мене ще до змагань. Дивлюся на твоїх голубів і подумую, чи не переїхати мені в Рівне і там літати. Там клубів не має, і тому створю собі клуб і буду абсолютним чемпіоном. Інших варіантів придумати не можу.
Привіт дядя Толя! Ти нам в Києві потрібен, навіть не думай тікати. Так як ти лякаєш (в 2012 році) ніхто ще клуб не лякав! Ти нікого "не бійся" крім Розтриги, він твій головний конкрент! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Саша сам признаєш що птиця не провірена тут Чорний як я зрозумів закидає тобі про технологію провірки.А технологія штамповки олімпійців просто супер!Моя тобі порада дай будь добрий їхніх братів або сестер на інші голубодроми.В Польшу а також на захід до Львова або Павлівку.І тільки тоді будеш хизуватися своїми вихованцями.А то за допомогою технології підрахунків зразу появилися олімпійці. Португальці маючи таку саму птицю як у тебе плетуться в кінці практично у всіх списках категорій.Треба допомогти португальським коллегам як робити олімпійців а іменно Jose Teroso а він надіюся розкаже всім. Чув я що Сергій Васільєв старався пояснити в Нітрі йому але треба переконатися чи зрозумів він. Mieux veut tard que jamais!
Чорний як я зрозумів закидає тобі про технологію провірки.А технологія штамповки олімпійців просто супер!
Чорний нічого не закидає, це наш з ним жарт.
Цитата (Француз)
Моя тобі порада дай будь добрий їхніх братів або сестер на інші голубодроми.
Цитата
а також на захід до Львова або Павлівку.
Ні, куди - куди, а на Павлівці (поки що), Генічеську чи у Львові(100%) моїх голубів не буде. Я думаю, більшості не треба пояснювати чому.
На данному етапі у мене є можливість дати голубів на голубодром "Київ - Дербі" та в Польщу в Рогово.
Цитата (Француз)
І тільки тоді будеш хизуватися своїми вихованцями.
Я не хизуюся, я констатую факт.
Цитата (Француз)
А то за допомогою технології підрахунків зразу появилися олімпійці.
Пусті, голослівні слова.
Цитата (Француз)
Португальці маючи таку саму птицю як у тебе плетуться в кінці практично у всіх списках категорій
Ви не знаєте ні яка птиця у португальців, ні яка птиця у мене.
Цитата (Француз)
Треба допомогти португальським коллегам як робити олімпійців а іменно Jose Teroso а він надіюся розкаже всім.Чув я що Сергій Васільєв старався пояснити в Нітрі йому але треба переконатися чи зрозумів він.
Нажаль, у нас рядові голубоводи дуже мало знають те, який прогресс відбувся за останні 7-10 років в спортивному голубоводстві. І що, давно частина невеликих країн, невеликих клубів давно змагається старими і молодими, і молоді змагаються від 12-ти до 24-х змагань за сезон, і летять вони 3-6 раз дистанції більше 500 км. і національні льоти теж летять зі старими і т.д. і т.п. А те, що там хтось якусь нісенітницю розказував президенту ФЦІ, так я Вам скажу, що сам бачив, як з того що їм казали (чи брехали) сміялося керівництво ФЦІ. Якраз ФЦІ і знає правду про нашу країну і частину наших голубоводів.
І ще, давайте не будемо забруднювати цю сторінку "розбірками" про поганих та хороших голубоводів України. Я поважаю Вашу думку, але знаходжуся в тому віці і маю необхідну інформацію, для того, щоби розібратися хто є хто. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Пятница, 15.02.2013, 22:27
Да может потому что он ещё и главный АЙБОЛИТ Украины .
Именно поэтому Серега и получился результат!!!!
Почему то многие ищут какие то вымышленные фальсификации, не знаю, подделки какие то. Да приедте, посмотрите все своими глазами. Я (как и любой другой член клуба) готов к контролю каждый полет и каждый прилет, ждем в гости! При этом никто не спросил: как тренировал?, сколько тренировок сделал?, с каких дистанций?, как поддерживал здоровье?, какие голуби полетели? как восстанавливал молодых?, какие технологии использовал для поддержания хорошей формы, сколько раз летал в Бельгию и Голландию (и что там почерпнул) для обучения, и еще 1000 вопросов можно задать. Нет порадоваться за земляка, а сразу: уууууууу, привез крутых голубей из Бельгии, гад заплатил за них, выскочка, сразу полетел, на Олимпиаду попал, а еще: не так, не верю, что то не то и т.д.
Я очень надеюсь, что придет время, когда голубеводы-спортсмены начнут не только "языками чесать" но и заниматься делом, например, реально читать литературу по спортивным голубям, мощно работать с голубями, выводить не с "румынов", "поляков", "дефалов" и т.д., а с действительно хороших голубей, и не надо бельгов, в Украине есть с 10-к голубеводов, у которых не только очень хорошие результаты на протяжении последних 7-10 лет, но и генетика голубей соответствующая. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 18.02.2013, 16:43 | Сообщение # 24
Голубевод-профи
Статус: Offline
Цитата (oskar)
доброго дня Олександер, напишіть будьласка час випуску і час повернення на базу, або ще краще скиньте прильотний лист, якщо не важко
Будь - ласка.
На останній льот дав тільки 22 молодих (з 32-х). Віддав тих, кому не вистачало одного гарного конкурсу. Тих молодих, які мали найкращі показники (10 штук) з 7-ми льотів я не давав. З 22-х яких дав на льот, 10 в конкурсі, 4 голови в першій 15-ці. В перший день дома був 21 голуб. Ще один долетів вранці наступного дня. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 18.02.2013, 16:54
Нет порадоваться за земляка, а сразу: уууууууу, привез крутых голубей из Бельгии, гад заплатил за них, выскочка, сразу полетел, на Олимпиаду попал, а еще: не так, не верю, что то не то и т.д.
Александр, не все голубеводы Украины поступают так, как ты говоришь. Многие искренне рады твоим успехам! Берут во внимание твой вариант подхода к подготовке голубей для участия в соревнованиях, начиная от выбора расы и голубевода у которого нужно приобретать голубей, до твоей работы по паровке, тренировкам , анализу полетов, медицинских технологий и т.д. Считаю, что ты один из тех голубеводов, которые на практике применяют прогрессивный опыт стран в которых голубеводство находиться на очень высоком уровне развития. А не продолжаешь тратить драгоценное время на выведение с ловленных
Цитата (Aleksandr-Kiev)
с "румынов", "поляков", "дефалов" и т.д.,
И поэтому у тебя есть, заслуживающий уважения, результат! Делись пожалуйста с нами своим опытом, кому нужно и интересно, тот будет брать на вооружение эти знания и применять их в своей практике. Только разумно экспериментируя, мы сможем развивать голубеводство в нашей стране!
Сообщение отредактировал AlexMak - Вторник, 19.02.2013, 10:16
1. Організація участі колекції від України [b][color=#002a47]на олімпіаді спортивних голубів в Словаччині.[/color][/b][color=#002e52]Присутні одноголосно підтвердили визнати недійсними результати змагань Володимира Кошиля та Руслана Свердела м. Київ. Оскільки вони фальсифікували змагання використовуючи разом з клубними, також результати приватного голубодрому молодих голубів. Що є категорично недопустимо.[/color] Олександер це до вас тоже відноситься?
Уважаемый или уважаемая OSKAR поскольку вы зарегистрированы инкогнито то есть одноразовая личность .
Цитата (oskar)
Олександер це до вас тоже відноситься?
Я конечно не Александр но прочитайте свой пост внимательней а лучше не собирайте сплетни.Этот документ переписывали 2 раза а чтобы не было дезинформации нужно ходить на конференции и слышать своими ушами и обратите внимание кто вывез голубей. С 23 ФЕВРАЛЯ !