Добавлено (30.01.2013, 15:22) --------------------------------------------- Дякую за домомогу всіх голів клубів,суддів і всіх небайдужих голубівників.Я думаю ці дані нам допоможуть розібратись в голубиному спорті України.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 30.01.2013, 16:15
Вам это приснилось, или кто то сказал по секрету. Откройте сайт ФГСУ и посмотрите сколько там человек пофамильно. Перестаньте заниматься сплетнями вместе с Виктором. А если у вас есть другие данные так предоставьте их.
Зкопійована цитата статті "Історія голубиного спорту України" з сайту однієї з федерацій:
"Взагалі ФГСУ об*єднала у своїх лавах більше як 2000 голубоводів-спортсменів з 32 клубів, які розташовані у 16 регіонах України"
Добавлено (30.01.2013, 16:40) --------------------------------------------- повна версія статті знаходиться тут http://fcu.at.ua/index/istorija_fgsu/0-9 З повагою Михайло Хмара.
повна версія статті знаходиться тут http://fcu.at.ua/index/istorija_fgsu/0-9
До речі стаття дуже цікава і пізнавальна- автору велике спасибі ,ну "трішки з кількістю переборщили"-ну буває і ще я думаю хватить вже "добивати" і так все зрозуміло
До речі стаття дуже цікава і пізнавальна- автору велике спасибі ,ну "трішки з кількістю переборщили"-ну буває hello і ще я думаю хватить вже "добивати" і так все зрозуміло
Підтримую! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Viktor_, "от завкома, от профкома и от общества слепых" тебе выносится благодарность за проведенный эксит - полл опрос Спасибо за проведенную работу. «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Цитата (Alexbeletskiy-55)Донецкий осе редок, подержит кандидатуру Когут Игорь Владимировича. В нас я так зрозумів,вже є 2 кандидатури.....
Кто такой Когут Игорь Владимировия, откуда он ? Информации полный ноль ! Как можно голосовать если ничего не извесно о кандидате. Ребята давйте жить дружно. Кот Леопольд.
"Взагалі ФГСУ об*єднала у своїх лавах більше як 2000 голубоводів-спортсменів з 32 клубів, які розташовані у 16 регіонах України"
Это было в 2008г прошло 5 лет. Может через 5 лет и ваш экситполл будет выглядеть неправдоподобно.
Понятно что сейчас это другие цифры. Но люди есть и их много. Лично я поддерживал и поддерживаю И.Д. Боднараша. Меня устраивает все,и бегать куда пальчиком поманят я не привык, слухам также не верю.
Работу Виктор провел хорошую но не совсем точную. В Одесской обп. 5 клубов. 1.Березовский -12 человек ФГСУ 2.Измаильский -3 чел. ФГСУ 3.Одесский (незнаю) Егоров,Федорченко,Вакарчук,Мазуренко,Гализна,Попов, Ненов- эти люди 12.01.2013г. написали заявления о вступлении в члены ФГСУ. 4.Белгород Днестровский -осенью было 7 чел. Федерация Коцур П. 5. Южненский-1(один) Федерация Коцур П. Откуда 47чел. Хватить "добивати" "Несказанного слова ты хозяин, а сказанному слову ты слуга "
Лично я поддерживал и поддерживаю И.Д. Боднараша. Меня устраивает все,и бегать куда пальчиком поманят я не привык, слухам также не верю.
Це ваше право,як і кожного клубу,но факти є факти...
Цитата (Черномор)
В Одесской обп. 5 клубов. 1.Березовский -12 человек ФГСУ 2.Измаильский -3 чел. ФГСУ 3.Одесский (незнаю) Егоров,Федорченко,Вакарчук,Мазуренко,Гализна,Попов, Ненов- эти люди 12.01.2013г. написали заявления о вступлении в члены ФГСУ. 4.Белгород Днестровский -осенью было 7 чел. Федерация Коцур П. 5. Южненский-1(один) Федерация Коцур П. Откуда 47чел. Хватить "добивати"
Я так зрозумів ,що 47 чоловік я ще" преувеличил" (в Одеськом-16 до речі було) Ви самі їх там неможете порахувати-"українська натура"-коли я просив допомогти порахувати-Ви мовчали,коли написав тоді.... Та вже 39 чи 47-це вже ролі великої неграє(мої дані взяті зі слів поважного голубівника в Одеській області)я думаю вже небудем переправляти.Но-1 чоловік клуб, 3 чоловіка клуб-я все розумію,но......
Сообщение отредактировал Viktor_ - Среда, 30.01.2013, 23:14
Цитата (ХМ)"Взагалі ФГСУ об*єднала у своїх лавах більше як 2000 голубоводів-спортсменів з 32 клубів, які розташовані у 16 регіонах України" Это было в 2008г прошло 5 лет. Может через 5 лет и ваш экситполл будет выглядеть неправдоподобно.
Я вибачаюсь не маю мети з вами сперечатися алеж сайт ФГСУ був створений набагато пізніше десь в кінці 2010 або ж на початку 2011 року а стаття про 2000 голубоводів написана ще пізніше. З повагою Михайло Хмара.