Часы или електронка и как провести честные соревнования?
|
|
аматор | Дата: Воскресенье, 14.02.2010, 12:54 | Сообщение # 61 |
Любитель голубей
Статус: Offline
| peyger23. ця тема не обговорюється, я за що купив за те і продав. Телефонний дзвінок дорого не коштує.
|
|
| |
аматор | Дата: Воскресенье, 21.02.2010, 17:50 | Сообщение # 62 |
Любитель голубей
| VIV, чи знаєте Ви, що серйозні льоти на заході крім електронної системи підтверджують контролькою кинутою в годинник. Давайте я буду Вашим опонентом у грі - Ви називаєте, як можна схитрувати при використанні мехгодинника а я буду старатися заперечити, гадаю це буде непогана наука нашим секціям, що використовують мехгодинники.
|
|
| |
СНАЙПЕР | Дата: Воскресенье, 21.02.2010, 18:00 | Сообщение # 63 |
Голубевод-профи
| Quote (аматор) Давайте я буду Вашим опонентом у грі - Ви називаєте, як можна схитрувати при використанні мехгодинника а я буду старатися заперечити Очень интересно и любопытно будет!!!!!!!
Краткость сестра таланта..........
|
|
| |
mike | Дата: Понедельник, 22.02.2010, 10:52 | Сообщение # 64 |
Любитель голубей
| Quote (VIV) ПРАВИЛА ДЛЯ ГОДИННИКІВ очень понравилось название правил вероятней всего автор имел ввиду (Правила по користуванню годинниками)
Финансовый кризис каснулся и меня... Сыр ем с плесенью, вино пью старое, в машине езжу без крыши.
Сообщение отредактировал mike - Понедельник, 22.02.2010, 10:55 |
|
| |
Любомир | Дата: Вторник, 23.02.2010, 10:32 | Сообщение # 65 |
Любитель голубей
| Quote (аматор) VIV, чи знаєте Ви, що серйозні льоти на заході крім електронної системи підтверджують контролькою кинутою в годинник. Давайте я буду Вашим опонентом у грі - Ви називаєте, як можна схитрувати при використанні мехгодинника а я буду старатися заперечити, гадаю це буде непогана наука нашим секціям, що використовують мехгодинники.
|
|
| |
аматор | Дата: Вторник, 23.02.2010, 16:43 | Сообщение # 66 |
Любитель голубей
| VIV, з Вами важко змагатися оскільки Ви мали козирного туза в рукаві.Правила змагань на годинник дуже потрібні і вчасні, адже в основному ми реєструємо приліт голубів годинниками і значно менше електронікою. Гадаю, задача обидвох федерацій, довести ці правила до голубоводів та котролювати дотримання цих правил.
|
|
| |
Черномор | Дата: Вторник, 23.02.2010, 18:50 | Сообщение # 67 |
Голубевод-профи
| Quote (VIV) Даю мінімальні правила констатування годинників, Велика подяка.
"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
|
|
| |
VYACHESLAV | Дата: Четверг, 24.11.2011, 19:08 | Сообщение # 68 |
Новичек
| Подскажите кто знает ? Хорошего мастера по ремонту мех.часов.
|
|
| |
taras | Дата: Четверг, 24.11.2011, 19:59 | Сообщение # 69 |
Голубевод-фанат
| Quote (аматор) Ви називаєте, як можна схитрувати при використанні мехгодинника а я буду старатися заперечити Думаете у вас получится?? Могу довести и заперечити незможете.
|
|
| |
Любомир | Дата: Четверг, 24.11.2011, 21:32 | Сообщение # 70 |
Любитель голубей
| Quote (VYACHESLAV) Подскажыте кто знает. Харошего мастера по ремонту мех.чясов. VYACHESLAV, здається у Львові є гарний майстер, треба щоб хтось місцевий зі Львова підказав Quote (taras) Могу довести и заперечити незможете. taras, дуже цікаво
|
|
| |
taras | Дата: Четверг, 24.11.2011, 21:48 | Сообщение # 71 |
Голубевод-фанат
| Quote (Любомир) taras, дуже цікаво а што интересного,проще простого,но это уже другая тема.
|
|
| |