ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ... - Страница 17 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 24.12.2024, 19:19

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
    Viktor_Дата: Среда, 06.02.2013, 15:41 | Сообщение # 241
    Голубевод-профи
    Статус: Offline
    Цитата (чорний)
    Viktor_, Пане Вікторе. Скажіть мені будь ласка, хто сьогодні президент ВНФАПСГ ? І з якої дати новий президент?
    Президент має бути обраний 23 лютого 2013 р.І зразу відповідаю той хто відповідає за сайт ВНФАПСГ буде переобраний 23.02.2013р.

чорнийДата: Среда, 06.02.2013, 15:46 | Сообщение # 242
    Новичек со стажем
    Viktor_
    Ви не відповіли. Є на сьогодні президент чи нема? Різні джерела повідомляють, що президентом обрано в кінці листопада пана Когута. Це так чи не так?

Viktor_Дата: Среда, 06.02.2013, 15:59 | Сообщение # 243
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    Ви не відповіли. Є на сьогодні президент чи немає?
    Посада президента на даний момент-вакантна.Ігор Когут як I-й Віце президент виконує його функції до позачергових зборів УНФАСПГ .

AlexMakДата: Среда, 06.02.2013, 16:47 | Сообщение # 244
    Голубевод-профи
    Viktor_,  Исходя из Вашего опроса на 01.01.13г. в Украине насчитывается 1540 голубеводов.

Цмтата: UNF налічуе в своему складі більше трех тисяч членів а цє 99% голубоводів-спортсменів України.
    А как с тремя тысячами? Где же делись остальные  голубеводы? %)

Viktor_Дата: Среда, 06.02.2013, 16:57 | Сообщение # 245
    Голубевод-профи
    В нас є приблизно 1540 голубівників-спортсменів. Якщо сумніваєтесь перерахуйте... smile А то що одні писали 2 тис,другі 3 тис....(то напевне ніхто толком і не рахував ніколи)

чорнийДата: Среда, 06.02.2013, 17:07 | Сообщение # 246
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Посада президента на даний момент-вакантна.Ігор Когут як I-й Віце президент виконує його функції до позачергових зборів УНФАСПГ .
    Виконує обов"язки в повному обсязі? Відповідно до законодавства України та Статуту ВНФАПСГ ? Чи може в 1-го віцепрезидента обов"язки все таки обмежені? Я чому питаю...... Згідно даних  з Єдиного Державного Реєстру випливає наступне: "Уповноваженою особою представляти ВНФАПСГ у правовідносинах з третіми особами,  має право КОЦУР ПАВЛО МИКОЛАЙОВИЧ. Інші особи в ЄДР не фігурують, тобто, представляти ВНФАПСГ у правовідносинах з третіми особами права не мають. Отже. З 26 чи 27 листопада (коли Коцур подав у відставку), всі документи в т.ч. і ті, що подавалися для участі вашої організації в олімпіаді в Нітрі  є нелегітимними. То чому ваша організація зараз звинувачує Свердела в тому, що він щось фальсифікував? Мені здається, що фальсифікували якраз ви (я маю на увазі не Вас особисто пане Вікторе, а вашу організацію). Ви подавали різні заявки та документи на участь в олімпіаді саме в той період, коли ваша організація не мала повноправного керівника з правом підпису як це передбачено законодавством України. Отже. Не треба зараз когось звинувачувати. Винні ви самі і ви повинні це чесно сказати своїм прихильникам. А люди нехай уже самі визначаються, кого їм підтримати. Тих хто вміє організовувати процес чи тих хто  організовує процес так як це робить нинішнє керівництво вашої організації.

Viktor_Дата: Среда, 06.02.2013, 18:33 | Сообщение # 247
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    Не треба зараз когось звинувачувати
    Основною метою моєї  "переписки" є об'єднання всіх голубівників-спортсменів в одну команду,для того щоб вони на чесних і демократичних засадах вибрали свого президента і весь керівний склад. Щоб закрити вже цю тему "виборів" і спокійно займатись своїм хоббі.
    Звичайно помилок було зроблено багато, але і зроблені відповідні висновки.А зараз вертатись "назад" і щось доказувати комусь, я думаю вже нікому не потрібно - треба находити компроміс і йти вперед!

ХМДата: Среда, 06.02.2013, 18:36 | Сообщение # 248
    Любитель голубей
    Цитата (AlexMak)
    Исходя из Вашего опроса на 01.01.13г. в Украине насчитывается 1540 голубеводов.
    Це всьго ! Тих хто підтримує тернопільську к@за н@стру не більше 300 чоловік а не 3000 як написано в листові до фці, напевно один нулик приклеївся.  smile

Цитата (чорний)
    З 26 чи 27 листопада (коли Коцур подав у відставку), всі документи в т.ч. і ті, що подавалися для участі вашої організації в олімпіаді в Нітрі  є нелегітимними. То чому ваша організація зараз звинувачує Свердела в тому, що він щось фальсифікував? Мені здається, що фальсифікували якраз ви (я маю на увазі не Вас особисто пане Вікторе, а вашу організацію). Ви подавали різні заявки та документи на участь в олімпіаді саме в той період, коли ваша організація не мала повноправного керівника з правом підпису як це передбачено законодавством України. Отже. Не треба зараз когось звинувачувати. Винні ви самі і ви повинні це чесно сказати своїм прихильникам. А люди нехай уже самі визначаються, кого їм підтримати. Тих хто вміє організовувати процес чи тих хто  організовує процес так як це робить нинішнє керівництво вашої організації.
    Дуже слушне ...  cool

З повагою Михайло Хмара.

Gennadiy_PuzdryaДата: Среда, 06.02.2013, 19:02 | Сообщение # 249
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    Запрошуються делегати всіх клубів поштово-спортивного голубівництва України. Кількісний склад делегатів визначається пропорційно до кількості членів
    клубу(1:20) тобто : клуб до 20 чоловік-1 делегат,більше 20 чоловік-2
    делегати,великі клуби 1 делегат від 20 членів клубу.

Витя ссылаясь на какие данные ваше руководство будет определять кол-во делегатов от клубов ? Ссылаясь на твой телефонный опрос ? Или у них есть другие источники информации по поводу численности голубеводов в клубах ?

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

Viktor_Дата: Среда, 06.02.2013, 19:12 | Сообщение # 250
    Голубевод-профи
    Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
    Витя ссылаясь на какие данные ваше руководство будет определять кол-во делегатов от клубов ? Ссылаясь на твой телефонный опрос ? Или у них есть другие источники информации по поводу численности голубеводов в клубах ?
    Інших джерел інформації немає, кожний клуб принаймні орієнтується як літає сусідній клуб, якби були великі розбіжності мене поправили б.

Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 06.02.2013, 19:13

Gennadiy_PuzdryaДата: Среда, 06.02.2013, 19:25 | Сообщение # 251
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    Інших джерел інформації немає
     Всё ясно. Вопросов больше нет.

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

чорнийДата: Четверг, 07.02.2013, 10:39 | Сообщение # 252
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Цитата (чорний) Не треба зараз когось звинувачувати Основною метою моєї "переписки" є об'єднання всіх голубівників-спортсменів в одну команду,для того щоб вони на чесних і демократичних засадах вибрали свого президента і весь керівний склад. Щоб закрити вже цю тему "виборів" і спокійно займатись своїм хоббі. Звичайно помилок було зроблено багато, але і зроблені відповідні висновки.А зараз вертатись "назад" і щось доказувати комусь, я думаю вже нікому не потрібно - треба находити компроміс і йти вперед!
    От і прекрасно. Я теж за такий підхід. І якщо ми шукаємо компроміс, то приберіть із сайту ВНФ примітивну брехню начебто написану Бойком у своєму так званому Протесті. Тай взагалі перестаньте тероризувати стару людину. Він бідняга і сам уже заплутався, кому, що писав. Прокурору скаржиться на одного, у ФСІ на другого і так до бескінечності. І ще. Не дозволяйте собою манипулювати. Хіба не зрозуміло хто влаштував цю колотнечу? І ви пане Вікторе і нинішнє керівництво федерації свідомо чи несвідомо ( а швидше вього несвідомо) підіграєте одному ображеному "заслуженому" голубоводу, який ніколи не тримав в руках спортивного голуба.

Viktor_Дата: Четверг, 07.02.2013, 10:58 | Сообщение # 253
    Голубевод-профи

Цитата (чорний)
    Не дозволяйте собою манипулювати.
    Цитата (чорний)
    Хіба не зрозуміло хто влаштував цю колотнечу?

Цитата (чорний)
    а швидше вього несвідомо) підіграєте одному ображеному "заслуженому" голубоводу
    Дякую за взаєморозуміння. Але якщо ми йдемо на компроміс- то ця інформація на сайті,це  змушена відповідь на "заборонені"
     удари в спину з Вашої сторони,які були нанесені першими.Мені також вже надоїли особисто ці всі "компромати".Але може я чогось не розумію роз'ясніть мені ці цитати,що я виділив...

чорнийДата: Четверг, 07.02.2013, 11:48 | Сообщение # 254
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Дякую за взаєморозуміння. Але якщо ми йдемо на компроміс- то ця інформація на сайті,це змушена відповідь на "заборонені" удари в спину з Вашої сторони,які були нанесені першими.Мені також вже надоїли особисто ці всі "компромати".Але може я чогось не розумію роз'ясніть мені ці цитати,що я виділив...
    При зустрічі пане Вікторе. В інтернеті такі речі не пишуть. Єдине, що можу сказати, що це не Ви, не Коцур, не Когут. Беріть вище. І взагалі я маю велику надію, що рано чи пізно ми всі об"єднаємося і все буде ок.

Viktor_Дата: Четверг, 07.02.2013, 11:58 | Сообщение # 255
    Голубевод-профи
    Дякую.Я все зрозумів.І в мене є надія, що ми об'єднаємось ,бо в нас іншого вибору просто немає.

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz