ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ... - Страница 32 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 23.12.2024, 17:54

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
    MakarenkoofДата: Вторник, 19.03.2013, 19:17 | Сообщение # 466
    Заслуженый голубевод
    Статус: Offline
    Цитата (Gabik)
    и доказать результатами что вы конкурент и тогда ваши голуби тоже будут в коллекции. НЕ БОЙТЕСЬ МЫ ВАС НЕ ИСКЛЮЧИМ КАК СДЕЛАЛИ ВЫ

Браво! Слушна порада. Головне, що правильно і вчасно! Але вони не дослухаються.

АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!

MakarenkoofДата: Вторник, 19.03.2013, 19:26 | Сообщение # 467
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Сергей_Адаменко)
    остановимся и подождем Апреля

Сергію, Ви маєте на увазі того Апреля, якого звати Борис. Бо іншого апреля нам чекати вже не потрібно. Нас влаштував і березень.

MakarenkoofДата: Вторник, 19.03.2013, 19:40 | Сообщение # 468
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    в квітні буде новий директорат FCI

Пане Вікторе, а раптом ви нас вводите в оману про директорат ФСІ, який начебто відбудеться в квітні, поточніть, а якого року? Нам готуватися до нього, чи ви поїдете самостійно.

MakarenkoofДата: Вторник, 19.03.2013, 19:57 | Сообщение # 469
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    Я звонив до "Боса" і він сказав дослівно для Вас

А треба було б подзвонити президентові федерації, а той вже, вразі потреби, нехай доповідав би "босу".

MakarenkoofДата: Вторник, 19.03.2013, 21:26 | Сообщение # 470
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    всі ці Ваші дії,це такий "плевок" в лице всім тим 1300 голубоводам,які Вас не підтримують

Скажіть пане Вікторе, чому Ваші керівники не поїхали до ФСІ на директорат ??? Тільки не говоріть, що вони, як школярики, не знали, чи не встигли на потяг тощо. На дійсності, це ценічна зневага до людей і за великим рахунком, це ВИ плюнули в обличчя тім СВОЇМ 1300 голубівникам, які начебто повірили ВАМ і підтримують Вас !!! Ви ж їх хоч попередьте, щоб вони запаслися на майбутнє не хустками, а рушниками, бо витиратися прийдеться дуже часто.

Viktor_Дата: Вторник, 19.03.2013, 21:57 | Сообщение # 471
    Голубевод-профи
    Цитата (Makarenkoof)
    А треба було б подзвонити президентові федерації, а той вже, вразі потреби, нехай доповідав би "босу".
    Незнаю які "боси" в Вас там в Києві "мерещуться",але я розмовляв з Когутом Ігором...
    Цитата (Makarenkoof)
    Скажіть пане Вікторе, чому Ваші керівники не поїхали до ФСІ на директорат ???
    Я думаю так"все що не робиться то робиться на краще".....
    Цитата (Makarenkoof)
    Пане Вікторе, а раптом ви нас вводите в оману про директорат ФСІ, який начебто відбудеться в квітні, поточніть, а якого року? Нам готуватися до нього, чи ви поїдете самостійно.
    Не переживайте поїде Ігор туди без Бойка,без всяких образ в Ваш адрес,а з конкретними документами з України,проти яких в FCI аргументів вже небуде!
    Цитата (Makarenkoof)
    Ви ж їх хоч попередьте, щоб вони запаслися на майбутнє не хустками, а рушниками, бо витиратися прийдеться дуже часто.
    1300 голубоводів не пишуть на сайті,але все це читають в свій адрес я більш як впевнений,так що це Ви написали в їхню сторону...

чорнийДата: Вторник, 19.03.2013, 22:16 | Сообщение # 472
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Я прекрасно розумію що "правда в очі коле" але рукоплескати і дивитися гарні " картинки" з Європи , не мішає паралельно "закачати" рукави і навести порядок в дома.І щоб голуб наприклад з Сум чи Дніпропетровська хай буде не перший в цьому році,а 101 -ий-але він чесно і справедливо стояв на своєму місці.І для цього на мою думку треба зробити елементарні речі-саме перше і головне-це бажання і розуміння всіх голубівників,що тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ,бо за нас ніхто це не зробить....

Вітаю пане Вікторе. Я  виділив першу Вашу публікацію у створеній Вами темі. З того часу минуло майже  два місяці. Якщо Вам не важко, то розшифруйте будь ласка ваші тези, а саме:  "правді в очі коле"; "гарні картинки з Європи"; "закачати рукави і навести порядок вдома". Що Ви тоді мали на увазі?

Viktor_Дата: Среда, 20.03.2013, 10:32 | Сообщение # 473
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    Вітаю пане Вікторе. Я виділив першу Вашу публікацію у створеній Вами темі. З того часу минуло майже два місяці. Якщо Вам не важко, то розшифруйте будь ласка ваші тези, а саме: "правді в очі коле"; "гарні картинки з Європи"; "закачати рукави і навести порядок вдома". Що Ви тоді мали на увазі?
    Ви я так зрозумів хочете ,щоб я трохи підсумував: за неповних 2 місяці зроблено я думаю багато:
    -ми знаємо орієнтовану кількість голубоводів спортсменів в Україні;
    - був зібраний з'їзд - чесно і демократично був вибраний президент (хто був там ,це все підтвердить)
    знаємо вже хто з ким приблизно "літає" і хто яку підтримує Федерацію;
    - не чекаємо вже поки нам "манна впаде з неба" (писали всякі відкриті листи і чекали), а кожен з своєї сторони відстоює позицію своєї Федераціїї і свій курс, а далі голубоводи самі оберуть свій шлях;
    -хоч ми ще пока по різні сторони барикад,але ми ще ніколи небули так"об'єднані" як зараз ,тому ,що в нас одна ціль і мета--- "кращі голуби за своїми результатими мають їхати на Олімпіаду,а не.......".і ще щоб в голубиному спорті України був спокій ,порядок і злагода........ а в цьому всьому зробленому є і моя я думаю невелика заслуга.

ЧерноморДата: Среда, 20.03.2013, 13:10 | Сообщение # 474
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    (в квітні буде новий директорат FCI),

Ви порадьтесь з "патроном"...а то,ще щось не те напишете,так як Ви запустили "утку", що Директорат FCI- відбудеться в квітні,Ви серйозний чоловік,Вам таке писати(обманювати),я думаю Вам не личить,не Ваш це стиль

Следующий деректорат состоится осенью скажите своим боссам,ато уже совсем запутались.

Посоветуйте своему президенту, что бы он садился за стол переговоров и договаривался о совместной работе, о единой программе подсчетов и т. д.
    Хватит народ кормить какимто бредом ( напевно вже небуде цих вже двох:   поїде Ігор туди без Бойка: ,Всіх там обдурили И т.д. и т. п.)Голубеводы не верьте сказкам, заставте руководство работать, чтобы иметь будущее. Время чесать языком прошло.

"Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "

Viktor_Дата: Среда, 20.03.2013, 14:11 | Сообщение # 475
    Голубевод-профи
    Цитата (Черномор)
    Голубеводы не верьте сказкам, заставте руководство работать, чтобы иметь будущее. Время чесать языком прошло.
     Черномор главне "не дрейфовать"-----в Вас свій курс в нас свій,я вже бачу ....потиху починають проявлятись плоди Ваших настоящих "цілей"---один Ваш прибічник в Львові рахувати вже хоче -"тільки я і більше ніхто",другий кажуть якийсь сертифікат на кольца з FCI привіз "все тільки через мене буде і все".....так,що ще трошки Ви й самі "перегризетесь" між собою..;)

Сергей_АдаменкоДата: Среда, 20.03.2013, 14:32 | Сообщение # 476
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    другий кажуть якийсь сертифікат на кольца з FCI привіз

wacko А это что? Скажите, а кто привез такое диво?

НесторДата: Среда, 20.03.2013, 19:45 | Сообщение # 477
    Пользователь сайта
    Цитата (Gabik)
    А свои амбиции выплеснуть в спортивном сезоне и доказать результатами что вы конкурент и тогда ваши голуби тоже будут в коллекции. НЕ БОЙТЕСЬ МЫ ВАС НЕ ИСКЛЮЧИМ КАК СДЕЛАЛИ ВЫ (ЧЕСТНЫЕ И ПОРЯДОЧНЫЕ)

Сильные люди умеют признавать свое поражение. Здесь другой случай.

Цитата (Makarenkoof)
    А що ви будете робити, якщо на директораті Вам дадуть "от ворот поворот" і в сертифікаті ці дві організації залишуться, а Вам відмовлять.

Всячески мешать, мстить и распостранять компроматы. cool

"Распрягайте, хлопцы, коней..."

Gennadiy_PuzdryaДата: Четверг, 21.03.2013, 06:58 | Сообщение # 478
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    один Ваш прибічник в Львові рахувати вже хоче -"тільки я і більше ніхто",другий кажуть якийсь сертифікат на кольца з FCI привіз "все тільки через мене буде і все".....так,що ще трошки Ви й самі "перегризетесь" між собою..;)

smile Хотеть не вредно - вредно не хотеть smile

Виктор а можно больше конкретики, народ должен знать своих героев в лицо ! wink

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

Viktor_Дата: Четверг, 21.03.2013, 09:30 | Сообщение # 479
    Голубевод-профи
    Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
    Виктор а можно больше конкретики, народ должен знать своих героев в лицо !
    Тут голубоводи зібрались з "аналитическим складом ума" wink можна догадатись і самим,я без прізвищ пишу можу дати тільки підказку перший К другий С, і то це тільки слухи які доходять до мене cool

Gennadiy_PuzdryaДата: Четверг, 21.03.2013, 10:28 | Сообщение # 480
    Заслуженый голубевод
    Цитата (Viktor_)
    це тільки слухи які доходять до мене

Советую к слухам относиться поосторожней а тем более не надо их распространять.
    Слухи, "Сільські вісті" - это лучший способ дезинформации голубеводов, тем более безнаказанный, потому что источник вычислить практически невозможно. Возможно кто то через вас решил запустить очередную "утку" ?
    Витя давай будем общаться и решать вопросы другими методами. Окей. wink

«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz