ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ... - Страница 12 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 23.12.2024, 19:52

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
    ИгорьДата: Пятница, 01.02.2013, 20:02 | Сообщение # 166
    Новичек со стажем
    Статус: Offline
    Доброго дня ,шановні голубоводи ! Так як ярозуміюсь починаючи з 1 листопада 2012 року  всі  письмовізаяви в правоохоронні органи про скоєння злочинів , а саме ;. Прокуратуру  , міліцію  , СБУ  обов’язковореєструються в Єдиному Державному реєстрі пригод . Після відповідного терміну  заявнику обов’язково письмово , термін до 10діб. повідомляють  про проведеннядосудового слідства чи відмову. Подібну письмову адресу як показує практика давно переадресовано 
    по місцю скоєння "злочину" , територіально , про це заявник письмово вже
    повідомлений. Читаючи дану заяву я впізнаю термінологію та суть в заяві нашого
    земляка Вінничанина Марченка .Геннадія.  Вєдиному державному реєстрі можна ознайомитись про  прийняте рішення по  дані заяві .

Добавлено (01.02.2013, 19:02)
    ---------------------------------------------
    Добрий вечір ,шановні голубоводи ! Подивившись уважнона конверт заявника   Бойко ,  2 січня 2013 року  Бойко вже  отримавписьмову відповідь від Начальника УМВС України в Київські області про прийняте
    рішення до  написаної заяви про скоєнняпо відношенню Бойка  «Вимагання довиконання  цивільно – правових відносин»Ініціатор  сканованої заяви Бойка покажилюдям письмову відповідь .від 2 січня 2013 року.

КаракуртДата: Пятница, 01.02.2013, 20:27 | Сообщение # 167
    Пользователь сайта
    Цитата (Игорь)
    Ініціатор сканованої заяви Бойка покажилюдям письмову відповідь .від 2 січня 2013 року.

У мене німає ніякої відповіді від 2 січня 2-13 року. це питання мабуть до Бойка.
    А я до нього не маю ніякого відношення крім того, що отримав заяву і розмістив на цьомц саті.

Але, я знаю точно, що Бойко має відповідь від МвС (сказали що прокуратору скинула то діло до них), а чи розмістить він її, я думаю що якщо те відео було знято після заяви, то не розмістить, бо не вистачить сили волі у діда. Думаю познущалися над ним сльно. хто знає його хай спитає.

Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.

ИгорьДата: Пятница, 01.02.2013, 20:30 | Сообщение # 168
    Новичек со стажем
    Добрий вечір , шановні голубоводи ! Пропоную невідволікатись від подібних заяв , щодо захвату печатки .
    Почитавши уважноСтатут Федерації , ( реєструвати нову Федерацію  це додаткові фінансові витрати та зволікання.)В міру необхідно , юридичні підстави для зборів є , за вимогою певної кількості
    членів Федерації , проводити позачергові  збори  Федерації . А саме для переобрання керівництваФедерації , їх звіт про результати  загальних змагань та фінансову звітність. Мояособиста думка , провести збори до квітня місяця 2013 року . Переобравши
    керівництво Федерації , кандидат – це  молодий, енергійний , має голубів , приймає участь в змаганнях . Має своє бачення ,
    щодо проведення  змагань , інформуваннярезультатів змагань на загальному сайті , вміє працювати з документацією –
    юридичне оформлення результатів змагань на державному та закордонному рівні . Фінансові
    можливості Федерації не тільки витрачати кошти но  і заробляти , це на придбані  родових кілець ,виставок .Проживати можливо м. Києві – центр України .

КаракуртДата: Пятница, 01.02.2013, 20:51 | Сообщение # 169
    Пользователь сайта
    Цитата (Игорь)
    Добрий вечір , шановні голубоводи ! Пропоную невідволікатись від подібних заяв , щодо захвату печатки .

Відволікатися чи не відволікатися?

Цитата (Игорь)
    юридичні підстави для зборів є , за вимогою певної кількостічленів
    При всій повазі до вас, скажіть прошу Вас як ця організація може когось чи щось збирати якщо за кордоном ії зневажають і майже відкрито називають бандитською мафіїєю з Украиїни? 
    Господи, та туди їхати небезпечно!

Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.

fedorДата: Пятница, 01.02.2013, 22:31 | Сообщение # 170
    Новичек
    Может кому будет интересно похожее письмо встретил на сайте
    http://infocenter-icg.ucoz.ru/forum/25-52-1
    можно сравнить

http://s017.radikal.ru/i409/1302/50/54f1e6558f05.jpg

http://s019.radikal.ru/i600/1302/45/6b86b2866bff.jpg

ЧерноморДата: Пятница, 01.02.2013, 22:54 | Сообщение # 171
    Голубевод-профи
    Посмотрел отречение от престола...... УЖАС............

Мне этот ролик напомнил выступление заложников в Афганистане или Чечне, только не хватает двух бандитов по бокам в масках и с автоматами.

После всего прочитанного и просмотренного  мне  трудно понять людей которые продолжают поддерживать эту !!!!!!!!!!!!!!. Зачем проводить собрание если все вопросы решаются с помощью шантажа,клеветы и силы.

"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "

Viktor_Дата: Суббота, 02.02.2013, 13:47 | Сообщение # 172
    Голубевод-профи
    Я не хочу зараз коментувати всі "брудні слова" які сказані в мою адресу,але мені так здається,що я говорю мовою 99%  простих Українських голубівників,які хочуть одного
    Цитата (Aleksandr-Kiev)
    Всі прості голубоводи хотять примирення та порядку (хоча може і не всі).
    Але за цими всіма "листами" стає все зрозуміло-що "не всі"-наскільки мені стало відомо -,що Бойко як діючий віце-президент Федерації,буде на цьому з'їзді і поставить всі точки над "і" хто там "писав" чи "фальсифікував" і т.д.....

Добавлено (02.02.2013, 12:47)

Цитата (Каракурт)
    Навіть на львівщину прислав,

Цитата (Каракурт)
    Тьху...
    Профиль Львов, Львовская Область, Украина

І ще хочу сказати,що як людина прикривається і компрементує чесних Львівських голубівників,тоді її або вибачитись треба,бо вони цього не скидали-це точно,або написати хто це пише?

КаракуртДата: Суббота, 02.02.2013, 17:17 | Сообщение # 173
    Пользователь сайта
    Цитата (Viktor_)
    Цитата (Каракурт)Навіть на львівщину прислав,

Цитата (Каракурт)
    Тьху...
    Профиль Львов, Львовская Область, Украина

І ще хочу сказати,що як людина прикривається і компрементує чесних Львівських голубівників,тоді її або вибачитись треба,бо вони цього не скидали-це точно,або написати хто це пише?

Так прислав не тільки на Львівщіну, і не одного листа, попитайте у діда якого мучили, він зараз все розкаже. Люди бояться за себе і свої сімї так як їм не один раз погорожували тому і не завжди вистачає сміливості їх показати усім. І у франківську того листа бачили і я думаю у фці теж.

Яне прикриваюся ніяким львівським голубоводом, я хочу сказати дві речі. якби ті люди не почали зразу ділити всих голубярів на ворогів та на своїх  то ї не було би такої глуботи у нас у країні.  !!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Цитата (Viktor_)
    діючий віце-президент Федерації
    Не брешіть людям, навіть у вас написано на сайті http://unf-pigeons.com/rozplid.htm хто у вас президент а хто віце президент. Не дуріть простих людей бойко у вас не діючий і взагалі ніякий. хіба що ваш мученик який зараз ужескаже все що вам треба. А якщо він в такому стані як на тому кіно то скаже він що завгодно і що вас любить теж скаже. не знущайтемся з хворого.

я не пишу хто я тільки тому, що просто боюся за себе та родину, не дай Боже приїдете та зробите те саме що з бойком, що тоді.
    Бог вам суддя.

Сергей_АдаменкоДата: Суббота, 02.02.2013, 17:31 | Сообщение # 174
    Голубевод-профи
    Прочитав все вышеизложенное - становится просто  жудко!

Я как глава Мелитопольского клуба официально заявляю - Мы  на приглашения пана Viktor_, не поедим, так как не видим в этом смысла.

BezNikДата: Суббота, 02.02.2013, 17:32 | Сообщение # 175
    Пользователь сайта
    Цитата (fedor)
    Может кому будет интересно похожее письмо встретил на сайте

http://infocenter-icg.ucoz.ru/forum/25-52-1

можно сравнить

http://s017.radikal.ru/i409/1302/50/54f1e6558f05.jpg

http://s019.radikal.ru/i600/1302/45/6b86b2866bff.jpg

Хотел разместить эту информацию здесь, а она уже... Но мнений об этом не слышу (((

КаракуртДата: Суббота, 02.02.2013, 17:33 | Сообщение # 176
    Пользователь сайта
    Цитата (Viktor_)
    або написати хто це пише?

я це вже як погроза звучить. ви мені вже погрожуєте?

Gennadiy_PuzdryaДата: Суббота, 02.02.2013, 18:44 | Сообщение # 177
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Сергей_Адаменко)
    Я как глава Мелитопольского клуба официально заявляю - Мы  на приглашения пана Viktor_, не поедим, так как не видим в этом смысла

Сергей почему так категорично ?
    А мы поедем с удовольствием ...
    если нам оплатят дорогу , проживание и питание соответствующее.. .
    но естественно не взамен нашего предпочтения к той    или иной федерации.
    По простому ОО "ФГСД" по решению сегодняшнего общего собрания отдаст предпочтение той федерации которая реально сможет объединить наибольшее кол - во  клубов Украины в  своем составе, сможет создать единую базу подсчетов результатов, единую программу подсчетов, единые правила проведения соревнований и на основании всего этого единую национальную коллекцию для Олимпиады, похоже я уже повторяюсь но думаю это не будет лишним для наших руководителей.  Это позиция моя и моего клуба .
    С ув. Геннадий Пуздря.

P.S.
    Просьба! Ко всем пользователям! Какими не были бы гарячими темы для обсуждения просьба не выходить за рамки правил общения, не оскорблять друг друга , в противном случае все ваши сообщения будут удалены.

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

ЧерноморДата: Суббота, 02.02.2013, 21:45 | Сообщение # 178
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    я говорю мовою 99%  простих Українських голубівників,які хочуть одного примирення та порядку.
    Виктор я не ваш враг,я ваш партнер в голубином спорте,я также хочу примирення и порядку.
    Давайте все по порядку;

Если я скажу что Тернопольского клуба не существует, там все разбежались, с ними не надо иметь никаких дел,их просто нет. В лучшем случае вы улыбнетесь и покрутите пальцем возле виска.Я и сотни моих друзей, партнеров по федерации просто возмущены наглой ложью которая прозвучала с ваших уст ,что нас нет. мы есть, а вы говорите нас нет. Оцените этот момент сами и ответьте мне откуда вы это взяли. Я вам говорю есть сайт  можно проверить любого человека, вы мне опять вас нет.Такое впечатление что вы под гипнозом .

Дальше на те выборы которые у вас будут 23 февраля , предложены кандидатуры на пост президента люди которые были в президиуме федерации в момент принятия решения о не обоснованной дисквалификации Киевских голубеводов, люди которые казнили старого человека,или молчаливо соглашались с этим кощунством, люди которые провалили Олимпиаду,люди которые не могут найти компромисс с другими руководителями, люди которых боятся даже ваши голубеводы и боятся  высказывать свое недовольство  под своим именем боясь расправы. Скажите мне кому нужна такая федерация, куда вы сможете нас привести. Виктор вы умный человек, ответьте мне искренне на мои вопросы. Или хотя бы извинитесь за клевету.

Viktor_Дата: Суббота, 02.02.2013, 22:24 | Сообщение # 179
    Голубевод-профи
    Цитата (Каракурт)
    я це вже як погроза звучить. ви мені вже погрожуєте?
    Ну я ж граю в "відкриту",якщо Ви нічого до того листа "не маєте"-просто розмістили(" а не писали його самі"),то чого Вам боятись, є лист,є конверт,Вам його дали,а Ви просто вмієте добре користуватись інтернетом та й все ,а з змістом листа хай розбираються правоохоронні органи, а я особисто того Бойка сам побачив вперше в житті на відео.
    Та мені всерівно  Каракурт хай буде Каракурт.
    І ще мені не зрозуміло,чим та посада президента "медом намазана" ,що Ви так переживаєте(щоб туди ніхто не їхав і не обирав нікого)Ви не знаєте випадково Каракурт?Може там зарплата в тисячу доларів,чи ще щось,бо ми вже всі задумались,я пока бачу тільки на ній купу проблем і нервів.

Добавлено (02.02.2013, 21:24)
    Цитата (Черномор)
    Или хотя бы извинитесь за клевету.
    Ну по перше я немаю за що перед Вами вибачатись
    Цитата (Черномор)
    Виктор я не ваш враг,я ваш партнер в голубином спорте,я также хочу примирення и порядку.
    Це мені приємно читати-ми дійшли з Вами накінець істини!!!!!
    Цитата (Viktor_)
    але мені так здається,що я говорю мовою 99% простих Українських голубівників,
    Цитата (Viktor_)
    але мені так здаться,що я говорю мовою 99% простих Українських голубівників,які хочуть одногоЦитата (Aleksandr-Kiev)
    Всі прості голубоводи хотять примирення та порядку (хоча може і не всі).
    Цитата (Черномор)
    ,я также хочу примирення и порядку.
    Ну Ви також входите в 99 % тих процентів я так зрозумів! В Вас є своя Федерація,свій президент,є клуби які туди входять - все залишиться як і було раніше.Якщо якийсь клуб і захоче вийти з Вашої Федерації,ви як демократична організація не будете його там силою тримати,чи кодом від програми.Хай іде куда хоче.Правильно?Ну тоді в чому проблема?
    Цитата (Черномор)
    Такое впечатление что вы под гипнозом .
    Мені навпаки кажеться ,що під гіпнозом Ви.
    Цитата (Черномор)
    Дальше на те выборы которые у вас будут 23 февраля , предложены кандидатуры на пост президента люди которые были в президиуме федерации в момент принятия решения о не обоснованной дисквалификации Киевских голубеводов, люди которые казнили старого человека,или молчаливо соглашались с этим кощунством, люди которые провалили Олимпиаду,люди которые не могут найти компромисс с другими руководителями, люди которых боятся даже ваши голубеводы и боятся высказывать свое недовольство под своим именем боясь расправы. Скажите мне кому нужна такая федерация, куда вы сможете нас привести.
    Я нехочу зараз бути адвокатом,там когось з тої президії, мені це непотрібно зовсім,Будуть збори і всі ті посади будуть перереобрані,ви читали там самі.За Київських голубоводів  я свою думку вже казав -якби були єдині правила,такої ситуації не було б.Після президента треба затвердити,ще єдині правила для всіх і для Вашої Федерації також.А це набагато головніше!Щоб наприклад з однієї голубятні літали одна,дві команди,а не десять.... І ще  думаю в наш час "якби хтось когось казнив "  то з ним правоохороні органи - думаю вже давно розібрались би.Так коротко я постарався Вам відповісти

Сообщение отредактировал Viktor_ - Суббота, 02.02.2013, 22:47

ЧерноморДата: Суббота, 02.02.2013, 23:01 | Сообщение # 180
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    Ну по перше я немаю за що перед Вами вибачатись
    на даний
    момент там є два наших ”генерали  ”заякими нема ніякого війська (ваши слова)

Передомной не надо, а перед несколькими сотнями голубеводов не мешало бы.
    Цитата (Viktor_)
    Мені навпаки кажеться ,що під гіпнозом Ви.
    Обгрунтуйте будьласка.

Цитата (Viktor_)
    !Щоб наприклад з однієї голубятні літали одна,дві команди,а не десять....
    Вы хотите сказать что на олимпиаду должны ездить 3-4 клуба Тернопольский ,Львовский,Черновицкий а остальные где 12 человек и меньше должны молчаливо с вами соглашаться  и даже не мечтать о всеукраинских и международных  форумах.

тогда у меня к вам вопрос нахрена нам !!!!! и ваша федерация.

Сообщение отредактировал Черномор - Суббота, 02.02.2013, 23:04

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz