Дата: Четверг, 14.02.2013, 17:08 | Сообщение # 272
Пользователь сайта
Статус: Offline
Мы тоже прекрасно понимаем, что лучшей кандидатуры на должность президента федерации чем Руслан Свердел для Украины нет. Но он не пройдет, мы этого больше не допустим. Все будет под нашим бдительным контролем. Ну и что с того, что он трижды вывез украинскую коллекцию спортивных голубей в Европу? Ну и что с того, что этого до него никто не делал? Зато все было спокойно, и из людей кто нужно, награждался. Но, более того, он в свое время ослушался генерала Деркача, пошел против его воли! И этого мы ему не простим! Да за ним не пойдет большинство голубеводов лишь потому, что он НИКТО и звать его НИКАК. А нам нужен ГЕНЕРАЛ! Пусть даже ничего не понимающий в спортивном голубеводстве, но зато силен как административный ресурс. Мы сильная команда, а чего только стоят Н.Ковальов, В.Фармагей ... И нам не надо, чтобы в Европу ездили чемпионы, победители и прочие. А что бы было все поровну, как скажет ГЕНЕРАЛ или его ближайшее окружение. По два голубя от области. И самое главное, нам украинцам нужно же перед кем-то гнуть спину. А перед кем? Ну конечно же не перед простолюдином, пусть даже и грамотным, напористым.
Дата: Четверг, 14.02.2013, 17:17 | Сообщение # 273
Голубевод-профи
Цитата (zheltmen)
Но он не пройдет, мы этого больше не допустим. Все будет под нашим бдительным контролем.
Якщо вже пишете всяку "провокацію"- то представляйтесь,а то "ми"- хто "ми",кому "нам"????? Нам я знаю треба чесних льотів і порядку,а Вам я не знаю,що треба....
Дата: Четверг, 14.02.2013, 17:28 | Сообщение # 274
Голубевод-профи
У zheltmenа тонкий английский юмор, а Вы Viktor_, сильно серьезно все воспринимаете, улыбнитесь , сегодня День Святого Валентина . Посмотрите вокруг, вокруг ЛЮБОВЬ!
Дата: Пятница, 15.02.2013, 12:08 | Сообщение # 278
Новичек со стажем
Цитата (zheltmen)
Мы тоже прекрасно понимаем, что лучшей кандидатуры на должность президента федерации чем Руслан Свердел для Украины нет. Но он не пройдет, мы этого больше не допустим. Все будет под нашим бдительным контролем. Ну и что с того, что он трижды вывез украинскую коллекцию спортивных голубей в Европу? Ну и что с того, что этого до него никто не делал? Зато все было спокойно, и из людей кто нужно, награждался. Но, более того, он в свое время ослушался генерала Деркача, пошел против его воли! И этого мы ему не простим! Да за ним не пойдет большинство голубеводов лишь потому, что он НИКТО и звать его НИКАК. А нам нужен ГЕНЕРАЛ! Пусть даже ничего не понимающий в спортивном голубеводстве, но зато силен как административный ресурс. Мы сильная команда, а чего только стоят Н.Ковальов, В.Фармагей ... И нам не надо, чтобы в Европу ездили чемпионы, победители и прочие. А что бы было все поровну, как скажет ГЕНЕРАЛ или его ближайшее окружение. По два голубя от области. И самое главное, нам украинцам нужно же перед кем-то гнуть спину. А перед кем? Ну конечно же не перед простолюдином, пусть даже и грамотным, напористым.
Дата: Пятница, 15.02.2013, 21:03 | Сообщение # 279
Пользователь сайта
Цитата (zheltmen)
И нам не надо, чтобы в Европу ездили чемпионы, победители и прочие. А что бы было все поровну, как скажет ГЕНЕРАЛ или его ближайшее окружение. По два голубя от области
Візьміть мого буля нульового на Олімпіаду а я за це Генералу руку поцілюю і не тільки...
Дата: Пятница, 15.02.2013, 22:31 | Сообщение # 281
Пользователь сайта
От іменно Саша ти перший почни зі себе відмовся від липових нагород чи ти думаєш що один єдиний привіз супер бельгів і зразу вискочили від них олімпійці.І зверни увагу на своє гасло(це не сарказм).
Дата: Пятница, 15.02.2013, 22:57 | Сообщение # 282
Голубевод-профи
Цитата (Француз)
От іменно Саша ти перший почни зі себе відмовся від липових нагород чи ти думаєш що один єдиний привіз супер бельгів і зразу вискочили від них олімпійці.І зверни увагу на своє гасло(це не сарказм).
Я ще раз Вам дякую за пораду. Я своє гасло дуже добре памятаю, і це дійсно мій принцип в голубиному спорті. Я не єдиний хто привіз бельгів, в цьому немає нічого незвичайного і це далеко не гарантія успіху. Як не Вам про це знати! Тільки Ви чомусь безпідставно звинувачуєте моїх голубів в "липових нагородах". Ви жодного разу не були на контролі і на змаганнях в нашому клубі, і дозволяєте собі такі вислови.
Для того щоб не бути голослівним, я готовий "допомогти" Вам побачити як (яка кількість голубів, голубоволів і т.д. і т.п. в нашому клубі) я запрошую Вас на контроль та на контроль прильоту в наш клуб. Більш того, я готовий компенсувати Вам всі затрати за 4-ри Ваших візити, на транспорт (звісно, якщо ви поїдете не на таксі зі Львова), проживання та харчування під час Ваших відряджень в сезоні 2013 року. Ви можете приїхати на ті змагання, на які Ви вважаєте потрібним приїхати. От тоді як Ви у нас побуваєте, поконтролюєете, побачите своїми очима, тоді і продовжимо з Вами розмову на цю тему.
А так, Ваші головслівні звинувачення, ображають не тільки мене, а й інших голубоводів нашого клубу які так само змагалися як і всі інші.
Дякую за розуміння, маю надію, що Ви не відмовитесь від поїздки до нас. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Пятница, 15.02.2013, 22:59
Дата: Пятница, 15.02.2013, 23:16 | Сообщение # 283
Заслуженый голубевод
Цитата (Aleksandr-Kiev)
я запрошую Вас на контроль та на контроль прильоту в наш клуб. Більш того, я готовий компенсувати Вам всі затрати за 4-ри Ваших візити, на транспорт (звісно, якщо ви поїдете не на таксі зі Львова), проживання та харчування під час Ваших відряджень в сезоні 2013 року. Ви можете приїхати на ті змагання, на які Ви вважаєте потрібним приїхати. От тоді як Ви у нас побуваєте, поконтролюєете, побачите своїми очима, тоді і продовжимо з Вами розмову на цю тему.
Я бы не отказался от такого предложения... «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Пятница, 15.02.2013, 23:37 | Сообщение # 284
Пользователь сайта
Александр пробачте що чимось образив Вас але Ви молодець що вмієте перейти над провиною іншого.Такий мабуть голослівний висновок зробив через Ваш жарт.Скажіть будь-ласка в вашому клубі є Кошіль?