Дата: Понедельник, 18.03.2013, 12:13 | Сообщение # 436
Голубевод-профи
Статус: Offline
Цитата (ХМ)
Губа не дура smile Вікторе ви б вже визначилися де ви хочете бути.
Я б і ні за зарплату,не хотів би,але є березень 2013 року-і є прецидент--Вибори президента,не я то Ви.....але тут діло в другому,ніхто ні на які перевибори не піде ніколи. Спитайте в них,а не в мене
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 18.03.2013, 12:14
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 12:14 | Сообщение # 437
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
я Хочу висунути свою кандидатуру на посаду президента Вашої Федерації----прокоментуйте будь-ласка......(не так в Вас все й гладко ,як Ви пишите)Не буде ніяких ніколи перевиборов.
6. Вновь принятый в члены ФГСУ клуб или объединение проходит кандидатский стаж в течение двух лет со дня приёма, в течение которого его представители не имеют права голоса на Всеукраинских конференциях и его представители не избираются в состав Президиума ФСГУ. В течение этого периода, вновь принятый член ФГСУ, может быть исключён из состава ФГСУ решением Президиума по представлению дисциплинарной комиссии за систематическое нарушение Устава ФГСУ его руководством или его членами.
Viktor_, выполните пункт 6 положения о членстве в ФГСУ и дерзайте все в ваших руках. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 12:31 | Сообщение # 438
Голубевод-профи
Цитата (Черномор)
6. Вновь принятый в члены ФГСУ клуб или объединение проходит кандидатский стаж в течение двух лет со дня приёма, в течение которого его представители не имеют права голоса на Всеукраинских конференциях и его представители не избираются в состав Президиума ФСГУ. В течение этого периода, вновь принятый член ФГСУ, может быть исключён из состава ФГСУ решением Президиума по представлению дисциплинарной комиссии за систематическое нарушение Устава ФГСУ его руководством или его членами.
В Вас дуже жорсткі умові,які зовсім не подобають Європейським стандартам до яких Ви так рветесь,просто "сталінські часи"---не то ,що голосувати,а навіть пікнути в Вас не мають права.Автотаризм,диктатура... Ну але все таки,як на рахунок виборів президента???Ви порадьтесь з "патроном"...а то,ще щось не те напишете,так як Ви запустили "утку", що Директорат FCI- відбудеться 16-17 березня,Ви серйозний чоловік,Вам таке писати(обманювати),я думаю Вам не личить,не Ваш це стиль.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 18.03.2013, 12:36
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 13:13 | Сообщение # 441
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Ви запустили "утку", що Директорат FCI- відбудеться 16-17 березня
Да я был не прав деректорат состоялся 13.03.2013г Если ваша делегация уехала в Бельгию 16 числа то я извиняюсь за дезинформацию. "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 13:26 | Сообщение # 443
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
не то ,що голосувати,а навіть пікнути в Вас не мають права.Автотаризм,диктатура.
ВЫ были членом ФГСУ много лет, чем вас обидели,где обманули,может ущемили ваши права, расскажите нам всем, "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 14:04 | Сообщение # 444
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
В Вас дуже жорсткі умові,які зовсім не подобають Європейським стандартам
Ви помиляєтеся, як приклад уставу, був взятий устав ФЦІ, тож, умови для нових членів організації та кі самі як у ФЦІ та (наприклад) Польській федерації. Є бажання, Ви можете уточнити це самі. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 15:13 | Сообщение # 445
Заслуженый голубевод
Цитата (ХМ)
Вікторе не дуже вдалі прізвища вибрані для порівняння, ви ще б згадали Кременчуцький або Кіровоградський клуби які ніяк не нагріють собі місце, або ж професора Лаврентьєва та того клоуна з Кривого Рогу Сєву які тягають тих бідних голубоводів де тільки їм вигідно.
ХМ, Лаврентьев уважаемый голубевод, пенсионер и не более. В Мелитополе есть молодой, энергичный председатель Адаменко Сергей, который прекрасно разбирается в спортивных голубях, графиках и маршрутах, и я уверен что пока он во главе клуба его организация будет развиваться и процветать.
Цитата (ХМ)
та того клоуна з Кривого Рогу Сєву
ХМ, а что Сева, почему вы его вспомнили ???
«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 18:13 | Сообщение # 446
Голубевод-профи
[quote=Viktor_]Черномор з моєї сторони,це був просто жарт з виборами,а то,ще дійсно подумаєте....:))) [/quote] Не хвилюйтесь Віктор, ми нікому не скажемо що ви з нами дружите і навіть збираєтесь змагатись на коньяк. Ми ж розуміємо ,що у вашій Федерації за такі речі можуть вигнати як Ковалика на 4 роки. Скажіть , будь-ласка, чого ваші боси не були на директораті ФСІ , вони що не розуміють, що цим самим вони нас**ли в душу 1300 голубоводам. Дякую за відповідь
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 18:31 | Сообщение # 447
Голубевод-профи
Цитата (Профи)
Не хвилюйтесь Віктор, ми нікому не скажемо що ви з нами дружите і навіть збираєтесь змагатись на коньяк. Ми ж розуміємо ,що у вашій Федерації за такі речі можуть вигнати як Ковалика на 4 роки. Скажіть , будь-ласка, чого ваші боси не були на директораті ФСІ , вони що не розуміють, що цим самим вони нас**ли в душу 1300 голубоводам. Дякую за відповідь
Я звонив до "Боса" і він сказав дослівно для Вас : "Любі друзі"- Ви вже давно є членами нашої Федерації(УНФ),так що не хвилюйтесь.Все буде гаразд."
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 20:08 | Сообщение # 448
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Але всі ці Ваші дії,це такий "плевок" в лице всім тим 1300 голубоводам,які Вас не підтримують і не підтримують з зрозумілих причин.
...и ни что нас в жизни не сможет вышибить из седла... Отримання сертифікату ФСІ, це наша відповідь на ті підступні вчинки керівників вашої федерації. Ми в ФСІ, а ви? І ніхто нас з відти вже не зковерне. Ви хочете бути в ФСІ, йдіть. Ми не перешкоджатимемо. Ніхто з нас, нікому в обличчя не плював і не збирається. Це ваш стиль і нам він не приємлемий. Підтримувати нас, чи не підтримувати, це не наша вже проблема. Нас не підтримають ті, хто не готовий до змагань, ті хто не має годинників та гарних голубів тощо. А найбільше ті, у кого дуже розвинено почуття плебейства. Це, як у фільмі "Рабиня Ізаура", раби не знали, що робити з наданою їм свободою і вирішили помститися своїм визволителям.
І знаю я всю кухню як був вибитий той документ,Всіх там обдурили сказали,що в Україні "мир і порядок" настав з Федераціями,а ми вже приїхали двоє "красівих"до Вас, а третя залишились вдома на господарці.
Viktor, ну навіщо Ви говорите неправду людям. Щоб таке стверджувати, то треба було б бути присутнім там особисто. Хто завадив Вам створити тристоронню коаліцію? Хто завадив Вам поїхати на директорат? Змініть стиль. На брехні далеко не заїдеш.
Ви приїхали на білому коні, але в Україні Вас чекає повне несприйняття.
Не правда, де ви побачили білого коня? Ми приїхали звичайним пасажирським потягом. Ми в очі нікому не лізимо. Хай нас мало, але ми є. Ми нікого не переманюємо до себе і не будемо цього робити. А у Вас повне сприйняття? То нехай буде, ми не заздримо. Ліценезія ФСІ, це наш страховий поліс від вашої підступності і брехні.
І ще вже Вам порада,допоки в Вас небуде демократично,легітимно обраного президента,Вас сприймати ніхто небуде,не ті вже часи,що "купив,передав,перейшло по наследству",такі варіанти вже не пройдуть і це великий плюс мабуть від цієї нашої переписки.
Viktor, а Ви шановний знаєте, що для реєстрації громадської оганізації потрібно мати три засновники. То скажіть, чи є у Вашій федерації засновники і хто вони? Тепер подивимось на вашу демократичність і легітимність виборів президента. В радянські часи були так звані "цеховики", це майстерні з виготовлення товарів широкого вжитку. Так от там, як і у Вашій федерації, був "хозяїн" майстерні, який ніде не світився і "жопа", який рахувався керівником і був матеріально відповідальною особою. Хто у вас є хто, Вам знати краще. Не наголошуйте зайвий раз про "купив, перепродав, передав в спадщину", це ж Ваш стиль, Ваш варіант і таке можливо лише у Вас.
І ще я свою поразку тоді сприйму,коли через 2 роки на Олімпіаду,поїдуть не кращі голуби України,а голуби тих кому дуже потрібний був той документ з Брюселя
Звичайно шановний, на наступну Олімпіаду поїдуть не просто кращі, а лише і лише найкращі голуби, які на практиці показали в Україні видатні результати. А не ті, що ви збираєтесь намалювати. Фальш не пройде і не сподівайтесь.
Але самий смішний факт,що після всіх тих "документів",сьогодні на виставці в Чернівцях(мені звонили очевидці)20 чоловік з Боднараша І.клубу-перейшли до Коваля Ф. Це вже я думаю,про щось говорить
Немає тут абсолютно нічого смішного. Кожна людина обирає те, що їй краще. Було б смішним, якби І.Боднараш їм перешкоджав. Треба знати істинну причину переходу. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 20:08 | Сообщение # 449
Любитель голубей
Цитата (Makarenkoof)
Хто завадив Вам поїхати на директорат?
Цитата (Makarenkoof)
треба було б бути присутнім там особисто
Цитата (Профи)
Скажіть , будь-ласка, чого ваші боси не були на директораті ФСІ , вони що не розуміють, що цим самим вони нас**ли в душу 1300 голубоводам.
Можливо поїхали б та їх ніхто не запрошував, бо самі признались що взнаали дату директорату від чорномора.
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
ХМ, а что Сева, почему вы его вспомнили ???
Згадав тому що Сєва дуже "публічна особа" яка спромоглася однією дупою одночасно сісти на два стільці, він дав згоду обом федераціям Унф та Алспг. До речі про це в самому клубі ще незнають. Скоро з*явиться його четверта федерація дальнобойних голубей. А головне скажіть мені будь ласка, за останні роки очолюваний ним клуб з ким літав ? Хоча б два роки підряд склад клубу та їхніх партнерів був стабільним ? З повагою Михайло Хмара.
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 20:42 | Сообщение # 450
Заслуженый голубевод
Цитата (ХМ)
А головне скажіть мені будь ласка, за останні роки очолюваний ним клуб з ким літав ? Хоча б два роки підряд склад клубу та їхніх партнерів був стабільним ?
В Україні досить багато клубів, які літають на папері (комп"ютері). Їх члени сплотив власні кошти отримують кубки, дипломи тощо за участь у виставці і хизуються цим. Для істиного спортсмена це не приємлимо.