Дата: Понедельник, 25.02.2013, 20:02 | Сообщение # 347
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Я відправив Вам на пошту інформацію яка Вас так розвеселила.
Дякую, але не маю можливості прочитати. Я ще "чайник" в інтернеті, потребую допомоги сторонніх, щоб повзати в ньому. Прочитаю і потім визначусь чи варто підписатись під творінням Шерхана.
Пригадую, під час президентських виборів показували навіть гостосюжетні мультфільми про лідерів нашої держави. І нічого, всі живі здорові. А тут всього-навсього голубина федерація і такий переляк та заборона. Це свавілля, а не демократія. Малюють карикатури на королеву Великобританії і нічого.
Мне царю дженглей сложно разобраться в непролазных дебрях человеческих отношений голубеводов спортивщиков. Наслышан очень много разных небывальщин и про нечесные соревнования, и липование результатов соревнований и предательство друзей и прочее.
Послухай, царь джунглів, якщо тобі не в моготу мовчати, але не маєш можливості відкрито вести діалог, зателефонуй мені 067-768-07-28, можливо я чимось тобі допоможу. Згораю від любопитства. Твою конфіденційність гарантую. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 20:37 | Сообщение # 348
Любитель голубей
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?
Может кто нибудь ответить кто на съезде представлял АР Крым, Луганскую, Кировоградскую, Запорожскую, Одесскую, Днепропетровскую, Ровенскую, Черниговскую, Черкасскую, Сумскую и Полтавскую области. Спасибо.
Цитата (Сергей_Адаменко)
Цитата (fedor) Может кто нибудь ответить кто на съезде представлял АР Крым, Луганскую, Кировоградскую, Запорожскую, Одесскую, Днепропетровскую, Ровенскую, Черниговскую, Черкасскую, Сумскую и Полтавскую области.Спасибо. Viktor_, Будьте добры ответьте на поставленный вопрос.
Добавлено (25.02.2013, 19:37) --------------------------------------------- Відповіді на подібні питання відкрили би очі на дуже багато незрозумілих речей. Відсутність відповіді навпаки черговий раз доводить що вся ця лигитимніст шита білими нитками
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 20:39 | Сообщение # 349
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Я думаю,що пора закінчувати ці вже "дебати" -хочете щось нам доказати- докажіть результатами своїх голубів(в чеснимх змаганнях)!!!
Весь час чути від вас про чесні змагання, ця фраза вами заїзджена, як стара пластинка. Це ви про свою чесність, то ми знаємо яка вона, не варто весь час на цьому наголошувати. Це ж ви безпідставно не взяли до колекції тих голубів. які цього були варті. А тепер стверджуєте, що будете чесними. Не вірю вам. Ви ніколи не допустите прозорості в змаганнях і підрахунках результатів. Цей факт вже перевірений. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 21:44 | Сообщение # 350
Новичек со стажем
Цитата (ХМ)
вся ця лигитимніст шита білими нитками
Да по белой скатерти чтоб было место для подписи. Viktor вы обещали видео или оно ещё не смонтировано ???????
Добавлено (25.02.2013, 20:31) --------------------------------------------- А теперь давайте вспомним историю.20 лет Украина вытирала ноги о МАЗАЯЯЯ не подавала руку , обливала грязью.А потом появился волшебник и отмыл в иностранном порошке пару раз и тогда МАЗАЙ понадобился ВСЕМ.И поднялась УКРАИНА и посадила рядом на стуле, даже высокопоставленную должность дала, загремел интернет и не знал МАЗАЙ раньше славы такой!!!!!!!!!! ДА ЗДРАВСТВУЕТ МИСТЕР МУСКУЛ!!!!!!!!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 21:55 | Сообщение # 351
Голубевод-профи
Цитата (Gabik)
Viktor вы обещали видео или оно ещё не смонтировано ???????
Репортаж давно вже вийшов в ранішньому блоці новини на ТРК-Ера(Ут-1)і можливо буде і повторений зараз в 21-00,або 23-00,а завтра я закину сайт відео з телебачення.Так,що включайте новини
Дата: Вторник, 26.02.2013, 00:00 | Сообщение # 352
Голубевод-профи
1) 23 лютого 2013 році в Києві відбувся позачерговий з'їзд Всеукраїнською Національної Федерації аматорів поштово-спортивного голубівництва на з'їзді були присутні представники клубів і об'єднань з 22 областей України
Цитата (Viktor_)
2)делегати представляли не область ,а свій клуб,
3)Правда в том, что ни область ни клуб ,делегаты представляли сами себя и никого больше.
Треба було зробити "правильніше" як пропонували всі голубоводи,виключити його з клубу,або дискваліфукувати на 10 років, а то дай шанс змагатись,і тут Тобі ще моралі будуть читати.
"правильніше"-Надо читать поскольку оно в кавычках как (Треба було зробити ще не правыльнише як пропонували..........)Тоесть вы осознаете что сделали не правильно, но надо было сделать еще не правильнише. таково решение строгой конференции. Бей своих ,что бы чужие боялись. Нельзя иметь свое мнение,надо иметь нужное мнение. Я так понимаю что голуби Е.Ковалыка завоевали свое право быть на олимпиаде в Нитре,Но строгая конференция посчитала что он не должен был выставлять своих голубей в Нитре, а оставить их в багажнике машины а медаль получить на этой конференции. А он ослушался. Правильно? "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Сообщение отредактировал Черномор - Вторник, 26.02.2013, 08:31
Дата: Вторник, 26.02.2013, 01:18 | Сообщение # 353
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Одним словом пляшка коньяку на "ставку" і змагаємось.... rah
Вікторе, Ви стільки серйозних слів говорили, стільки страху на нас наганяли, і лише пляшка коньяку? Як мінімум несерйозно! Я пропоную змагання на гроші. Суму можна оговорити, але на дрібниці не має сенсу розмінюватися. Зі своєї сторони, у випадку виграшу, я зобовязуюся на ці гроші придбати зо два єлектронних годинники і дати Вам можливість подарувати їх комусь з молодих членів нашого клубу, які літають на механічних годинниках. Хоч хтось з нас і програє, але ми "бевозмездно" допоможемо молодим голубоводам, і зробимо добре діло для молодого покоління.
Всіх нас ,була цікавила одна інформація і я Вас особисто питав ,як Ваша асоціація стала правонаступницею УНФ,яким чином Ви робили "тишком-нишком" всі документи-Ви мені сказали коротко-"всі питання до ФЦІ"
По перше, некоректно викладати на форум нашу з Вами приватну телефонну розмову. Особливо враховуючи те, що Ви під час розмови просили в мене дозволу сказати Когуту Ігору, що це я Вам подзвонив, а не Ви до мене.
По друге, не "тишком-нишком" як Ви кажете, а абсолютно прозоро! Ви просто не розумієте самої процедури, тому "всмоктуєте" те, що Вам вкладають у вуха, і розказуєте байки іншим.
По третє, якщо Ви не зрозуміли, то мушу Вам пояснити, що я не маю жодних повноважень, ні на рівні клубу, ні на будь-якому іншому рівні, а відповідно не маю на те жодного права, щоб коментувати Вам рішення ФЦІ та процедуру визнання когось правонаступником. Маю надію, я відповів на Ваше питання.
Может кто нибудь ответить кто на съезде представлял АР Крым, Луганскую, Кировоградскую, Запорожскую, Одесскую, Днепропетровскую, Ровенскую, Черниговскую, Черкасскую, Сумскую и Полтавскую области.Спасибо.
Цитата (Сергей_Адаменко)
Viktor_, Будьте добры ответьте на поставленный вопрос.
Цитата (ХМ)
Відповіді на подібні питання відкрили би очі на дуже багато незрозумілих речей. Відсутність відповіді навпаки черговий раз доводить що вся ця лигитимніст шита білими нитками
Вікторе, за весь час існування данної теми, Ви ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ДАЛИ ПРЯМУ ВІДПОВІДЬ НА ПРЯМО ПОСТАВЛЕНЕ ЗАПИТАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Ви завжди змінюєте тему розмови, все що завгодно, але тільки не пряма і чесна відповідь. Майте повагу до інших, давайте прямі відповіді на прямі запитання! Якщо людина починає лукавити (а лукавство, це нещириість, а нещирість це брехня в якійсь мірі), то як мінімум говорити про чесніть, порядність, обєднання та людина не має жодного права.
Цитата (Aleksandr-Kiev)Тепер я так розумію зявилися інші спортивні принципи, не думати як налітати класного голуба, а думати як прибрати конкурентів До речі Вікторе, я хочу Вам сказати, що мої результати Ваша організація, якось так тихенько теж не прийняла до уваги (хоча вся необхідна інформація надавалась вчасно) при формуванні "національної колекції"! І коли я спитав, одного з Ваших віце - президентів чому так?, як Ви думаєте яка була відповідь?
Це питання Ви теж не прокоментували, хоча воно адресувалося Вам як людині, яка відстоює інтереси іншої групи людей. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Вторник, 26.02.2013, 01:15
Дата: Вторник, 26.02.2013, 09:25 | Сообщение # 354
Голубевод-профи
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Вікторе, за весь час існування данної теми, Ви ЖОДНОГО РАЗУ НЕ ДАЛИ ПРЯМУ ВІДПОВІДЬ НА ПРЯМО ПОСТАВЛЕНЕ ЗАПИТАННЯ!!!!!!!!!!!!!!!! Ви завжди змінюєте тему розмови, все що завгодно, але тільки не пряма і чесна відповідь.Майте повагу до інших, давайте прямі відповіді на прямі запитання! Якщо людина починає лукавити (а лукавство, це нещириість, а нещирість це брехня в якійсь мірі), то як мінімум говорити про чесніть, порядність, обєднання та людина не має жодного права.
Хлопці я за браком часу не встигаю тут всім відписувати-але я зроблю нині табличку-де всі все наглядно побачать.Так ,що чекайте з нетерпінням....
Сообщение отредактировал Viktor_ - Вторник, 26.02.2013, 09:25
Дата: Вторник, 26.02.2013, 10:34 | Сообщение # 355
Новичек со стажем
Цитата (Viktor_)
Так я можу бути третій Одним словом пляшка коньяку на "ставку" і змагаємось....
Цікава ідея щодо ставок.... Профи не п"є і тому йому буде не цікаво. Я і Саня можемо собі дозволити коньячку після пива, але не одну бутилку. Може стартанемо з 500 Євро наприклад?
Дата: Вторник, 26.02.2013, 11:18 | Сообщение # 356
Голубевод-профи
Вікторе, моя пропозиція така:
Брати до уваги результати за рік.
Так як маю тільки річних, я не впевнений, що зможу виконати вимоги по кат С. Відповідно не зможу в ній повноцінно змагатися. Кат D та E - наш клуб поки що нелітає.
Я пропоную визначати між нами по одному (кращому) голубу в кожній категорії, і ставку на кожну категорію - 200 Евро.
Чакаю на Вашу відповідь та пропозиції. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Вторник, 26.02.2013, 11:33
Дата: Вторник, 26.02.2013, 15:05 | Сообщение # 357
Голубевод-профи
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Брати до уваги результати за рік.Так як маю тільки річних, я не впевнений, що зможу виконати вимоги по кат С. Відповідно не зможу в ній повноцінно змагатися. Кат D та E - наш клуб поки що нелітає.
Я пропоную визначати між нами по одному (кращому) голубу в кожній категорії, і ставку на кожну категорію - 200 Евро.
Добавлено (26.02.2013, 14:05) --------------------------------------------- Мені дуже приємно,що моя робота має якесь позитивне завершення....а цифри Вам все скажуть самі.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Вторник, 26.02.2013, 15:03
Дата: Вторник, 26.02.2013, 18:25 | Сообщение # 358
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Хочу Вам прокоментувати ---є така українська приказка "чув де звін, та не знає звідки він"---ніхто нічого не міняє ми просто хочемо позмагатись з Чорним
Справа в тому, що ви шановний, в категоріях все поміняли на свій лад. На мій погляд це не знання теми. То тепер і Ви приказку послухайте: -відбулася вимушена посадка надтаємного літака на чужій території. Навіть під неймовірними тортурами льотчик нічого не видав. Йому вдалося уникнути страти і навіть втекти до своїх. Сослуживці розпитують, як ти все витримав, бідолага? А він і говорить: "друзі, вчить матеріальну частину, ох і б"ють же за неї". Я раджу вам, шановний Вікторе, ще раз прочитати правила FCI і всі змагання проводити лише за їх вимогами.
Про яку не легітимність можна говорити,коли небуло тільки представників 3-х областей,а наскільки він був прозорим,ну що я можу сказати,до останьої секунди ніхто не знав,хто буде президентом
Ви обрали президента своєї федерації. А що далі? Є федерація, яку очолює Бандараш, є асоціація, яку очолює Свердел. Поширення конфронтації і поглиблення антагонізму. Чи круглий стіл і переговори без краваток. Хто буде вирішувати ці питання і коли голубівницьке суспільство отримає вичерпну відповідь? АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Вторник, 26.02.2013, 19:06 | Сообщение # 360
Пользователь сайта
Прошу відмітити ,що від Житомира на зібранні був представник не Ярош Д, а інша людина,звати Павло .Голубоводи ,які в тому році змагалися під проводом Яроша спільно з київським клубом,(Фармагей В.) в цьому році виявили бажання змагатися спільно з клубом Свердела Р.На зібранні були присутні 10 чоловік з Житомирської області ,зараз вирішується організаційне питання про приєднання ще 6 чоловік ,5 з Бердичівського району і 1 з Новоград-Волинського. З Ярошем у Житомирі буде змагатися 1 чоловік і ще один з м.Іршанськ всього 3 чоловіки.