Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
|
|
Каракурт | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:26 | Сообщение # 226 |
Пользователь сайта
Статус: Offline
| UNF налічуе в своему складі більше трех тисяч членів а цє 99% голубоводів-спортсменів України.
У країні всього з тисячу голубоволів які літають в змаганнях. три тисячі то мабуть з декоративними голубамиякі лтають тільки на словах. Знов брехня.
Українець, як гарний, чистокровний почтовий голуб, завжди повертається додому. Якщо не повернувся, то або вбили, або прикрили, або не Українець.
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:26 | Сообщение # 227 |
Голубевод-профи
| Цитата (Черномор) Хотя он их уже сделал. Не поленился и только что зашел на Ваш сайт Viktor. Что можно сказать. Сработано мощно, очень. Видно что провели серьезную дискредитационную работу! Радует что безуспешно! Очень. Это какие железобетонные факты и доказательства нужно было предоставить в FCI Сверделу Р.,что бы они приняли как правоприемника организацию Р. Свердела (на фоне такой дискредитации), а не конкурирующую?!
Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
|
|
| |
Черномор | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:35 | Сообщение # 228 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) Это какие железобетонные факты и доказательства нужно было предоставить в FCI Сверделу Р.,что бы они приняли как правоприемника организацию Р. Свердела (на фоне такой дискредитации), а не конкурирующую?! Так доктор Терезо на то и доктор чтобы отличать с кем можно работать а с кем нет.
"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
|
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:37 | Сообщение # 229 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) Это какие железобетонные факты и доказательства нужно было предоставить в FCI Сверделу Р.,что бы они приняли как правоприемника организацию Р. Свердела (на фоне такой дискредитации), а не конкурирующую?! А фактів я думаю-ніяких і небуло ---був просто факт участі на Олімпіаді(любою ціною) (а як вже він відбувся я думаю,це вже на його совісті).Але ж зрозумійте одне -Олімпіада в Нітрі-це вже історія......нам треба йти далі.
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:50 | Сообщение # 230 |
Голубевод-профи
| Цитата (Viktor_) А фактів я думаю-ніяких і небуло ---був просто факт участі на Олімпіаді(любою ціною) Наверное Вы думаете, что там все дураки и просто так всех допускают до участия. Кто первый приехал!
|
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 14:56 | Сообщение # 231 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) как правоприемника организацию Р. Свердела Це як зрозуміти "правонаступниця"-Українська національна Федерація аматорів спортивно-поштового голубівництва була закрита????чи реорганізована????ким???хто дав Вам таке право????Коли???
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:00 | Сообщение # 232 |
Голубевод-профи
| Цитата (Viktor_) Це як зрозуміти "правонаступниця"-Українська національна Федерація аматорів спортивно-поштового голубівництва була закрита????чи реорганізована????ким???хто дав Вам таке право????Коли??? Задайте этот вопрос FCI.
|
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:02 | Сообщение # 233 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) Наверное Вы думаете, что там все дураки и просто так всех допускают до участия. Кто первый приехал! Європейці не дураки,вони культурні і освічені люди---і Вони вічливо сказали хлопці "вибачте ми все виправимо" їм не потрібно були там скандали (були вже видруковані виставочні листи,каталоги)- і це вже неможливо під час Олімпіади все поміняти.
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:04 | Сообщение # 234 |
Голубевод-профи
| Цитата (Viktor_) Європейці не дураки,вони ---і Вони вічливо сказали хлопці "вибачте ми все виправимо" їм не потрібно були там скандали (були вже видруковані виставочні листи,каталоги)- і це вже неможливо під час Олімпіади все поміняти. Вы очень плохо знаете европейцев. Они действительно "культурні і освічені люди". Но они принципиальны, и каталоги если Вы не знаете, печатаются в ночь перед официальным открытием выставки.
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Среда, 06.02.2013, 15:13 |
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:05 | Сообщение # 235 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) Задайте этот вопрос FCI. Цитата (Aleksandr-Kiev) Наверное Вы думаете, что там все дураки Ні напевно ,що Ви думаєте,що тут всі "дураки", і їм не потрібно багато знати,то Ви дуже помиляєтесь!
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:16 | Сообщение # 236 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) (Viktor_) Не вижу смысла продолжать с Вами диалог. Переливание с пустого в порожнее мне неинтересно. Удачи.
|
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:24 | Сообщение # 237 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) Не вижу смысла продолжать с Вами диалог. Переливание с пустого в порожнее мне неинтересно. Удачи. Удачи Aleksandr-Kiev коли скінчились всі Ваші аргументи,а на конкретні запитання відповіді немає то і діалог став "неинтересным". Я все розумію. Всього найкращого Вам Олександр.
|
|
| |
Aleksandr-Kiev | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:30 | Сообщение # 238 |
Голубевод-профи
| Цитата (Viktor_) а на конкретні запитання відповіді немає Вы не дали ответ ни на один вопрос! Вы не видите бревна в своем глазу!Добавлено (06.02.2013, 14:30) ---------------------------------------------
Цитата (Aleksandr-Kiev) коли скінчились всі Ваші аргументи Вы даже не представляете сколько у нас фактов и аргументов.
|
|
| |
Viktor_ | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:34 | Сообщение # 239 |
Голубевод-профи
| Цитата (Aleksandr-Kiev) сколько у нас фактов и аргументов Ми з Вами " не розрощаємось " ну ніяк ----якщо не секрет скільки голубівників в Вашій асоціації на даний момент?
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 06.02.2013, 15:35 |
|
| |
чорний | Дата: Среда, 06.02.2013, 15:38 | Сообщение # 240 |
Новичек со стажем
| Viktor_, Пане Вікторе. Скажіть мені будь ласка, хто сьогодні президент ВНФАПСГ ? І з якої дати новий президент?
|
|
| |