ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ... - Страница 27 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 24.12.2024, 18:14

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
    Viktor_Дата: Пятница, 01.03.2013, 15:48 | Сообщение # 391
    Голубевод-профи
    Статус: Offline

Цитата (Makarenkoof)
    Так, шановний Viktor, відчуваю ви не новачок в голубиному спорті.
    Я може і новачок ,но я давно ввійшов в курс справи.Ми з Вами думаємо однаково я давно замітив ,і я і Ви ,і ще  багато авторитетних "толкових" голубоводів-  зробили б для України Правила -прості і зрозумілі. І в нас протиріч немає ніяких як розібратись по великому рахунку---але на даний момент нас стримує тільки одне -----це позиція Вашого Руслана----який вперся "я президент і все!" ----поговоріть з ним,поясніть ще Ви ---пройде трошки часу і все стане на місця---хто має бути і хоче  той буде президентом!

MakarenkoofДата: Пятница, 01.03.2013, 19:26 | Сообщение # 392
    Заслуженый голубевод
    Цитата Viktor_
    але на даний момент нас стримує тільки одне -----це позиція Вашого Руслана----який вперся "я президент і все!" ----поговоріть з ним,поясніть
            По-перше, я не називав Вас Viktor, новачком. По-друге, хто вам вдув у вуха, що Р.Свердел вперся "я президент". Це абсолютна брехня. Це вимушена міра, міра захисту. Київський клуб, як кістка в горлі для окремих осіб в Києві, Львові ... і все робиться, щоб його загнати в глухий кут та знищити.
            Клуб В.Фармагея нікому не зававжає, тому, що організація і проведення змагань у них на "дитячому рівні", такі ж і підрахунки результатів. Ми ходили до них на збори і пропонували проведення спільних льотів, на що вони відповіли:"А ми, що повинні своїми голубами налітувати результати для вашого клубу".

Добавлено (01.03.2013, 18:19)
    ---------------------------------------------

Цитата (Viktor_)
    це позиція Вашого Руслана----який вперся "я президент і все!"

Ніхто на місце вашого президента не зазіхає. У вас свій президент, у нас свій. Працюємо, а там час розставить всі крапки над "і". Люди в усьому розберуться самі і рішення приймуть за покликом душі і підуть туди де їм буде затишніше, вольготніше, комфортніше.

Добавлено (01.03.2013, 18:26)

Цитата (Viktor_)
    багато авторитетних "толкових" голубоводів- зробили б для України Правила -прості і зрозумілі.

Ви весь час повторюєте одні й тіж слова: "прості", "зрозумілі", "чесні". Але не вказуєте що саме в Положенні не зрозуміле, чи не просте, чи не чесне.  А чим вам не довподоби проект Положення. Він, що не простий і не зрозумілий? Скажіть мені відверто, як розробнику цього проекту.

АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!

JohniДата: Пятница, 01.03.2013, 19:31 | Сообщение # 393
    Любитель голубей
    Руслан Петрович applause подобный поступок подтверждает силу воли, характера и увереность в том чем занимаешся. Так держать ! good

Ребята давйте жить дружно.
    Кот Леопольд.

Viktor_Дата: Пятница, 01.03.2013, 21:48 | Сообщение # 394
    Голубевод-профи
    Цитата (Makarenkoof)
    Ви весь час повторюєте одні й тіж слова: "прості", "зрозумілі", "чесні". Але не вказуєте що саме в Положенні не зрозуміле, чи не просте, чи не чесне.  А чим вам не довподоби проект Положення. Він, що не простий і не зрозумілий? Скажіть мені відверто, як розробнику цього проекту.
    Все там у Вас нормально просто треба детально сісти пройти по всіх пунктах-може щось виправити,зняти,добавити-це робочий процес. Я знаю,що це за робота я минулого року написав в області Положення про змагання----зразу здавалось ніби там все ідеально,але пройшов рік і в мене самого до нього є багато зауважень,виправлень---10 числа на загальних зборах будемо розглядати всі поправки (як в Верховній Раді) надіюсь затвердять знову... Тут Ви молодець!!!!

MakarenkoofДата: Воскресенье, 03.03.2013, 14:17 | Сообщение # 395
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    треба детально сісти пройти по всіх пунктах-може щось виправити,зняти,добавити-це робочий процес

А я й запрошую весь час до робочого процесу обговорення, тільки не одного, двох гоубівників, а всіх, не залежно до якої федерації відноситься. І рахую, якщо людина знайшла будь-які зауваження та внесла пропозицію хоч до одного пункту, то ця людина розуміється в спортивному голубівництві, якщо ні, то вибачте, краще хай пасе вівці.
            Це не шедевр, це робочий документ, але кожна пропозиція повинна бути аргументовано підкріплена фактами, або світовою практикою, або, як  не відповідність вимогам ФСІ тощо. Тупо забороняти, чи дозволяти не припустимо.
            З часу обговорення, я вже вніс в проект цього Положення понад 14 поправок і 11 нових пунктів. Але це ще не кінець.

Добавлено (03.03.2013, 12:52)

Цитата (Viktor_)
    зразу здавалось ніби там все ідеально,але пройшов рік і в мене самого до нього є багато зауважень

Не переймайся, ідеального в світі немає нічого, але до нього варто прагнути. Більше того, людина, яка не має практики в написанні такого роду документів, якою б вона не була розумною, не зможе все одразу осягнути і врахувати. Не бачу нічого зазорного в тім, якщо це Положення буде взяте за основу, детально опрацьоване. Лише б принесло користь голубівникам-спортивщикам в майбутньому.

Добавлено (03.03.2013, 12:55)

Цитата (Viktor_)
    10 числа на загальних зборах будемо розглядати всі поправки (як в Верховній Раді) надіюсь затвердять знову

Було б цікаво ознайомитися результами, і затвердженим документом.

Добавлено (03.03.2013, 13:17)

Цитата (Viktor_)
    пройде трошки часу і все стане на місця---хто має бути і хоче той буде президентом!

Пройшло достатньо часу, щоб впевнено поставити запитання до Вас пане Viktor, по-перше, як прореагувало ваше керівництво на звернення Р.Свердела щодо проведення переговорів за круглим столом? По-друге, якщо не є таємницею, то поінформуйте суспільство, чи прийняли ви пропозицію про переговори? І останнє, чи відбудуться переговори? Якщо так, то коли? Якщо ні, то чому? Які аргументи у вас їх не проводити?

ЧерноморДата: Понедельник, 04.03.2013, 19:11 | Сообщение # 396
    Голубевод-профи
    але треба враховувати і реалії українського поштово-спортивного голубівництва на даний момент  тому було вирішено що в 2013 головним суддею Федерації Косминою Р. і суддівською колегією яку він очолює, будуть враховані всі поправки і пропозиції які будуть надходити з регіонів України, щоб зробити наші змагання ще цікавішими ,а результати ще чеснішими [color=#ff0000][/color], щоб правильно визначити і нагородити переможців змагань.
                                                                                                           Орг комитет УНФ  (цитата)

Что значит ще чеснишими?

"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "

ХМДата: Понедельник, 04.03.2013, 19:32 | Сообщение # 397
    Любитель голубей
    Цитата (Черномор)
    Что значит ще чеснишими?

good smile Щож тут незрозумілого ? smile Були і так чесні та стануть зовсім чесними angel

З повагою Михайло Хмара.

milka3010Дата: Вторник, 05.03.2013, 23:44 | Сообщение # 398
    Пользователь сайта
    Я вибачаюся ,що я вмішуюся в вашу розмову ,але через ваші теревені ,ми в клубі ?????? не маємо графіку льотів ,так як голова клубу ????? пильнує тільки себе і своє оточення і ваші рішення на форумі, і навіть на даний момент нічого не робить , щоб обє"днати НАШ клуб і зробити ,чи запронувати якісь варіанти "тягне резину на свою сторону # чесно кажучи ,задовбало !!!!!!!!!!!!а змагання не загорами ,а голова НАШ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН ?????ПОЛОЖИВ НА НАС !!!!!

milka3010Дата: Среда, 06.03.2013, 00:15 | Сообщение # 399
    Пользователь сайта
    Нам по барабану куда подавати результати льотів ,так як нас дуже багато початківців ,ми тільки за то щоб був порядок і голова клубу щоб не підраховував самотужки і не пантував своїми реіультатами (які в клубі ніхто не може перевірити ,так як лєнти за 2011 рік пропали в гаражі,а на олімпіаду 2013 знайшлися випадково !!!!!!!!!!!!)Ви Генадій знаєте хто Я. Повірте в нас повний секс !!!!!так як ,в цілому голубиному спорті України

milka3010Дата: Среда, 06.03.2013, 00:21 | Сообщение # 400
    Пользователь сайта
    Ще шановні брати по нашому хоббі хочу сказати ,що в нас завжди буде така незріла конкуренція томущо ми українці, а не москалі (вони набагато дружніші)хоч і москалі

Gennadiy_PuzdryaДата: Среда, 06.03.2013, 01:14 | Сообщение # 401
    Заслуженый голубевод
    Цитата (milka3010)
    Ви Генадій знаєте хто Я

Напомните пожалуйста.

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

ХМДата: Среда, 06.03.2013, 10:19 | Сообщение # 402
    Любитель голубей
    Цитата (milka3010)
    а голова НАШ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН ?????ПОЛОЖИВ НА НАС !!!!!

Хто зараз у вас голова клубу ?

Добавлено (06.03.2013, 09:19)

Цитата (milka3010)
    Нам по барабану куда подавати результати льотів ,так як нас дуже багато початківців ,ми тільки за то щоб був порядок і голова клубу щоб не підраховував самотужки і не пантував своїми реіультатами (які в клубі ніхто не може перевірити

Володимир така ситуація майже в усіх клубах України, переважній більшості простих голубівників начхати куди голови клубів домовляться здавати результати, головне прозорі та чесні змагання

З повагою Михайло Хмара.

MakarenkoofДата: Среда, 06.03.2013, 22:31 | Сообщение # 403
    Заслуженый голубевод
    Цитата (ХМ)
    Були і так чесні та стануть зовсім чесними

Для того, щоб ставити під сумнів результати змагань будь-кого, треба мати конкретні факти фальсифікації, яких припустилися окремий голубівник, клуб чи федерація, а голословно ляпнути багато розуму не треба. Хоча плітка чесну людину ставить в позицію виправдовуючого, а це пліткарю й треба. Це всеодно, що півень проспівав, а там хоч і трава не рости.

Добавлено (06.03.2013, 19:05)

Цитата (milka3010)
    в нас завжди буде така незріла конкуренція томущо ми українці, а не москалі (вони набагато дружніші)хоч і москалі

Конкуренція була не зрілою, Ви помиляєтеся, її взагалі не було. Тому, що були льоти, а не змагання. ЗА що стосується дружності росіян то  словами одного з лідерів російської опозиції Б.Нємцова слідує, що в них не дружба верховоде, а дуже розвинуте раболепіє. Я впевнений, що ми почубимося, а потім буде все гаразд. Де Вам краще вибирайте самі.

Добавлено (06.03.2013, 19:24)

Цитата (milka3010)
    нічого не робить , щоб обє"днати НАШ клуб і зробити ,чи запронувати якісь варіанти "тягне резину на свою сторону # чесно кажучи ,задовбало !!!!!!!!!!!!а змагання не загорами ,а голова НАШ ОЛІМПІЙСЬКИЙ ЧЕМПІОН ?????ПОЛОЖИВ НА НАС !!!!!

Р.Свердел повинен стати для вас та всієї України, взірцем. Не захотів терпіти обіцянок, вийшов з під впливу обіцяльників, та й тричі вивіз колекцію до Польщі, Угорщини та Словаччини. Ті хто були дутими лідерами повели проти нього запеклу боротьбу. Але час і люди розставлять всі крапки над "і".

Добавлено (06.03.2013, 19:30)

Цитата (milka3010)
    Нам по барабану куда подавати результати льотів ,так як нас дуже багато початківців ,ми тільки за то щоб був порядок і голова клубу щоб не підраховував самотужки і не пантував своїми реіультатами

milka3010, не понтуй, все в ваших власних руках. Поставте за мету навести порядок в своєму домі і наводьте. Ніхто за вас його не наведе. На об"єктивну всебічну підтимку ваш клуб може розраховувати.

Добавлено (06.03.2013, 21:31)

Цитата (ХМ)
    начхати куди голови клубів домовляться здавати результати, головне прозорі та чесні змагання

Ні, шановний, змагання нічого не варті, якими б вони чесними і прозорими не були, якщо не вірно проведена реєстрація результатів прильоту голубів та їх підрахунки. Все залежить від правильної реєстрації коміссією прильоту голубів та підрахунку результатів. Всі Ваші зусилля будуть марними, якщо до протоколу внесуться недостовірні, викривлені, сфальсифіковані дані. 

ПрофиДата: Четверг, 14.03.2013, 22:48 | Сообщение # 404
    Голубевод-профи
    Ну не зависайте, чого мовчимо, кого чекаємо? Вітаємо всіх українських голубоводів-спортсменів ! Нарешті Україна має офіційного представника в FCI.

Viktor_Дата: Четверг, 14.03.2013, 22:59 | Сообщение # 405
    Голубевод-профи

applause 0:2 .Визнаємо.Но це тільки початок першого тайму,Ви далі там представились "Нашою Федерацією УНФ"-..."молодці".Ми зрозуміли європейці дуже "довірливі " люди--- Вони вірять все,що їм "розказують"..... але в наших "колег" нема ні стиду ні сорому...це ще раз довело!Але це нічого не міняє,через місяць буде друга нарада і справедливість восторжествує !!!

Сообщение отредактировал Viktor_ - Четверг, 14.03.2013, 23:05

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz