Дата: Воскресенье, 08.12.2013, 22:32 | Сообщение # 76
Голубевод-профи
Статус: Offline
ЦитатаLDenys ()
але якщо така країна як наша є розділена трьома організаціями в яких різні правила тоді як дійти в кінцевому результаті до спільної думки?
Отобрать лучших голубей и отправить на олимпиаду. А кто имеет претензии к каким либо не справедливым на их взгляд результатам, могут обжаловать в ФСИ, если конечно есть такая практика в мире. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Воскресенье, 08.12.2013, 22:41 | Сообщение # 77
Новичек со стажем
ЦитатаBorispol ()
Сьогодні на зборах прийняли рішення летіти на Одесу,я не голосував за це!
Насколько мне известно Борисполь был категорически против и не только они одни .Но у вас же ПЕРВЫЙ В УКРАИНЕ ЧАСТНЫЙ КЛУБ и люди которые не принадлежат сами себе НЕ МОГУТ РЕШАТЬ САМИ ЗА СЕБЯ !!!!!!!!! А ФАРМАГЕЮ РЕСПЕКТ снова раскатал поданых .
ЦитатаAleksandr-Kiev ()
Я в 2012 році спілкувався з В. Фармагеєм з приводу моєї потенційної участі в змаганнях його клубу. Мав плани приймати участь в змаганнях 2-х клубів. Мені було відмовлено в можливості приймати участь в змаганнях його клубу. Причина відмови така: якщо я буду літати в його клубі (якщо мене ще приймуть), то я не можу літати в будь - якому іншому клубі! От такі справи земляки.
А ЧТО ЗДЕСЬ НЕ ПОНЯТНОГО ТЫ ЖЕ ОБЩАЕШЬСЯ С КОШЕЛЕМ!!!!!!!!!!!!!!!! :)
А кто имеет претензии к каким либо не справедливым на их взгляд результатам, могут обжаловать в ФСИ, если конечно есть такая практика в мире.
возможность и сроки обжалования результатов должны быть записаны в общих правилах проведения соревнований, только не надо к этим проблемам привлекать еще и фси а то они нас посчитают вообще дебилами не способными нормально организовать подсчеты Ребята давйте жить дружно. Кот Леопольд.
Дата: Понедельник, 09.12.2013, 22:01 | Сообщение # 80
Голубевод-профи
ЦитатаBorispol ()
Сьогодні на зборах прийняли рішення летіти на Одесу,я не голосував за це!
Женя, давай дивитися правді в очі. Голосував, не голосував, нікого це не цікавить. Як не крути, приватна організація, що тобі (і не тільки тобі) скажуть, те і будеш робити. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
только не надо к этим проблемам привлекать еще и фси а то они нас посчитают вообще дебилами
Не нас а того кто обратится, дурь она должна быть видна, что же нам одним на неё смотреть. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Цитата (Johni) Цитата Gennadiy Puzdrya А какое видение этого вопроса в Одесском клубе? Объединить всю Украину в один клуб. Цитата (Johni) это и так произойдет после подписания всесторонней конфедерации, только какое отношение, это будет иметь к соревнованиям?
Може ви й праві бо, що означає ваш термін "всесторонняя конфедерация" не зовсім зрозуміло. Може вони дійсно не поєднуються "всесторонняя" і змагання.
А ось тристороння Конфедерація ДО ЗМАГАНЬ буде мати абсолютно саме пряме відношення. Саме для проведення змагань потрібно об'єднати всіх голубоводів України в єдину спільноту. Виробири єдині правила, єдину колекцію без квот і багато чого іншого.
Тільки взаємний контроль може привести українських голубоводів до успіху. Все начебто так просто, але ЧОМУ українці цього так нехочуть??? АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Цитата (Johni) Цитата Gennadiy Puzdrya А какое видение этого вопроса в Одесском клубе? Объединить всю Украину в один клуб. Цитата (Johni) это и так произойдет после подписания всесторонней конфедерации, только какое отношение, это будет иметь к соревнованиям?
Може ви й праві бо, що означає ваш термін "всесторонняя конфедерация" не зовсім зрозуміло. Може вони дійсно не поєднуються "всесторонняя" і змагання.
А ось тристороння Конфедерація ДО ЗМАГАНЬ буде мати абсолютно саме пряме відношення. Саме для проведення змагань потрібно об'єднати всіх голубоводів України в єдину спільноту. Виробири єдині правила, єдину колекцію без квот і багато чого іншого.
Тільки взаємний контроль може привести українських голубоводів до успіху. Все начебто так просто, але ЧОМУ українці цього так нехочуть???
уважаемый Makarenkoof, по ходу писать вы научились а читать сообщения других в форуме и складывать их в одну цепочку нет. Ребята давйте жить дружно. Кот Леопольд.
Aleksandr-KievЖеня, давай дивитися правді в очі. Голосував, не голосував, нікого це не цікавить. Як не крути, приватна організація, що тобі (і не тільки тобі) скажуть, те і будеш робити. Саня ти трохи перебільшуєш на рахунок: 1.Було голосування на зборах,було прийнято тішення.У Вас є збори,голосуєте? 2.Яка різниця приватний клуб чи ні,змагаємось для задоволення. 3.В кожного своя думка,а не так як ти кажеш.
1.Було голосування на зборах,було прийнято тішення.У Вас є збори,голосуєте?
Конечно!
ЦитатаBorispol ()
2.Яка різниця приватний клуб чи ні,змагаємось для задоволення.
Ну-ну....
ЦитатаBorispol ()
3.В кожного своя думка,а не так як ти кажеш.
Думка у кожного своя, але на тому все й закінчується, що думка є і залишається вона у Вас тільки при собі. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Воскресенье, 22.12.2013, 21:38 | Сообщение # 89
Заслуженый голубевод
Цитата (Johni) Я обещал подключиться
Автор теми Сorvette, щось так швидко втомився. Так все багатообіцяюче розпочав і так все буденно закінчив. Схоже на фальстарт.
А ви теж не маєте твердого слова. Піднята Сorvette тема, на мій погляд цікава і актуальна, за будь-яких умов припиняти її обговорення не варто. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 10.02.2014, 16:38 | Сообщение # 90
Новичек со стажем
ЦитатаMakarenkoof ()
Автор теми Сorvette, щось так швидко втомився.
З часом у мене зараз дійсно проблеми, але робота продовжується, хто дійсно переглядає надане вище посилання той бачив. Повторюсь: Правила - там на головній можна зразу перейти до проекту. Звісно його ще треба причесати, але це вже після завершення. На форумі нажаль не від кого не чути пропозицій крім Makarenkoof, а спорити про все і не про що не має бажання. У ФСІ (Бартошу) я теж надсилав запит по вище піднятих питаннях, правда на жаль відповіді не отримав, хоча і нагадувався. Можливо якби ще хтось звернувся, вони б і відреагували, хоча скоріш за все у них таких питань ніколи і не виникало, тому і не знають навіть що сказати....
Добавлено (10.02.2014, 15:38) --------------------------------------------- На прохання голубоводів, викладаю напрацювання по Правилах Пряме посилання: https://drive.google.com/file....sharing
Ласкаво просимо на сайт Львівського клубу: http://galychyna.jimdo.com