Дата: Понедельник, 18.03.2013, 21:32 | Сообщение # 451
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Цитата (Makarenkoof)
В Україні досить багато клубів, які літають на папері (комп"ютері)
Теперь я начинаю понимать откуда ножки растут «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 22:23 | Сообщение # 453
Заслуженый голубевод
Цитата (Makarenkoof)
Поделись своими знаниями этой темы, не зажимай.
Поделюсь обязательно, когда буду уверен на 100%, пока есть только подозрения, хотелось, что бы они не подтвердились. «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 18.03.2013, 23:07 | Сообщение # 454
Заслуженый голубевод
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
Поделюсь обязательно, когда буду уверен на 100%, пока есть только подозрения, хотелось, что бы они не подтвердились.
Генадій, не інтригуй мене і не переймайся сам, все достатньо банально. Підтвердити або спростувати будь-які виникші з цього приводу твої гіпотези можу лише я і прямо зараз. Під висловом "досить багато клубів, які літають на папері" я мав на увазі абсолютно всі клуби, які не змагаються, а просто літають, так би мовити "для себе". В тойже час їх члени цих клубів показували мені особисто нагороди за призові місця. Я аналітик за фахом і не можу поєднати між собою дві речі: літати для себе і хизування нагородами. Це, що дитячество, чи ліцемірство?
Якщо ти від когось раніше чув цей, або схожий вислів, особливо від своїх земляків, то безперечно його автором є я. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Вторник, 19.03.2013, 05:53 | Сообщение # 455
Заслуженый голубевод
Цитата (Makarenkoof)
Я аналітик за фахом і не можу поєднати між собою дві речі: літати для себе і хизування нагородами. Це, що дитячество, чи ліцемірство?
Александр Федорович, все предельно просто, как художник художнику я вам помогу - это два в одном, одновременно, мания величия и комплекс неполноценности. «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Вторник, 19.03.2013, 14:06 | Сообщение # 457
Голубевод-профи
Цитата (Gabik)
Виктор у меня к вам вопрос.Вы действительно верите в то что пишете или просто поддерживаете разговор? fool Просо ваша позиция уже непонятная .
Ну Ви мене вже трошки ображаєте,я ніби адекватно все пишу,просто не всім приємно це читати з Вашого табору-і я розумію.А тепер питання до Вас,Ви думаєте,що тим своїм "конфедераційним побажанням з FCI"для мене,щось змінилось(тоді помиляєтесь)Я не чув ніби ,що до Свердела вже перейшло пів Українських голубоводів?Так що можливо все таки Вам треба поміняти політику і прислухатись,що Вам пишуть і що від Вас хочуть.
Дата: Вторник, 19.03.2013, 15:57 | Сообщение # 458
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Я не чув ніби ,що до Свердела вже перейшло пів Українських голубоводів?
Ні, пів-України ще не перейшли, але ми на це й не сподівалися. Нікого до себе ми не заманюємо. З часом люди розберуться, що до чого і самі визначаться де їм бути і що робити. Ми живемо своїм життям, розробляємо Положення, Правила тощо. В поточному році проведемо, як завжди цивільно і прозоро змагання. Тобто, йдемо вперед, прогресуємо. Наш взір спрямований в Європу, тільки там на нас чекають взаєморозуміння і удача. Ті, хто думає, що потім наздоженуть, то вони дуже помиляються. Вони відстануть не на рік, два, на на все життя.
Так що можливо все таки Вам треба поміняти політику і прислухатись,що Вам пишуть і що від Вас хочуть
Справа в тім, пане Вікторе, що, а ні я, а ні Ви не творці політики своїх організацій, ми з Вами лише писаки і висловлюємо лише власну думку і не більше. Від імені своєї федерації пишите лише Ви один, решта відмовчуються, чи тому, що не вміють писати, чи тому, що не мають, що сказати, а може їм просто заборонено це робити, тому знати, що вони хочуть не можливо. Тому Ваша порада "поміняти політику і прислухатись", не доречна. По-друге, керівники не повинні вслухатися в різну болтологію, а за дорученням людей грамотно керувати очолюваними організаціями. Ви відмовились від нашого запрошення до круглого столу, до цивілізованої співпраці, тому ліцензії ФСІ у вас немає. Шкода, а могла вже теж бути.
Аналізуючи написане та події, які відбулися, можна з впевненністю сказати, що Ви весь час намагаєтеся доказати, що ви круті пацани, бо за вами чисельність. Чисельність, це добре, але я раджу не забувати й про розумом, щоб не звести цю чисельність в тупік, чи глухий кут.
Александр Федорович, все предельно просто, как художник художнику я вам помогу
ДОПОМОЖІТЬ! Відновити обговорення Положення "Про суддівську комісію і проведення змагань в Національній першості України". І скажіть чому жодного разу в "останніх темах" не пропонувалось обговорення Положення "Про комісію з реєстрації прильоту голубів та контролю за годинниками і електронними системами". АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Вторник, 19.03.2013, 16:03 | Сообщение # 459
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
тому ліцензії ФСІ у вас немає
а де є документ,що її хтось відібрав ту ліцензію, точніше "сертифікат" який Вони видали Українській Національній Федерації в 1997 році, просто Ви своїми "настойчивими "діями добиваєтесь, щоб ми Вам його "засканували і привезли з FCI"--- і привезуть (в квітні буде новий директорат FCI),але на ньому (документі) напевно вже небуде цих вже двох організацій,які є зараз, бо в FCI- я думаю свою помилку визнають ,як і обіцяли на Олімпіаді в Нітрі .
Сообщение отредактировал Viktor_ - Вторник, 19.03.2013, 16:15
Дата: Вторник, 19.03.2013, 16:13 | Сообщение # 460
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Аналізуючи написане та події, які відбулися, можна з впевненністю сказати, що Ви весь час намагаєтеся доказати, що ви круті пацани, бо за вами чисельність.
А Ви не задумувались,чому за Вами немає тієї "чисельності"---хоть і Ви "круті столичні пацани"значить Ви робите,щось не так.....Дам пораду допоки в Вас небуде чесно і демократично вибраний президент Вам нічого не світить..... не асоціація,не конфедерація...Не тримайтесь за владу,Вам її самі віддадуть коли прийде пора.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Вторник, 19.03.2013, 18:32
Дата: Вторник, 19.03.2013, 16:23 | Сообщение # 461
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
(в квітні буде новий директорат FCI),але на ньому (документі) напевно вже небуде цих вже двох організацій,які є зараз, бо в FCI- я думаю свою помилку визнають ,як і обіцяли на Олімпіаді в Нітрі .
Дата: Вторник, 19.03.2013, 18:35 | Сообщение # 463
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
допоки в Вас небуде чесно і демократично вибраний президент
Ми обов"язково оберемо президента, коли прийде термін вибитати, або переоберемо, вразі він не справиться з покладеними на нього обов"язками. А зараз ще не час. Ви пропонуєте нам провести вибори заради виборів, не смішіть курей. Це не доречно. Ми в своєму домі розберемося самі. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Вторник, 19.03.2013, 18:39 | Сообщение # 464
Новичек со стажем
Цитата (Сергей_Адаменко)
Давайте на этом остановимся и подождем Апреля.
Я думаю что самообман для них на данный момент лучший выход. По этому поводу есть поговорка:...........думкой багатеет. Виктор в апреле голубей уже тренируют а вы ещё к нам не подали заявление о вступлении с автографом. А свои амбиции выплеснуть в спортивном сезоне и доказать результатами что вы конкурент и тогда ваши голуби тоже будут в коллекции. НЕ БОЙТЕСЬ МЫ ВАС НЕ ИСКЛЮЧИМ КАК СДЕЛАЛИ ВЫ (ЧЕСТНЫЕ И ПОРЯДОЧНЫЕ)
Дата: Вторник, 19.03.2013, 19:08 | Сообщение # 465
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
але на ньому (документі) напевно вже небуде цих вже двох організацій,які є зараз, бо в FCI
А що ви будете робити, якщо на директораті Вам дадуть "от ворот поворот" і в сертифікаті ці дві організації залишуться, а Вам відмовлять. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!