Дата: Суббота, 02.02.2013, 23:18 | Сообщение # 181
Голубевод-профи
Статус: Offline
Цитата (Черномор)
Вы хотите сказать что на олимпиаду должны ездить 3-4 клуба Тернопольский ,Львовский,Черновицкий а остальные где 12 человек и меньше должны молчаливо с вами соглашаться и даже не мечтать о всеукраинских и международных форумах.
На Олимпиаду мають їздити сильніші -а якщо Ви хочете ,щоб їздили по областях,трошки звідти- трошки звідти,то Вам краще лишитись в своїй Федерації!!!Є правила 20 чоловік -250 голубів(тоді категорія)- ВСЕ!
Дата: Суббота, 02.02.2013, 23:21 | Сообщение # 182
Пользователь сайта
Цитата (Viktor_)
а з змістом листа хай розбираються правоохоронні органи, а я особисто того Бойка сам побачив вперше в житті на відео.
А я вам прощо? але прецедент є і такі листи просто так не пишуть. всі розуміють що той дід нее простий та складний, але щоб людина таке написала то мабуть не просто так. псля такого що ми бачили на відео ще й не таке скажеш і напишеш.
Цитата (Viktor_)
Та мені всерівно Каракурт хай буде Каракурт.І ще мені не зрозуміло,чим та посада президента "медом намазана" ,що Ви так переживаєте(щоб туди ніхто не їхав і не обирав нікого)Ви не знаєте випадково Каракурт?Може там зарплата в тисячу доларів,чи ще щось,бо ми вже всі задумались,я пока бачу тільки на ній купу проблем і нервів.
судячи з вашого повідомлення ви таки (дякую чи Богу) не знаєте хто я і плутаєте мене з іншою людиною.
Я би ні за які гроші, ніколи не погодився на ту рабську роботу. хай Бог милує. допомагати так, але бути якимсь керівником нііі. ніколи. всі хотять обєднуватися, всі нормальні голубярі ніхто не хоче мати тих проблем що зараз є. Але з тими хто дійсно щось робить (хоч і не на 100відсотків) і вивозить колекції на олімпіади чи першості европи, !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ви були у Львові? Ви бачили те яка була жахлива атмосвера? ви чули як той керівник спілкується з колегами? то катастрофа. так не має бути. фці керують цивилізовані та розумні люди і ні хто з них не хоче мати справи з людьми які мають такий імідж. і так буде завжди. те саме по суті зараз виходить з президентом України з яким навіть посли іноземних країн не хотять зустрічатися. Тому їхати на кримінальне збіговисько яке хотять провести то вже злочин проти своїх членів клубу. то означатиме що ви прийняли "їх" вовчі закони. але памятайте голубярі то не шакали то люди. воно все повернеться. Бог все бачить.
Цитата (Viktor_)
треба затвердити,ще єдині правила для всіх і для Вашої Федерації також
яке має право та організація затверждувати правила? тай ще для іншої організації... якщо ті люди мали відношення до
Цитата (Черномор)
люди которые казнили старого человека,или молчаливо соглашались с этим кощунством, люди которые провалили Олимпиаду,люди которые не могут найти компромисс с другими руководителями, люди которых боятся даже ваши голубеводы и боятся высказывать свое недовольство под своим именем боясь расправы. Скажите мне кому нужна такая федерация, куда вы сможете нас привести.
я думаю зможуть привести Чорноморе, тільки в прірву........ Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 00:16 | Сообщение # 184
Пользователь сайта
Цитата (Viktor_)
ну тут я переборщив-вибачаюсь
та не треба вибачатися. є основа то правила фці - крапка.
Цитата (Viktor_)
Вчора плутав,а сьогодні догадався вже.
та невже
Цитата (Viktor_)
Пишіть Ваш якийсь варіант
не думаю що маю правло пропонувати свій варіант. але якщо цікаво то прошу вас. є дві діючі організації. керівник першої вже третій раз вивозить голубів закордон на виставки. друга теж довела свою актуальність (мені так здається хоч і не все гладко). вони підписали документ про співпрацю і їх прийняли там у фці. це поєднання сил для простих людей. є також третя організація документи до якої якось там той дід передав чи продав хлопцям з Тернополя та Києва. на жаль ті люди почали ділити інших голубоводів на гарних та ворогів. як на мене то основна помилка. частина людей повіривши обіцянкам продалася і почала тягти людей до криміналу. також повипливали подробиці біогравії керівників. все це разом призвело до того що за кордоном відмовилися визнавати легітимність третьої і в цьомц винні саме керівники.
є визнана фці спвтовариство двох організацій які співпрацюють. най люди ідуть або в одну або в іншу. не виходить працюбвати з Сверделом ідо до Бондараща чи навпаки. що ше треба? а йти до тії яку хоч і культурно а всеж "послали" у европі немає сенсу. я чув що василів і компанія розповідає протилежне але ж єфакти і люди які все самі бачили. то моє бачення. розумію що воно не підійде всім але всім милий небудиш ніколи. Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 01:06 | Сообщение # 185
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
На Олимпиаду мають їздити сильніші -а якщо Ви хочете ,щоб їздили по областях,трошки звідти- трошки звідти,то Вам краще лишитись в своїй Федерації!!!Є правила 20 чоловік -250 голубів(тоді категорія)- ВСЕ!
Все правильно 20 человек 250 голубей, а где в ФЦИ рекомендовано 2 команды с одного питомника. Это правило придумано Вами,чтобы убрать мелкие клубы.
Скажу больше,если следовать вашим высказываниям ,что на олимпиаду должны ездить сильнейшие,тогда даже ваши(наши) лучшие голуби в Европейском рейтинге будут занимать 10255... и т. д. место после 5000 лучших Бельгийских,...... Голандских,....Румынских,......Польских И т.д. голубей, А не 25,23 место. Но мудрые европейцы приняли правила что от каждой страны должно быть представлено в каждой категории только 3 голубя Тем самым дав возможность таким странам как наша выставлять своих чемпионов и выглядеть достойно в мировом рейтинге.
Так почему если у нас есть прекрасные голуби и их количество, не хуже ваших,а может и лучших но не хватает голубеводов,Мы не можем сделать 3 команды и бороться за чемпионские позиции.Потому что вы боитесь конкурентов,вы не отвечаете на мои вопросы,вы придумываете свои правила выгодные только вам.
И что по поводу клеветы относительно нас нет, вы признаете шо мы есть или как.
є визнана фці спвтовариство двох організацій які співпрацюють. най люди ідуть або в одну або в іншу. не виходить працюбвати з Сверделом ідо до Бондараща чи навпаки. що ше треба? а йти до тії яку хоч і культурно а всеж "послали" у европі немає сенсу
Прислушайтесь к мудрым предложениям. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 06:12 | Сообщение # 186
Голубевод-профи
ЗАПРЕЩАЕТСЯ:
2-1-явно или неявно оскорблять других участников форума; 2-2-выискивать в сообщениях собеседников скрытый смысл, негативный для себя подтекст и пытаться это обсуждать;
Каракурт, вам предупреждение за нарушение вышеуказанных пунктов правил общения на форуме. Восклицательных знаков больше не будет, сообщения с нарушениями будут удаляться полностью и без предупреждения. Мои сообщения могут быть грубыми или обидными, но я никому не желаю зла. Я просто могу долбануть правдой.
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 11:13 | Сообщение # 187
Голубевод-профи
Цитата (Черномор)
Так почему если у нас есть прекрасные голуби и их количество, не хуже ваших,а может и лучших но не хватает голубеводов,
Черномор я вже не знаю як ще Вам доказувати,якщо в Вас в клубі 12 чоловік,а ви зробите по 2 команди(не більше),і є певна кількість голубів на всі льоти, і Ви маєте добрих голубів,ви можете сміло конкурувати з любим клубом України.
Цитата (Черномор)
тем самым дав возможность таким странам как наша выставлять своих чемпионов
Ми чемпіонів не виставляєм,ми виставляєм голубів в яких кращі коефіцієнти, а коефіцієнт не залежить від кількості людей(мінімальна має бути 20-хай буде команд)а залежить від якості свого голуба,і кількості голубів на випуску(над цим маленьким клубам треба працювати-організовувати спільні льоти)
огда даже ваши(наши) лучшие голуби в Европейском рейтинге будут занимать 10255... и т. д. место после 5000 лучших Бельгийских,...... Голандских,....Румынских,......Польских И т.д. голубей
тут з Вами я згідний на 100 %-ви все розсудливо кажете
Добавлено (03.02.2013, 09:47) --------------------------------------------- Може в когось є правила FCI ?-і там про команди нічого не сказано, то і нам нема що видумувати
Дякую Каракурт,що Ви написали свій варіант----я Вам так скажу для прикладу було 2 професійних футбольних команди,які грали в одні ворота з слабшою командою...,але та команда почала формуватись,набирати сильних футболістів, і тут Вам стало страшно(а вдруг вони дійсно всі приїдуть і зроблять,то що кажуть,що тоді.......ми лишимось за бортом.)началась паніка,компромати,листи і т.д. Я Вам пропоную як розумному і освіченому чоловіку прийти з Вашим клубом,на ті збори,навіть якщо і не виберуть вашого кандидата,ви лишились би сильною опозицією,якщо щось ішло не так - ви би "кричали" на всю Україну і так було б правильно,все йшло так як цивілізованих державах.
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 15:53 | Сообщение # 189
Пользователь сайта
Цитата (Суровый_Модератор)
Каракурт, вам предупреждение за нарушение вышеуказанных пунктов правил общения на форуме.Восклицательных знаков больше не будет, сообщения с нарушениями будут удаляться полностью и без предупреждения.
вмбачте за іноді різкі висловлювання але іноді інші слова важко навіть знайти.
Цитата (Viktor_)
я Вам так скажу для прикладу було 2 професійних футбольних команди,які грали в одні ворота з слабшою командою...,але та команда почала формуватись,набирати сильних футболістів, і тут Вам стало страшно(а вдруг вони дійсно всі приїдуть і зроблять,то що кажуть,що тоді.......ми лишимось за бортом.)
приклад зрвсім не такий як ви пишете. вас не можна навіть називати командою не лестіть собі. тим більше сильною.
Цитата (Viktor_)
Я Вам пропоную як розумному і освіченому чоловіку прийти з Вашим клубом,на ті збори
як би так сказати щоб мене не вимкнули з цього сайту і щоби всі зрозуміли що я мав на увазі. я простий голубовод і не можу відповідати за весь клуб. тим більше я працюю позмінно за 50 км від дому. вірішить наш голова клубу до вас їхати і за щось голосувати значить так і буде. не поїде я думаю буде тільки краще для нас. чому ятак думаю чимтайте вище. Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 16:50 | Сообщение # 191
Заслуженый голубевод
Я смотрю конкретные предложения как выйти из сложившейся ситуации и навести порядок ЗАКОНЧИЛИСЬ и началось переливание из пустого в порожнее. Итого что мы имеем:
Цитата ЧерноморИз трех федераций должна быть выбрана единая колекция на олимпиаду по результатам соревнований.
Цитата ИгорьПідтримуємо ,щоб всі голубоводи України під час підрахуваньзмагань мали рівні умови підрахунків змагань , справедливі , чесні та принципові результати . Не залежно до особистих знайомств з керівництвом Федерації. Основний принцип для нас голубоводівВінниччини та всіх голубоводів , це змагання голубів та самі голуби . Наступилапора коли потрібно сказати - достатньо заробляти керівникам різних Федерації на простих громадянах - голубоводах , на придбання родовихкілець , програмах , олімпіадах і т.д
Цитата Alexbeletskiy-55Должна быть одна Федерация, одни условия для всех, не зависимо от рангов и территориального расположения, честные и прозрачные подсчеты каждого клуба. Только в едином подсчете по Украине рождаются лучшие клубы и голубеводы. Поэтому необходимо еще раз собраться и решить вопрос раз и на всегда, а не разбивать Украину на княжества.
Цитата ЧерноморЗачем изобретать велосипед,есть два президента которые могут договариваться,находить общие точки соприкосновения,делать общее дело.Осталось наладить общую базу подсчетов,проводить планомерную работу по популяризации и развитию спортивного голубеводства. а нам им в этом всячески помогать. Руководители клубов и есть делегатами на всех форумах и собраниях, которые будут отстаивать интересы своих клубов.
Цитата ХМА областей повинно бути в складі національної федерації не менше ніж 51 відсоток, а це 13 областей.
Цитата Gennadiy_PuzdryaПолучается что мы на форуме решаем такие глобальные вопросы не выслушав даже точку зрения самих потенциальных кандидатов в президенты Национальной, Всеукраинской Федерации голубиного спорта. Предлагаю всем кандидатам, которые будут выдвинуты, в дальнейшем, ответить на нижеуказанные вопросы. А именно: 1. Согласны ли вы возглавить Федерации голубиного спорта Украины ? 2. Ваша программа или план дальнейших действий ? 3. Ваш Устав ? 4. Ваша команда ? 5. Есть ли вас возможность быть главной фигурой в голубином спорте Украины ? а) сплотить в одно целое ныне существующие разрозненные федерации и клубы ; б) создать единые для всех правила проведения соревнований; в) обеспечить контроль над выполнением единых правил проведения соревнований; г) создать и обеспечить клубы единой программой подсчетов результатов соревнований; д) организовывать и проводить ежегодную Всеукраинскую выставку спортивных голубей на которой будет формироваться национальная коллекция ; е) вывозить национальную коллекцию на Олимпиады за рубеж.
Цитата Gennadiy_PuzdryaКак и требовалось ожидать, есть три кандидатуры на пост председателя национальной федерации Украины. 1. Свердел Руслан Петрович. 2. Когут Игорь Владимирович. 3. Боднараш Иван Дмитриевич.
Цитата Viktor_Цитата (Alexbeletskiy-55) Донецкий осе редок, подержит кандидатуру Когут Игорь Владимировича. В нас я так зрозумів,вже є 2 кандидатури.....
Цитата Gennadiy_PuzdryaЯ лично привык говорить языком фактов. Кто организовал выезд национальной коллекции голубей в Европу на Олимпиады в 2011, 2012, 2013 годах ? Тому и быть президентом - лично моё индивидуальное мнение
.Цитата Viktor_Тільки одна федерація, демократично вибраний президент-тоді буде порядок-буде і з кого спитати,і зараз будем думати за кого голосувати
Цитата Сергей_АдаменкоОт имени Мелитопольского клуба спортивного голубеводства и от меня лично кандидатура на пост президента - Свердел Руслан Петрович
Цитата Сергей_АдаменкоДавайте немного под итожим и расставим на свои места. О каких выборах президента идет речь? Все три фамилии которые здесь звучали - уже являются президентами своих федераций.
Цитата Сергей_АдаменкоНо может трем кандидатам нужно собраться поговорить и создать одну сильную команду?
Цитата Alexbeletskiy-55Теперь у нас на рисовалась вся картина, есть три кандидата, пусть все три выскажут свое мнение, и начнем голосование?
Цитата AlexMakА собираться нужно, если хотим, чтобы результаты наших спортивных состязаний были правдиво обнародованы и появились настоящие Чемпионы Украины и настоящая, состоящая из лучших голубей, Олимпийская команда Украины!
Цитата fedorМое предложение если уж гора не идет к Магомеду пускай Магомед пойдет к горе. Каждого из кандидатов выдвигали приближенные к ним голубеводы, вот теперь пускай они возьмут и разместят здесь ихнее мнение и программу, если уж у них самих не получается это сделать «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 16:51 | Сообщение # 192
Заслуженый голубевод
Цитата Viktor_Ну попередньо 23 лютого
Цитата Сергей_АдаменкоКакая федерация собирается на эту дату провести собрание?
Цитата Viktor_Всеукраїнська Національна Федерація -(на мою думку в кожній "нормальній"державі має бути тільки така)
Цитата Сергей_АдаменкоЭто кто там сейчас президент - а то я запутался уже
Цитата Viktor_Якраз та,в якій немає ніякого президента, а ми з Вами його разом вибиремо!
Цитата AlexMakДля того, чтобы кто-то из предложенных или будущих кандидатов стал президентом, нужно чтобы он (кандидат) этого хотел.
Цитата JohniВ руководстве ФЦИ есть провереная схема принятия решений. Украина является членом ФЦИ, мы летаем по правилам ФЦИ, значит и в остальном наши правила не должны отличяться от ихних
Цитата JohniЗа подрахунки спасибо, главным определяющим фактором легетимности федерации является членство в ее рядах 51% от общего количества областей Украины, а не численость голубеводов, значит и все решения должны представлять области, через своих представителей. Одна область один представитель на голосовании
Цитата Viktor_і такий варіант можливий(але як в одній області клуби з різними поглядами-виберуть один голос...
Цитата Gennadiy_PuzdryaВитя как нету президента ? Об этом есть соответствующее заявление об отказе от должности президента и выходе из состава учредителей ?
Цитата Alexbeletskiy-55Из трех выдвинутых кандидатов, т.е. Свердл Р., Боднараш И.Д., Когут И.В. -они должны изложить свою программу развития спортивного голубеводства. И чтобы не было преследования личных интересов, а отстаивали интересы всех клубов Украины. После того, как будет изложена программа, право голоса при выборе кандидата имеет только один человек от каждого клуба.
Цитата Сергей_АдаменкоДа о каких кандидатах идет речь????? О каких выборах, о каких голосованиях??? Есть три федерации - есть три президента (по легитимности одного из них ходят разные сплетни) Кому доверяете - туда и вступайте!
Цитата Сергей_АдаменкоТак Вы ищете мальчика для бития?
Цитата Сергей_Адаменко25.03.2012 в городе Киев была проведена конференция голубеводов входящих в состав Всеукраинской Национальной Федерации аматоров спортивно-почтового голубеводства и на этой конференции был избран президентом Свердел Руслан Петрович, а через неделю после этого события Бойко передал не имея на то права управление федерацией посторонним людям. Которые на сегодня сами отказываются по вашим словам, от руководства приобретенной федерацией
Цитата wskbПідтримую думку про вибори легітимного президента Федерації , яка повинна бути одна в Україні , а президента Федерації і керівний склад обирати відкрито і на термін не довічно , по принципу вибора Президента FCI
Цитата AlexMakСогласен 100%. Предлагаю кандидатуру Черномор, Володи в актив федерации. Как минимум Заместителем Президента (или Вице-президентом)
Цитата Viktor_Ми визначились-ми хочем літати і змагатись в Єдиній Всеукраїнській Національній Федерації-де будуть представлені всі регіони України,де будуть єдині правила для всіх і пропоную Вам Олександр також там бути, бо Ви хороший спортсмен і з Вашими навиками в ветеринарії-Ви принесете велику користь для голубинного спорту-головне бажання.!
Цитата Aleksandr-KievВсі прості голубоводи хотять примирення та порядку
Цитата ИгорьДобрий вечір , шановні голубоводи ! Пропоную невідволікатись від подібних заяв , щодо захвату печатки . Почитавши уважноСтатут Федерації , ( реєструвати нову Федерацію це додаткові фінансові витрати та зволікання.)В міру необхідно , юридичні підстави для зборів є , за вимогою певної кількості членів Федерації , проводити позачергові збори Федерації . А саме для переобрання керівництваФедерації , їх звіт про результати загальних змагань та фінансову звітність. Мояособиста думка , провести збори до квітня місяця 2013 року . Переобравши керівництво Федерації , кандидат – це молодий, енергійний , має голубів , приймає участь в змаганнях . Має своє бачення , щодо проведення змагань , інформуваннярезультатів змагань на загальному сайті , вміє працювати з документацією – юридичне оформлення результатів змагань на державному та закордонному рівні . Фінансові можливості Федерації не тільки витрачати кошти но і заробляти , це на придбані родових кілець ,виставок .Проживати можливо м. Києві – центр України .
Давайте подытожим все предложения и сделаем конкретные выводы. «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 17:46 | Сообщение # 193
Голубевод-профи
Согласен с Gennadiy_Puzdrya, на 100%
Если все дальше будут высказываться тема перерастет в мусорку.
Gennadiy_Puzdrya А можно на форуме сделать открытое он-лайн голосование?
1. Свердел Руслан Петрович 2. Боднараш Иван Дмитриевич 3. Представитель Національної Федерації аматорів спортивно-поштового голубівництва (так как президент отсутствует)
Сообщение отредактировал Сергей_Адаменко - Воскресенье, 03.02.2013, 17:48
Дата: Воскресенье, 03.02.2013, 18:19 | Сообщение # 195
Голубевод-профи
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
Давайте подытожим все предложения и сделаем конкретные выводы.
Гена ти тут адміністратор,ти я думаю і підведи риски.
Цитата (Сергей_Адаменко)
А можно на форуме сделать открытое он-лайн голосование?
можна я думаю,але кожен чоловік має писати скільки він членів кожного клубу представляє,бо не всі,ще голубівники мають інтернет особливо в Західній Україні(в селах)
Цитата (ХМ)
Люди повинні віддавати свій голос за конкретне прізвише
Когут Ігор Володимирович-новий кандидат,за яким "не ростуть золоті верби",і який має саме головне бажання працювати.
Цитата (Каракурт)
я простий голубовод і не можу відповідати за весь клуб
Я вибачаюсь,я ще відповім Каракурту,----"не такий Ви вже й простий" Але ми не будем переходити на особистості зараз,Ви все сказали-що мали сказати і я все від себе сказав!