Покажіть мені ті правила ФЦІ де є заборона змагань і підрахунків старих і молодих!
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Хто Вам таке сказав що ми не можемо внести в заявку в номера кілець молодих голубів?Сезон молодих можна починати коли Ви самі приймаєте рішення! Хоч з першого льоту в травні! В Бельгії молоді голуби летіть починаючи з травня!
Цитата (Viktor_)
В Україні я з Вами по таких Правилах змагатись небуду
Где же Ваша открытость? Где заявленное желание находить компромисс?
Я спеціально взнав про Вас ---ви хорощий голубевод і друг Свердела -Ви представляєте його інтереси і це Ваше право,ні один клуб не поміняв своєї "позиції "в таблиці,за що їм дуже вдячні- там є прізвища голів клубів і я не "самоубийца" на себе -щось брати .А протокол буде обовязково-на сайті Федерації і будуть писаки "обсмоктувати " його з всіх сторін -тре для них спеціально виправити всі крапки і коми.
Так дайте в Польшу всё честно,дешевле и в одинаковых условиях.
Цитата (Gabik)
Так вы говорите что ваша федерация в FCI они тогда должны быть у вас . ( я знаю непогано правила FCI ) ВИКТОР ваши слова ?????????????? happy
Хлопці я через Вас вже нічого не встигаю зробити- Ви всі "київські" як оси---всі на одного...Майте совість трохи .В мене таке враження ,що вся Асоціація -(весь київський клуб ) тут зареєструвалась і мене "кусають" .Я знаю дуже багато голубоводів читають цей форум,хлопці зареєструйтесь "допоможіть" ,бо я вже не встигаю тут з теми на тему переходити...
Хлопці я через Вас вже нічого не встигаю зробити- Ви всі "київські" як оси---всі на одного...Майте совість трохи smile .В мене таке враження ,що вся Асоціація -(весь київський клуб ) тут зареєструвалась і мене "кусають" .Я знаю дуже багато голубоводів читають цей форум,хлопці зареєструйтесь "допоможіть" good ,бо я вже не встигаю тут з теми на тему переходити... faint
Ми не оси! І з клубу тут 3 чи 4 чоловіки. МИ ЗА СПРАВЕДЛИВІСТЬ!!!
А реєстрація Ваших родичів Вам не допоможе (жарт)! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Четверг, 28.02.2013, 20:35 | Сообщение # 382
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Viktor_)
Хлопці я через Вас вже нічого не встигаю зробити- Ви всі "київські" як оси---всі на одного
Попроси допомоги у своїх соратників. А запитань багато, тому, що відбуваються події, яких не було багато років і кожен хоче виговоритися про наболіле.
Раніше було все передбачувано, всі рахували за честь потриматися за руку Леоніда Васильовича. А потім все раптово змінилося. Дехто не захотів більше входити до цілувальної групи і виникло два протиборчих лагері.
А протокол буде обовязково-на сайті Федерації і будуть
На мій погляд, буде протокол, чи небуде протоколу на сайті, великої ролі не відіграє. Для мене є важливим, як Когут відреагує на звернення Свердела і його запрошення до круглого столу. Чи спроможеться Ігор Когут скинути з себе "сідло з сідаком та випрягтися з вузди", чи ні. Вирішальної ролі, ні ви Viktor, ні я, в цьому процесі не відіграємо. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Четверг, 28.02.2013, 21:37 | Сообщение # 384
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Покажіть мені офіційні Правила FCI - і знімемо всі питання
Я читав матеріали, які в перекладі називалися правилами ФСІ. Вони були всього на чотирьох аркушах, і узагальнено регламентувався процес проведення змагань. Ніяких заборон там не було. Єдине, там була встановлена квота 20 учасників і 250 випущених голубів. Все останнє покладається на федерації держав. Дуже велика довіра.
В Україні я з Вами по таких Правилах змагатись небуду.
Ви дуже заангажована людина і таких в вашій федерації більшість. Вас переконати в чомусь дуже важко. Ви без пояснення причини, чому ви забороняєте, без аргументованого доведення своєї правоти, щоб для всіх було зрозуміло, вибачте "тупо" говорите "так заборонено" і все. То так жити не можна. Я чітко розумію, що ви не усвідомлюєте, що виконуєте замовлення, але від цього страждають всі голубівники України. Перш за все страждають малі клуби, де не виконується встановлена ФСІ квота - 20 учасників змагань. І не Ви, а ваші звершники грають на цьому, лише для того, щоб помститися двом голубівникам з Київського клубу Кошилю В. і Сверделу Р. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Четверг, 28.02.2013, 21:46 | Сообщение # 385
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Я читав матеріали, які в перекладі називалися правилами ФСІ. Вони були всього на чотирьох аркушах, і узагальнено регламентувався процес проведення змагань. Ніяких заборон там не було. Єдине, там була встановлена квота 20 учасників і 250 випущених голубів. Все останнє покладається на федерації держав. Дуже велика довіра.
Ну пришліть мені їх--ну де Ви їх читали.
Цитата (Makarenkoof)
Все останнє покладається на федерації держав
От читаю польські правила "молодих голубів"-там про старі й слова не згадується,що "поляки в Євросоюзі" і такі "темні"--собі чомусь такого не роблять--- як так вигідно.Ви хочете демократії і кажете----кожна держава вирішує сама----поставте це питання на голосування й програєте,але ж Вам всерімно-що людей це вводить в оману,так вигідно київському клубу і так має бути " вигідно " всій Україні,а так не може бути-більшість значить більшість.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Четверг, 28.02.2013, 21:58
Дата: Четверг, 28.02.2013, 21:53 | Сообщение # 386
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Кому "желать " самим собі? Ніхто нікому в нас-- нічого "не должен". Що зробимо самі,то і будем мати
Якщо не буде круглого столу і підписаних домовленостей, то варто звернутися до ФСІ з проханням зняти встановлену 37 років тому квоту 20 учасників змагань і 250 випущених голубів. І всі питання про об"єднання чи роз"єднання будуть зняті. Клуби де всього 5-15 голубівників будуть рахуватися повноцінними учасниками змагань. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Пятница, 01.03.2013, 00:00 | Сообщение # 387
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
От читаю польські правила "молодих голубів"-там про старі й слова не згадується,що "поляки в Євросоюзі" і такі "темні"--собі чомусь такого не роблять
В Польше голубеводов спортсменов больше чем общее количество голубей в Украине. И у них не стоит вопрос где взять 20 участников и 250 голубей на старте. А для Украины вообщем это вопрос.
Дата: Пятница, 01.03.2013, 14:08 | Сообщение # 388
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
От читаю польські правила "молодих голубів"-там про старі й слова не згадується,що "поляки в Євросоюзі" і такі "темні"--собі чомусь такого не роблять--- як так вигідно
Темні не поляки, темні ми. Якщо вас Viktor, цікавить, що з цього приводу думає президент польської федерації спортивно-поштового голубівництва пан Кавалер, то я дам його телефон і ви поспілкуйтесь.
Польща прогресує, неймовірними семимильними кроками йде вперед. Ви можете читати і наводити роздуми з цього приводу окремих українців, румунів, болгар, росіян та інших ще не дуже авторитетних спортивщиків. Але, чому ви шановний Viktor, навмисне оминаєте законодавців голубиного спорту бельгійців. У них програма змагань спрямована на те, щоб відібрати найкращих голубів, а їх в любій голуб'ятні, як вони рахують, не більше 20%. Все останнє це "сміття" і навіть не баласт. Уважно проаналізуйте їх результати за минулий рік і подивіться, що вони запланували на поточний.
На олімпіаді в Нітрі президент германського спортивного голубівництва сказав "зер гут" (дуже гарно), спільним стартам молодих і дорослих. Але в них поки що не вистачає коштів, щоб закупити ще 15 голубовозів для молодих голубів. У них задіяно в перевезенні вже 13 авто. Уявляєш, які це масштаби, який труд це все проконтролювати, завантажити, підрахувати ... Він сказав, що це дорога до прогресу і вони не так високо стоять тому, що в немає цього. Його телефон є у Кошиля В. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Пятница, 01.03.2013, 14:31 | Сообщение # 389
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
У них програма змагань спрямована на те, щоб відібрати найкращих голубів, а їх в любій голуб'ятні, як вони рахують, не більше 20%. Все останнє це "сміття" і навіть не баласт
Я згоден --на все добре---тут проблем нема ніяких- можна прийом заявки продовжити на якийсь термін до змагань ,і навіть дописати кільця молодих які ще не народились,а програма сама потім розділить після старту хто на що змагається.Все вирішується!
Сообщение отредактировал Viktor_ - Пятница, 01.03.2013, 14:32
Дата: Пятница, 01.03.2013, 15:32 | Сообщение # 390
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
дописати кільця молодих які ще не народились,а програма сама потім розділить після старту хто на що змагається.Все вирішується!
Так, шановний Viktor, відчуваю ви не новачок в голубиному спорті. Кільця у вас на молодих, що вилупляться в поточному році вже є і вмене є. В заявку вписуєте всі кільця голубів, в тому числі і цьогорічних, що будуть змагатися в поточному році. У мене молоді на змагання підуть всі без винятку. Я їх відразу й вписую у заявочну відомість, а "машина" їх буде обліковувати тоді, коли їй введуть цю інформацію. Виникає питання про оплату за програмне забезпечення. На мій погляд це так, якщо голубівник вагається скільки ж витрати на голубів, щоб ще вистачило й на пляшку. То випложує, наприклад 150 молодих, а заявляє, лише 50. Скільки, яких голубів замовляти і в якій комбінації, то є особистим питанням власника. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!