Дата: Вторник, 05.02.2013, 21:08 | Сообщение # 211
Голубевод-профи
Статус: Offline
Цитата (Черномор)
Главных нет, есть мы голубеводы,которые должны требовать от своих руководителей одного, ЕДИНСТВА Это и единая база подсчетов результатов ,единые национальные выставки, единая олимпийская команда. Давайте хоть в этом в этой стране будем едины.
Керівником федерації, асоціації чи ще якоїсь ......ації (спортивного голубівництва), має бути ОДНОЗНАЧНО людина, яка займається ВИКЛЮЧНО
я думаю не займається,а яку підтримають і виберуть прості голубівники.Ви так прекрасно охарактеризували свого кандидата,я думаю не треба йому "ховатись за посадами" які зараз в нього є,а і іти на компроміс до простих голубівників, і з його організаторськими здібностями,талантом,досвідом-роботи хватить на любій посаді.
я думаю не займається,а яку підтримають і виберуть прості голубівники.Ви так прекрасно охарактеризували свого кандидата,я думаю не треба йому "ховатись за посадами" які зараз в нього є,а і іти на компроміс до простих голубівників, і з його організаторськими здібностями,талантом,досвідом-роботи хватить на любій посаді.
А він і не проти іти до простих голубівників. Він тільки ЗА! Він також готовий шукати компроміс не тільки з простими голубівниками, а навіть з тими, хто своїми вчинками не те що тормозить розвиток голубиного спорту, а губить його. Давайте визнаємо той факт, що юридична сторона виборів та перевиборів керманичів федерації не те, що храмає, а називається повним "бєзпрєдєлом". Я особисто не хочу сідати грати в карти з шулєрами. Результат гри відомий наперед. Тому я і підтримую людину, якій довіряю. Я хочу грати (змагатися) за одними правилами, хочу чесно конкурувати і т.д. Хочу отримувати медалі та грамоти не за участь, а за високий результат голуба. От і вся логіка.
я думаю не займається,а яку підтримають і виберуть прості голубівники.
При всій повазі до людських якостей Вашего кандидата, хочу відмітити, що у всьому цивілізованому світі всі керівники організацій голубиного спорту, перед тим як їх обрали на ці посади, на протязі багатьох років були ведучими голубоводами-спортсменами своїх країн. В такому випадку він знає всі проблеми голубоводів. Дуже важливо, щоб керівник розумів що він та для чого робить!
В даному випадку (повторюся, При всій повазі до людських якостей Вашого кандидата), це те саме, що на посаду тренера по футболу обрати тренера з легкої атлетики. В принципі і там і там бігають (тримають голубів), але, яки Ви мабуть самі помітили, футбол "дещо" відрізняеться від марафону (декоративні голуби від спортивних). Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Ви так прекрасно охарактеризували свого кандидата,я думаю не треба йому "ховатись за посадами" які зараз в нього є
Виктор давайте будем разговаривать языком документов и фактов.А то у нас как в детском саду (ти дурак,сам дурак). Если Руслан что-то совершил не то,так давайте Факты и потом будем говорить.
Если человек доволен работой своего руководителя,и хочет видеть его главой единой Украины, так это только честь и хвала руководителю.
Хочу сказать ,что Руслан Свердел и Иван Боднараш совместно провели огромную работу по Олимпиаде ,каждый виполнял свой кусок работы.Руслан занимался оформлением голубей, Иван визами. и т. д. На 2.03.2013 запланированна встреча представителей двух федераций(по 5 человек с каждой стороны) для выработки совместного плана дальнейшей работы и сотрудничества. Это только радует.
Что настораживает так это кандидат в руководители вашей федерации. 1. Мне хотелось знать какова его позиция как вице президента когда отбирали печать у Бойка,хорашо что он не в Киеве живет а то он и хату переписалбы. 2. Его позиция когда анулировали результаты соревнований Свердела и Кошеля единогласно,а те кто был на собрании говорят что совсем не единогласно, явная фальсификация. 3.Что думает о пункте в ваших правилах ,что только с одного питомника могут быть 2 участника или 2 команды. 4.То что он будет отстаивать ваши интересы это понятно,а хочет ли он сотрудничать с Боднарашом,Сверделом , идти на компромис,думать в масштабах всей страны и где то поступиться своим Я ради общего дела. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Сообщение отредактировал Черномор - Среда, 06.02.2013, 11:13
23 лютого 2013 року в м.Києві вул.Вишгородська 19"Еколого-натуралістичний центр" відбудеться позачерговий з'їзд Всеукраїнської Національної Федерації аматорів поштово-спортивного голубівництва.Запрошуються делегати всіх клубів поштово-спортивного голубівництва України.Реєстрація кандидатів з 9-00-початок з'їзду 10-00. Кількісний склад делегатів визначається пропорційно до кількості членів клубу(1:20) тобто : клуб до 20 чоловік-1 делегат,більше 20 чоловік-2 делегати,великі клуби 1 делегат від 20 членів клубу. Телефони для довідок :0972280191,0982346500
Кількісний склад делегатів визначається пропорційно до кількості членівклубу(1:20) тобто : клуб до 20 чоловік-1 делегат,більше 20 чоловік-2 делегати,великі клуби 1 делегат від 20 членів клубу.
Цікаво виходить. На останніх зборах (на яких я був присутній) все було з точністю навпаки. Керівництво дало чітку відповідь по цьому питанню. 1 клуб - 1 голос. Так буде завжди. Зараз все по іншому. Яка мета таких змін? Фактично 2-3 клуби зроблять те, що їм скажуть! Де правда? Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Среда, 06.02.2013, 11:25
Вибачте я не встигаю всім відповідати на повідомлення , але багато "цікавої інформації" всплило на офіційному сайті Федерації і це як мені стало відомо -це тільки маленька частина інформації ,яка буде оприлюднена на позачерговому з''їзді Федерації
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Де правда?
Я думаю вирішувати це питання самим голубівникам і їхнім клубам. Лист Бойко М. я коментувати не буду,всі питання до нього.... http://unf-pigeons.com/head.htm
Вказана Вами інформація є голослівною, неправдивою та непідтвердженою жодними документами. Та і не можебути тих документів так як вони відсутні. Ви інтерпритуєте Ваше невизнання FCI якимись загальними фразами які ніхто і ніколи перевірити не зможе. Всі хто були в Нітрі прекрасно побачили та зрозуміли хто є хто у нас в Україні. А також, хто офіційний делегат, а хто приїхав туристом.
Я так розумію Вас теж не було в Нітрі? Якби Ви там були, Ви б дещо змінили свою думку про нинішню ситуацію. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Среда, 06.02.2013, 13:16
Передивися всі повідомлення цього форуму, і я щось не помітив щоби я давав якісь ссилки! Може Вам варто ще передивитися цю тему і ще раз перечитати мою відповідь? Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Цмтата: UNF налічуе в своему складі більше трех тисяч членів а цє 99% голубоводів-спортсменів України.
Неужели это правда? И главное чувствуется что Бойко все сам писал,без утюга, без перспектив быть закопанным в лесу.
А еще к этому письму ,приложить писмо Бойка в прокуратуру и видео, тогда доктор Терезо сделает правильные выводы. Хотя он их уже сделал. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "