Дорогі колеги я наченаючий голубевод , довгими вечорам я не маю чим зайнятись і нишпору по рзних саїтах, підшукуючи голубів для своєї голубятні . Вот і зацікавили мене голуби Олександра хороші голуби і результат хороший два голуби попали в Словачину молодець , і тут я побачив статтю на сайті Всеукраїнська Національна Федерація оскільки там пишуть про ваших колегів то це і відноситься до вашого клубу і ваших результатів. вот я і написав чи ви маєте до цього якесь відношення?
1. Організація участі колекції від України на олімпіаді спортивних голубів в Словаччині.Присутні одноголосно підтвердили визнати недійсними результати змагань Володимира Кошиля та Руслана Свердела м. Київ. Оскільки вони фальсифікували змагання використовуючи разом з клубними, також результати приватного голубодрому молодих голубів. Що є категорично недопустимо. Олександер це до вас тоже відноситься?
Дякувати Богу, цей текст відносився до фантазії лише декількох осіб, які колись хотіли "прибрати" своїх конкурентів, і то не спортивних, а моральних!
Дорогі колеги я наченаючий голубевод , довгими вечорам я не маю чим зайнятись і нишпору по рзних саїтах, підшукуючи голубів для своєї голубятні .
Цитата (oskar)
і тут я побачив статтю на сайті Всеукраїнська Національна Федерація оскільки там пишуть про ваших колегів то це і відноситься до вашого клубу і ваших результатів. вот я і написав чи ви маєте до цього якесь відношення?
Уважаемый oskar читайте:
Цитата (Профи)
У боротьбі добра з баблом перемагає добро (хто правий, той і сильніший).
Подробности при личной встрече. Будем рады знакомству. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Суббота, 23.02.2013, 23:03
доброго дня Олександер, напишіть будьласка час випуску і час повернення на базу, або ще краще скиньте прильотний лист, якщо не важко. :wine:
Олександр ми там в іншій темі зачіпили питання скільки голубів в одну ячейку я в Вас давно хотів спитати в Вас на 15 льоті в один час сіли 4 голуба 8:54:13 1908514 1908550 1908539 1908515 в такому порядку їх розмістила програма
якщо однаковий час вони мали стояти автоматично по нарощуванню номера кільця(так в нас рахує програма Твердохліба,і в Вас я бачу також вона рахувала) вони по логіці мали стояти так : 1908514 1908515 1908539 1908550 Що в Вас за "прикол"?
1. Організація участі колекції від України на олімпіаді спортивних голубів в Словаччині. Присутні одноголосно підтвердили визнати недійсними результати змагань Володимира Кошиля та Руслана Свердела м. Київ. Оскільки вони фальсифікували змагання використовуючи разом з клубними, також результати приватного голубодрому молодих голубів. Що є категорично недопустимо. Олександер це до вас тоже відноситься?
Дуже небезпезпечним в житті є те, що коли розумово недорозвинуті люди починають будь-чим керувати. А ще небезпечніше, коли вони знаходять таких же однодумців, тих хто їх підтримує. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дуже небезпезпечним в житті є те, що коли розумово недорозвинуті люди починають будь-чим керувати. А ще небезпечніше, коли вони знаходять таких же однодумців, тих хто їх підтримує.
Навіщо Ви це все написали і кому?Це Ви про своїх колег по клубу...
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 27.03.2013, 12:39
Олександр ми там в іншій темі зачіпили питання скільки голубів в одну ячейку я в Вас давно хотів спитати в Вас на 15 льоті в один час сіли 4 голуба 8:54:131908514 1908550 1908539 1908515 в такому порядку їх розмістила програма
якщо однаковий час вони мали стояти автоматично по нарощуванню номера кільця(так в нас рахує програма Твердохліба,і в Вас я бачу також вона рахувала) вони по логіці мали стояти так : 1908514 1908515 1908539 1908550 Що в Вас за "прикол"? wink
Це не прикол. Суть в тому, що сучасні годинники Бензінг фіксують не тільки секунди, не тільки соті секунд,а й тисячні секунд. Тому він спокійно розставляє почерговість заходу голубів навіть якщо 4 голуба зайшли фактично одночасно (у мене в прильотці 4 входи). Программа яка обчислює льоти показує на підрахунках тільки десяті та соті секунд (я так розумію), але в прильотному листі, який роздруковувався, відправлявся на підрахунки, вказані і тисячні, тому почерговість заходу така яку ви всі бачите.
Цитата (Viktor_)
Цитата (Makarenkoof)Дуже небезпезпечним в житті є те, що коли розумово недорозвинуті люди починають будь-чим керувати. А ще небезпечніше, коли вони знаходять таких же однодумців, тих хто їх підтримує. Навіщо Ви це все написали і кому?Це Ви про своїх колег по клубу...
Тема тут зовсім не та, щоби писати коментарі чи фрази такого типу яку ви написали вище. Маю надію, ви все зрозуміли. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Среда, 27.03.2013, 13:08
Программа яка обчислює льоти показує на підрахунках тільки десяті та соті секунд (я так розумію), але в прильотному листі, який роздруковувався, відправлявся на підрахунки, вказані і тисячні, тому почерговість заходу така яку ви всі бачите.
Нічого не зрозумів,ти міг відправляти з бензінгу з тисячними навіть секундами приліт,але ця програма,що в нас там навіть такою функції небуло про долі секунди(ну можливо в Вас програма інша)
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 27.03.2013, 13:32
Моя тобі порада дай будь добрий їхніх братів або сестер на інші голубодроми. В Польшу а також на захід до Львова або Павлівку. І тільки тоді будеш хизуватися своїми вихованцями. А то за допомогою технології підрахунків зразу появилися олімпійці
Олександр достатньо поміркована, розумна і вихована людина, він спроможний самостійно розібратися в голубах і де їх випробовувати. Тому свої поради лишіть при собі. Він вище того, щоб прислуховуватися до пліток, які ви з Васильєвим розпускаєте про технології підрахунків. Ну судіть про людей по собі. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Присутні одноголосно підтвердили визнати недійсними результати змагань Володимира Кошиля та Руслана Свердела м. Київ. Оскільки вони фальсифікували змагання використовуючи разом з клубними, також результати приватного голубодрому молодих голубів. Що є категорично недопустимо
Якщо ви хоч трошки петраєте в голубиному спорті то придивіться, то просто на той час в дурдомі були канікули. І дійсно, так воно й було, що група розумово недорозвинутих людей приймала не обачливі рішення, які потім на законних підставах опинились в нужнику на цвяшку. Перед використанням можете розім"яти. А достойні голуби, як би вони цьому не перешкоджали, їздили на Олімпіаду в Нітру. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 08.04.2013, 17:12 | Сообщение # 43
Голубевод-профи
Статус: Offline
Всім привіт з Бельгії, з прикольного містечка Брюссель.
Маю надію, що порадую Вас сьогодні - завтра декількома фото з Халле (офіс Бельгійської федерації) та фото зустрічей з голубоводами Бельгії! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Район где поселился в отеле скромненький, но и не дорогой. Вид из окна отеля. http://youtu.be/8Yfm30YnX7U Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 08.04.2013, 17:47
Долгожданный визит к Яну Баеку (Brasschaat). Очень гостеприимная семья. Я конечно с пустыми руками не приехал, нашли мы и несколько общих знакомых, и разговор пошел в правильном русле.
А этот голубь:
Приносил мне Ян еще с десяток голубей. Для меня общение с этим очень открытым человеком было очень хорошим опытом.
В следующий раз встречаемся на выставке в Польше в 2014 оду.
Ну и конечно я успел пару часов погулять по Брюсселю.
Никогда не думал что закусочные могут так называться.
Красота, центральная площадь.
С моим другом и переводчиком, Яном Де Молем. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!