Viktor_, Ви не відповіли. Є на сьогодні президент чи нема? Різні джерела повідомляють, що президентом обрано в кінці листопада пана Когута. Це так чи не так?
Viktor_, Исходя из Вашего опроса на 01.01.13г. в Украине насчитывается 1540 голубеводов.
Цмтата: UNF налічуе в своему складі більше трех тисяч членів а цє 99% голубоводів-спортсменів України. А как с тремя тысячами? Где же делись остальные голубеводы? %)
В нас є приблизно 1540 голубівників-спортсменів. Якщо сумніваєтесь перерахуйте... А то що одні писали 2 тис,другі 3 тис....(то напевне ніхто толком і не рахував ніколи)
Посада президента на даний момент-вакантна.Ігор Когут як I-й Віце президент виконує його функції до позачергових зборів УНФАСПГ .
Виконує обов"язки в повному обсязі? Відповідно до законодавства України та Статуту ВНФАПСГ ? Чи може в 1-го віцепрезидента обов"язки все таки обмежені? Я чому питаю...... Згідно даних з Єдиного Державного Реєстру випливає наступне: "Уповноваженою особою представляти ВНФАПСГ у правовідносинах з третіми особами, має право КОЦУР ПАВЛО МИКОЛАЙОВИЧ. Інші особи в ЄДР не фігурують, тобто, представляти ВНФАПСГ у правовідносинах з третіми особами права не мають. Отже. З 26 чи 27 листопада (коли Коцур подав у відставку), всі документи в т.ч. і ті, що подавалися для участі вашої організації в олімпіаді в Нітрі є нелегітимними. То чому ваша організація зараз звинувачує Свердела в тому, що він щось фальсифікував? Мені здається, що фальсифікували якраз ви (я маю на увазі не Вас особисто пане Вікторе, а вашу організацію). Ви подавали різні заявки та документи на участь в олімпіаді саме в той період, коли ваша організація не мала повноправного керівника з правом підпису як це передбачено законодавством України. Отже. Не треба зараз когось звинувачувати. Винні ви самі і ви повинні це чесно сказати своїм прихильникам. А люди нехай уже самі визначаються, кого їм підтримати. Тих хто вміє організовувати процес чи тих хто організовує процес так як це робить нинішнє керівництво вашої організації.
Основною метою моєї "переписки" є об'єднання всіх голубівників-спортсменів в одну команду,для того щоб вони на чесних і демократичних засадах вибрали свого президента і весь керівний склад. Щоб закрити вже цю тему "виборів" і спокійно займатись своїм хоббі. Звичайно помилок було зроблено багато, але і зроблені відповідні висновки.А зараз вертатись "назад" і щось доказувати комусь, я думаю вже нікому не потрібно - треба находити компроміс і йти вперед!
Исходя из Вашего опроса на 01.01.13г. в Украине насчитывается 1540 голубеводов.
Це всьго ! Тих хто підтримує тернопільську к@за н@стру не більше 300 чоловік а не 3000 як написано в листові до фці, напевно один нулик приклеївся.
Цитата (чорний)
З 26 чи 27 листопада (коли Коцур подав у відставку), всі документи в т.ч. і ті, що подавалися для участі вашої організації в олімпіаді в Нітрі є нелегітимними. То чому ваша організація зараз звинувачує Свердела в тому, що він щось фальсифікував? Мені здається, що фальсифікували якраз ви (я маю на увазі не Вас особисто пане Вікторе, а вашу організацію). Ви подавали різні заявки та документи на участь в олімпіаді саме в той період, коли ваша організація не мала повноправного керівника з правом підпису як це передбачено законодавством України. Отже. Не треба зараз когось звинувачувати. Винні ви самі і ви повинні це чесно сказати своїм прихильникам. А люди нехай уже самі визначаються, кого їм підтримати. Тих хто вміє організовувати процес чи тих хто організовує процес так як це робить нинішнє керівництво вашої організації.
Запрошуються делегати всіх клубів поштово-спортивного голубівництва України. Кількісний склад делегатів визначається пропорційно до кількості членів клубу(1:20) тобто : клуб до 20 чоловік-1 делегат,більше 20 чоловік-2 делегати,великі клуби 1 делегат від 20 членів клубу.
Витя ссылаясь на какие данные ваше руководство будет определять кол-во делегатов от клубов ? Ссылаясь на твой телефонный опрос ? Или у них есть другие источники информации по поводу численности голубеводов в клубах ? «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Витя ссылаясь на какие данные ваше руководство будет определять кол-во делегатов от клубов ? Ссылаясь на твой телефонный опрос ? Или у них есть другие источники информации по поводу численности голубеводов в клубах ?
Інших джерел інформації немає, кожний клуб принаймні орієнтується як літає сусідній клуб, якби були великі розбіжності мене поправили б.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 06.02.2013, 19:13
Дата: Четверг, 07.02.2013, 10:39 | Сообщение # 252
Новичек со стажем
Статус: Offline
Цитата (Viktor_)
Цитата (чорний) Не треба зараз когось звинувачувати Основною метою моєї "переписки" є об'єднання всіх голубівників-спортсменів в одну команду,для того щоб вони на чесних і демократичних засадах вибрали свого президента і весь керівний склад. Щоб закрити вже цю тему "виборів" і спокійно займатись своїм хоббі. Звичайно помилок було зроблено багато, але і зроблені відповідні висновки.А зараз вертатись "назад" і щось доказувати комусь, я думаю вже нікому не потрібно - треба находити компроміс і йти вперед!
От і прекрасно. Я теж за такий підхід. І якщо ми шукаємо компроміс, то приберіть із сайту ВНФ примітивну брехню начебто написану Бойком у своєму так званому Протесті. Тай взагалі перестаньте тероризувати стару людину. Він бідняга і сам уже заплутався, кому, що писав. Прокурору скаржиться на одного, у ФСІ на другого і так до бескінечності. І ще. Не дозволяйте собою манипулювати. Хіба не зрозуміло хто влаштував цю колотнечу? І ви пане Вікторе і нинішнє керівництво федерації свідомо чи несвідомо ( а швидше вього несвідомо) підіграєте одному ображеному "заслуженому" голубоводу, який ніколи не тримав в руках спортивного голуба.
Дата: Четверг, 07.02.2013, 10:58 | Сообщение # 253
Голубевод-профи
Цитата (чорний)
Не дозволяйте собою манипулювати.
Цитата (чорний)
Хіба не зрозуміло хто влаштував цю колотнечу?
Цитата (чорний)
а швидше вього несвідомо) підіграєте одному ображеному "заслуженому" голубоводу
Дякую за взаєморозуміння. Але якщо ми йдемо на компроміс- то ця інформація на сайті,це змушена відповідь на "заборонені" удари в спину з Вашої сторони,які були нанесені першими.Мені також вже надоїли особисто ці всі "компромати".Але може я чогось не розумію роз'ясніть мені ці цитати,що я виділив...
Дата: Четверг, 07.02.2013, 11:48 | Сообщение # 254
Новичек со стажем
Цитата (Viktor_)
Дякую за взаєморозуміння. Але якщо ми йдемо на компроміс- то ця інформація на сайті,це змушена відповідь на "заборонені" удари в спину з Вашої сторони,які були нанесені першими.Мені також вже надоїли особисто ці всі "компромати".Але може я чогось не розумію роз'ясніть мені ці цитати,що я виділив...
При зустрічі пане Вікторе. В інтернеті такі речі не пишуть. Єдине, що можу сказати, що це не Ви, не Коцур, не Когут. Беріть вище. І взагалі я маю велику надію, що рано чи пізно ми всі об"єднаємося і все буде ок.