Дата: Пятница, 22.03.2013, 10:36 | Сообщение # 511
Голубевод-профи
Статус: Offline
Цитата (Viktor_)
Коли людина підробила якісь документи-що з нею тоді роблять?---"вона має бути наказана"?
Я думаю Мазаю треба буде ще перед вашою поїздкою на директорат тікати в якісь лікарні, щоб його там не можна було знайти років так з 10. Ті хто туди поїдуть, можуть бути не в гарному гуморі після повернення. і будуть йому "дуже вдячні". Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Пятница, 22.03.2013, 10:37
Дата: Пятница, 22.03.2013, 10:46 | Сообщение # 512
Голубевод-профи
Цитата (ХМ)
Цитата Х
Цитата (ХМ)
В першу чергу почніть з себе а вже потім повчайте інших.
Саме перше давайте почнемо з Вас ---представтесь хто Ви є і звідки.Я звонив тепер в Львів до голови клубу Михалець Я.---ніякого голубовода Степан Хмара там нема і небуло...і виходить що пише якийсь "засланий київський козачок"-так немає бути---в Вас є позиція висловлюйте її ,але не ховайтесь за спинами других!
Сообщение отредактировал Viktor_ - Пятница, 22.03.2013, 10:53
Дата: Пятница, 22.03.2013, 10:49 | Сообщение # 513
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Якщо я пишу знов не так щось,і в Вас до цього всього інші "підходи"----то хлопці вже тоді вибачайте....
Вы пишите много и каждый раз по новому, как же Вас понять? То пишите, что Вам все понятно, теперь
Цитата (Viktor_)
а ми ні и нам нічого пока "непонятно"
. Вам предоставили документы, официальные. Выложили видео! У Вас кроме
Цитата (ХМ)
ваші особисті повідомлення наскрізь пронизані плітками, образами та іншою недостовірною інформацією.
ничего нет! Когда будет чем крыть, тогда и будете об этом говорить с предоставлением официальных документов! А сейчас давайте заниматься делом, нужным всем голубеводам, независимо от места жительства и вероисповедания, Согласования единых правил соревнований!
Дата: Пятница, 22.03.2013, 10:55 | Сообщение # 514
Заслуженый голубевод
Чисто по человечески, Витя я тебе сочувствую, потому что тебе одному приходится отстаивать интересы УНФ Как у администратора сайта у меня есть возможность сравнивать IP адреса зарегистрированных пользователей и меня поразил один факт. Оказывается на сайте зарегистрировано множество голубеводов из вашего региона, некоторых я знаю даже лично и поэтому у меня напрашивается нескромный вопрос. ПОЧЕМУ ТЕБЯ НЕ ПОДДЕРЖИВАЮТ КОЛЛЕГИ ? Они видят неизбежно приближающееся решение этого вопроса и решили подождать ? Или они просто не разделяют твои взгляды ? «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Пятница, 22.03.2013, 10:59 | Сообщение # 516
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Документи покажуть кому треба і коли треба.
Лишь бы они были настоящими!
Цитата (Viktor_)
Вам ніхто не мішає займатись,так як і мені "ділом"
Так мы и занимаемся! И Вам предлагаем участвовать, на сайте размещены проекты как правил соревнований, так и графики совместных выпусков. Участвуйте в обсуждении!
Дата: Пятница, 22.03.2013, 11:15 | Сообщение # 517
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Чисто по человечески, Витя я тебе сочувствую, потому что тебе одному приходится отстаивать интересы УНФКак у администратора сайта у меня есть возможность сравнивать IP адреса зарегистрированных пользователей и меня поразил один факт. Оказывается на сайте зарегистрировано множество голубеводов из вашего региона, некоторых я знаю даже лично и поэтому у меня напрашивается нескромный вопрос. ПОЧЕМУ ТЕБЯ НЕ ПОДДЕРЖИВАЮТ КОЛЛЕГИ ? Они видят неизбежно приближающееся решение этого вопроса и решили подождать ? Или они просто не разделяют твое мнение ?
Ні я висловлюю їхню думку і вони її підтримують і навіщо писати 50 чоловікам,якщо пише один ....Хочеш анекдот "малий не розмовляв, всі вже почали думали напевно німий і одного разу за сніданком замість 2 ложок цукру,йому кинули випадково в чай одну, і він сказаа ,а чого не дві ложки, а одна?????всі питають ,а чого ти раніше мовчав "а він каже,а раніше все було добре",так і в нашому випадку.!
Дата: Пятница, 22.03.2013, 11:25 | Сообщение # 518
Голубевод-профи
В Иерусалиме есть стена плача. Один старец молился возле этой стены всю свою жизнь. И как то спрашивают у него люди : - дедушка о чем вы молились всю жизнь.- о том, что бы не было войн,измен,убийств,предательств.- ну и как? -такое впечатление говорит старец,что со стенкой разговариваю. Что то есть общее в нашей теме с анекдотом. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Пятница, 22.03.2013, 11:42 | Сообщение # 519
Любитель голубей
Цитата (Viktor_)
Саме перше давайте почнемо з Вас ---представтесь хто Ви є і звідки.Я звонив тепер в Львів до голови клубу Михалець Я.---ніякого голубовода Степан Хмара там нема і небуло...і виходить що пише якийсь "засланий київський козачок"-так немає бути---в Вас є позиція висловлюйте її ,але не ховайтесь за спинами других!
Моє прізвише є, якщо ви не розумієте українською, можу особисто для вас написати польською, але з цього виходить не те що ви пишете а зовсім інше. По тій причині що Михайлець голова та веде подібну політику клубу - мене та багатьох інших голубярів немає в теперішньому складі. Можливо нинішні подіїї зіграють на користь справжнього об*єднання сходу та заходу, от тоді подивимось, не на папері, хто є хто. З повагою Михайло Хмара.
Дата: Пятница, 22.03.2013, 11:58 | Сообщение # 520
Голубевод-профи
Ви Михайло Хмара є чи були членом Львівського клубу ,але через політику Михалець Я.зараз не є членом клубу--я правильно Вас зрозумів?Напишіть мені українською,але зрозуміло,польською нетреба і ми все зрозуміємо.Дякую.Чекаю
Дата: Пятница, 22.03.2013, 12:03 | Сообщение # 521
Любитель голубей
Цитата (Viktor_)
Ні я висловлюю їхню думку і вони її підтримують і навіщо писати 50 чоловікам,якщо пише один .
Скільки чоловік, скільки й поглядів. От як би всі ці люди залишили свої коментарі тут на форумі, от тоді б була зрозуміла реальна об*єктивна картина, хто кого підтримує. В протилежному випадку - особисто я не вірю ні одному вашому слову, напевно всі користувачі сайту в цьому теж переконались . На разі немаю бажання з вами спілкуватися, від вас йде лише один негатив. Всі ваші повідомлення не те що допомагають вирішенню складної ситуації, а навпаки сприяють конфронтації
Дата: Пятница, 22.03.2013, 12:05 | Сообщение # 522
Голубевод-профи
Цитата (ХМ)
На разі немаю бажання з вами спілкуватися, від вас йде лише один негатив. Всі ваші повідомлення не те що допомагають вирішенню складної ситуації, а навпаки сприяють конфронтації
Вже був такий "Каракурт" на сайті і пропав, не йдіть його шляхом.Представтесь хто Ви є і пишіть далі на здоров'я.
Дата: Пятница, 22.03.2013, 12:54 | Сообщение # 523
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Ні я висловлюю їхню думку і вони її підтримують і навіщо писати 50 чоловікам,якщо пише один
Представляете 1300 человек, а думка одна, а у кого своя, дисквалифицируют на 4 года.
Как может кто то под своим именем высказаться, если с клуба сразу на волю и на несколько лет,в лучшем случае .Вот где авторитаризм или даже тоталитаризм, попробуй пикнуть. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Пятница, 22.03.2013, 13:15 | Сообщение # 524
Голубевод-профи
Цитата (Черномор)
Как может кто то под своим именем высказаться, если с клуба сразу на волю и на несколько лет,в лучшем случае .Вот где авторитаризм или даже тоталитаризм, попробуй пикнуть.
Є провокатори і диверсанти,а є опозиціонери-це різні люди,так ,що ніхто його чіпати небуде,Львівські вже догадались самі хто це пише ,так ,що все нормально.