Дата: Пятница, 01.02.2013, 12:39 | Сообщение # 136
Любитель голубей
Статус: Offline
Цитата (Черномор)
Кстати мои результаты можно посмотреть на сайте ФГСУ В разделе результаты летов в клубах, Южненский клуб (сейчас Березовский) Там можно увидеть результаты любого голубевода, любого клуба состоящего в ФГСУ.
Цитата (Черномор)
А где можно увидеть ваши результаты, или любого другого человека вашей федерации?
Кстати анализируя работу клубов по Украине пришел к выводу чем меньше клуб больше порядка с мега клубами легкий бардачок Ребята давйте жить дружно. Кот Леопольд.
Дата: Пятница, 01.02.2013, 13:08 | Сообщение # 137
Голубевод-профи
Цитата (Johni)
Кстати анализируя работу клубов по Украине пришел к выводу чем меньше клуб больше порядка с мега клубами легкий бардачок
Я би хотів аби в всіх клубах України був такий "бардачок" як принаймні в нашому клубі.....,але для того щоб був хоч елементарний порядок-треба хоч трішки працювати .
Дата: Пятница, 01.02.2013, 13:48 | Сообщение # 138
Голубевод-профи
Цитата (Johni)
Кстати анализируя работу клубов по Украине пришел к выводу чем меньше клуб больше порядка с мега клубами легкий бардачок
По большому счету так и есть. В небольшом клубе легче найти общий язык и быстрее придти к общему знаменателю. Но есть и вторая сторона: сложнее организовать хорошее финансирование полетов, ну и как следствие, меньше шансов налетать хорошего голубя.
Я би хотів аби в всіх клубах України був такий "бардачок" як принаймні в нашому клубі.....,але для того щоб був хоч елементарний порядок-треба хоч трішки працювати .
Дуже приємно це читати! Але, крім Вашого клубу ніхто не знає про Ваш порядок і про те який Ваш клуб класний! І це дуже - дуже негарно. Пора вже визначатися як і куди далі йти! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Пятница, 01.02.2013, 13:59 | Сообщение # 139
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
з Вас треба брати приклад-на таких відданих людях-і мають триматись федерації!(це я серйозно
Согласен 100%. Предлагаю кандидатуру Черномор, Володи в актив федерации. Как минимум Заместителем Президента (или Вице-президентом) (Совершенно серьезно!)
Дата: Пятница, 01.02.2013, 14:26 | Сообщение # 141
Голубевод-профи
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Дуже приємно це читати!
Дякую!
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Пора вже визначатися як і куди далі йти!
Ми визначились-ми хочем літати і змагатись в Єдиній Всеукраїнській Національній Федерації-де будуть представлені всі регіони України,де будуть єдині правила для всіх і пропоную Вам Олександр також там бути, бо Ви хороший спортсмен і з Вашими навиками в ветеринарії-Ви принесете велику користь для голубинного спорту-головне бажання.!
Сообщение отредактировал Viktor_ - Пятница, 01.02.2013, 14:27
Дата: Пятница, 01.02.2013, 14:50 | Сообщение # 142
Любитель голубей
Цитата (Viktor_)
пропоную Вам Олександр також там бути, бо Ви хороший спортсмен і з Вашими навиками в ветеринарії-Ви принесете велику користь для голубинного спорту-головне бажання.!
Читая между строк yfghfibdftncz вывод если вы пропонуете Александру быть в новой федерации значит она уже есть и вы не рядовой член а один из руководителей. Может эта тема создана так для порядку, а вы просто всем голову морочите ? Ребята давйте жить дружно. Кот Леопольд.
Дата: Пятница, 01.02.2013, 15:02 | Сообщение # 143
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Ми визначились-ми хочем літати і змагатись в Єдиній Всеукраїнській Національній Федерації-де будуть представлені всі регіони України,де будуть єдині правила для всіх і пропоную Вам Олександр також там бути, бо Ви хороший спортсмен і з Вашими навиками в ветеринарії-Ви принесете велику користь для голубинного спорту-головне бажання.!
Дякую за запрошення. У мене є до Вас декілька коротких питань.
Цитата (Viktor_)
також там бути
Там це де? Чи визнають її за кордоном? Чи сприймають керівництво цієї організації в ФЦІ? Чи вивозила та організація голубів на Олімпіаду?
Дуже чекаю на Вашу відповідь.
З повагою, Олександр Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Пятница, 01.02.2013, 15:06
Дата: Пятница, 01.02.2013, 15:14 | Сообщение # 144
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
ми хочем літати і змагатись
Є там одне маленьке слово ми хочем, а я не руководитель, а один з Тех кого "достали все руководители"
Цитата (Johni)
а вы просто всем голову морочите ?
що я сказав не так по всій темі ?може Ви не хочете-цього чути-Ваше право! і я не ховаюсь за "Johni"-напишіть Ваш клуб
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Там це де? Чи визнають її за кордоном? Чи сприймають керівництво цієї організації? Чи вивозила та організація голубів на Олімпіаду?
представники принаймні з 20 областей планують будуть на з'їзді і цим все буде сказано.А що було до Олімпіади -це вже історія і я нехочу зараз з пустого в порожнє знов перекидати!
Дата: Пятница, 01.02.2013, 15:37 | Сообщение # 145
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
А що було до Олімпіади -це вже історія і я нехочу зараз з пустого в порожнє знов перекидати!
Так і не відповіли на питання. Як знаєте таке прислів'я: Хто не знає (не цінить, не пам'ятає) своєї історії, той не має майбутнього.
Всі прості голубоводи хотять примирення та порядку (хоча може і не всі). Тому дуже цікаво буде дізнатися що буде на тій конференції, та й хто буде. Якщо буде те, що було на двох попередніх, коли нікого не чули і не хотіли крім себе (я про президіум зборів), то грош ціна тим зборам. Та й областей було в два рази менше від того, що афішувалося раніше.
Тому дуже цікаво: 1. Які представники і яких областей будуть? 2. Порядок денний? 3. Мета зборів? Така як раніше: шукати "поганих ворогів" чи дійсно іти тим шляхом, щоби прості голубоводи могли літати, їх результати чітко та жорстко контролювалися та у випадку гарної нальотки птаха, голубовод знав, що його птах буде на Олімпіаді, а не просидить 3 дні в ящику в автомобілі біля виставкової зали в Нітрі! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Пятница, 01.02.2013, 15:38
Дата: Пятница, 01.02.2013, 16:31 | Сообщение # 148
Голубевод-профи
Цитата (Сергей_Адаменко)
Так эта федерация на сегодняшний день не легитимна.Зачем Вы дурите снова людей?
Приїдете і задасте це питання першим.....Я не прес-секретар,Ви хотіли конструктивної роботи-маєте .А їхати не їхати,легітимна не легітивна Вам рішати самим, я то все розжовувати Вам "не збираюсь"
Дата: Пятница, 01.02.2013, 16:36 | Сообщение # 149
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Приїдете і задасте це питання першим.....Я не прес-секретар,Ви хотіли конструктивної роботи-маєте .А їхати не їхати,легітимна не легітивна Вам рішати самим, я то все розжовувати Вам "не збираюсь"
Сам поезжай! Расскажешь как все прошло!
Сообщение отредактировал Сергей_Адаменко - Пятница, 01.02.2013, 16:42