нажаль расових немаю,голубів купляв від голубоводів які вже літають більше 30 років,і мають багато призів,також маю пару пар селекційних голубів(RO,PL,BG,RUS) з іменними кільцями(щоправда купляв у заводчиків декоративної,чи льотної птиці,до яких вони поприставали з льотів)дзвонив по тих номерах,узнавав про птицю,казали тримати для селекції можна,також маю пару із голубодрому Павлівка... Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Сообщение отредактировал andrij_slobodyan - Суббота, 15.08.2009, 23:55
Дата: Понедельник, 17.08.2009, 07:08 | Сообщение # 32
Голубевод
Статус: Offline
andrij_slobodyan, молодец=так держать. Было-бы желание и терпение- все остальное приложется. Не говорите мне что надо делать и я не скажу куда вам надо идти...
та на другий рік буду виступати командою 25 голубів,15 річних,і 10 двохрічних Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Хто тобі сказав що ти не маєш расових голубів. А ті румуни ,поляки, чехи, словаки, німці, мадяри і т.д. що до нас пристають чи ловимо вони що безрасові. Найкращий варіант для початківця купити в кращих голубоводів вашої зони декілька пар або взяти яічка/так дешевше/ а потім цих голубів спарувати між собою, одержану молодь піддати гострі селекції -льотами, так зекономиш час і гроші.Із зловлених голубів щоб щось путнє вивести треба мінімум три роки стратити, бо летять добре / коли тобі повезе/ як правило правнуки, навіть не внуки. І не думай, що купив дорого расового з паперами голуба ти вже всіх переможеш, скоріше розчаруєшся.Папір все витримає.
Найкращий варіант для початківця купити в кращих голубоводів вашої зони декілька пар або взяти яічка/так дешевше/ а потім цих голубів спарувати між собою, одержану молодь піддати гострі селекції -льотами, так зекономиш час і гроші.
100% - это так и есть!
«Лучше иметь только несколько лучших, чем иметь целый питомник ослов» Alois Stichelbaut
Найкращий варіант для початківця купити в кращих голубоводів вашої зони декілька пар або взяти яічка/так дешевше/ а потім цих голубів спарувати між собою, одержану молодь піддати гострі селекції -льотами, так зекономиш час і гроші
я так і роблю
Quote (аматор)
Із зловлених голубів щоб щось путнє вивести треба мінімум три роки стратити, бо летять добре / коли тобі повезе/ як правило правнуки, навіть не внуки. І не думай, що купив дорого расового з паперами голуба ти вже всіх переможеш, скоріше розчаруєшся.Папір все витримає.
а це дійсно правда.вони летять з кожним наступним поколінням все краще.А з расою зразу не полетиш.які б вони не були.треба дуже добре вивчити методику того голубовода,до нюансів,і то......... Пристрасть - це імпульс на шляху до успіху.Першокласні голуби - це моя пристрасть...
Із зловлених голубів щоб щось путнє вивести треба мінімум три роки стратити,
А может и больше и при этом безрезультатно.
Quote (аматор)
Найкращий варіант для початківця купити в кращих голубоводів вашої зони декілька пар або взяти яічка/так дешевше/ а потім цих голубів спарувати між собою, одержану молодь піддати гострі селекції -льотами, так зекономиш час і гроші
:D Все выше и выше и выше стремим мы полет наших птиц!!!
Давніше у п. Кузіва була самка бельгійка, зрозуміло він намножив голубів від неї і почав молоддю літати, так одне голубя зловили в тому районі звідки була бельгійка, оскільки він переписувався з власником бельгійки,і його голуби мали іменні кільця то з Бельгії йому прийшло письмо, так він взнав долю свого голубяти. А тепер Андрій порахуй скільки треба часу щоб молодь від таких голубів настроїлася на твою голубятню.Якщо вже знайдена лінія голубів що добре летять, треба дуже обережно підмішувати свіжу кров.Янсен напротязі десятків літ не вводив у свю голубятню свіжих голубів, скажеш, і як то йому вдавалося.
добрий вечір,я Сосник Павло із м.Виноградова закарпатської обл. займаюсь переважно спортивною птицею а також маю 4 пари ростовские цветные.З цього року буду брати участь у змаганнях.