Дата: Воскресенье, 24.02.2013, 20:45 | Сообщение # 302
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Viktor_,
Цитата (Viktor_)
23 лютого 2013 року в м.Києві вул.Вишгородська 19"Еколого-натуралістичний центр" відбудеться позачерговий з'їзд Всеукраїнської Національної Федерації аматорів поштово-спортивного голубівництва.Запрошуються делегати всіх клубів поштово-спортивного голубівництва України.Реєстрація кандидатів з 9-00-початок з'їзду 10-00. Кількісний склад делегатів визначається пропорційно до кількості членів клубу(1:20) тобто : клуб до 20 чоловік-1 делегат,більше 20 чоловік-2 делегати,великі клуби 1 делегат від 20 членів клубу. Телефони для довідок :0972280191,0982346500
Viktor_, Які новини з конференції ? «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Воскресенье, 24.02.2013, 21:46 | Сообщение # 303
Голубевод-профи
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
Які новини з конференції ?
Гена завтра рано буде вся інформація по з'їзду,а нині пока можу сказати тільки одне дуже шкода,що небуло представників Вашого клубу на даному міроприємстві
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 00:45 | Сообщение # 306
Голубевод-профи
по многочисленным просьбам пользователей сайта и для наведения порядка в темах форума обсуждающих важные вопросы вносятся изменения в "Правила общения на форуме" : Пункт 2-11 - строго воспрещается вести обсуждения и вносить предложения участникам под вымышленными псевдонимами, без указания реального имени и фамилии в особо важных темах форума касающихся результатов соревнований, обсуждениях и корректировках проектов графиков и проектов всевозможных правил и положений, а также в темах обсуждающих вопросы клубов и Федераций.
Полную версию правил читать здесь:
http://goluby-dnepr.ucoz.ua/forum/2-11-1
Посты пользователей нарушивших данный пункт будут удаляться без предупреждения.
Гена зроби як ти обіцяв з цим постом вище-правила для всіх однакові,бо тут я думаю ми на серйозному форумі розмовляєм,а не в якомусь зоопарку,я навіть незнаю як звернутись до Вас (Шерхан) як до людини чи "животного" як Ви хотіли,щось сказати треба було приїхати на з'їзд -представитись перед всіма і висловити свою думку,а так .......
І ще хочу Вам сказати,що цей мультфільм з дитинства мій найулюбленіший....і наскільки я знаю тигр Шерхан там був сильним хоч і "одіозним " персонажем, але він не за ким там сильно не ховався,а Ви мені більше нагадуєте того маленького шакала,який завжди "ховався" за своїм Шерханом і все гавкав "А мы пойдем на Север....." незнаю куда Ви ідете,але напевне все таки нам не по дорозі!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 10:00 | Сообщение # 307
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Добавлено (24.02.2013, 23:45) --------------------------------------------- Цитата (Gennadiy_Puzdrya) Які новини з конференції ? http://unf-pigeons.com/все прочитати і подивитись можна на сайті УНФ
ПОЗАЧЕРГОВИЙ З'ЇЗД
23 лютого 2013 році в Києві відбувся позачерговий з'їзд Всеукраїнською Національної Федерації аматорів поштово-спортивного голубівництва на з'їзді були присутні представники клубів і об'єднань з 22 областей України ,за що ми їм дуже вдячні і хочемо подякувати за їхню підтримку, позицію і правильний вибір.
Зараз коротко і стисло про те, як відбувались події на з'їзді : мандатною комісією було зареєстровано 65 делегатів від клубів поштово-спортивного голубівництва , які мали право голосу (всі прізвища , адреси, клуби які представляли делегати відображені в офіційному протоколі з'їзду)на заході були присутні телебачення і радіомовлення(Перший національний канал, ТРК-Ера) В урочистій обстановці було відкрито з'їзд і затверджено порядок денний, який був авансований скоріш (на даному сайті ).Головою з'їзду було обрано Когут І, секретар з'їзду Мосанюк І. головою мандатною комісії було обрано Сироватку М.
З вітальним словом виступив колишній президент Федерації Коцур Павло ,який пояснив причину своєї відставки і своє бачення ситуації яка склалась в поштово спортивному голубівництві України .Делегати з'їзду подякували П.Коцуру за його роботу і вклад в розвиток голубиного спорту України. Після чого слово було надано Бойко М.М.- також екс-президенту Федерації який наголосив, що так дружньо і масово збирались представники всіх клуби поштово-спортивного голубівництва ще в далекому 1992 році, коли зареєстровано офіційно була Федерація і це дуже добрий знак, що зараз все повторяється знову , він також побажав делегатам з'їзду натхнення і плідної роботи.
Після чого Бойко М. і Когут І. нагородили учасників Олімпіади в Нітрі (голуби яких, не попали в колекцію FCI, а на їх місці не заслужено стояли голуби іншої Федерації) цінними - пам’ятними призами, після чого делегати з'їзду приступили до подальшої роботи.
Другим питання порядку денного було рішення про вступ до Федерації клубів які були присутні на з'їзді і написали відповідні заяви про вступ ( процедуру перереєстрації пройшли всі клуби УНФ) дане питання було проголосовано одноголосно.
Після чого з доповіддю про фінансовий стан в Федерації виступили член президії Ярослав Михалець і голова контрольно-ревізійної комісії Іскра Роман, якими конкретно було аргументовано всі доходи і видатки, а також залишок на даний момент. Після жвавого обговорення і пропозицій по закупці кілець на 2014 рік це питання також було позитивно проголосовано .Роботу і звіт ”Фінансовий стан Федерації ” було визнано задовільною, за що і подякували Ярославу Михалець.
Перед голосуванням за кандидатуру президента було затверджено структуру і склад керівного, виконавчого і контролюючого органу Федерації. Проголосовано також зміни до Статуту Федерації ,якими буде дозволено Президенту, звільняти Віце-президентів, але тільки обов'язково за погодженням керівного комітету Федерації ,а також повноваження Президента було скорочено з 5-ти до 2-х років, і було вирішено ,що кандидатура майбутнього президента має голосуватись відкритим голосуванням., щоб зняти всякі сумніви і процедура пройшла прозоро і відкрито.
Після чого делегатами з'їзду було запропоновано 5 кандидатур на посаду президента Федерації :Космина Р.(м.Львів), Когут І. (м.Тернопіль),Мамалига І. (м.Одеса),Васильєв С.(м.Маріуполь),Михалець Я.(м.Львів). Космина Р. і Мамалига І. зняли свої кандидатури, голоси делегатів розділились таким чином Когут І.-40 голосів ”за”, Михалець Я. - 18 голосів ”за”, кандидатура Васільєв С. вже на голосування не ставилась.
Делегати з'їзду поздоровили Когута Ігоря з обранням на відповідальну посаду і побажали йому плідної і успішної роботи. Основною програмою його діяльності як він висловився буде підтримка і розвиток спортивного голубівництва в центральних північних, південно-східних регіонах України, де воно ,ще недостатньо розвинуте, щоб вони могли зрівнятись і конкурувати на рівних з Заходом України, де цей вид змагань розвинутий набагато потужніше, і ще одним важливим пунктом його програми є продовження об'єднання всіх клубів поштово-спортивного голубівництва України.
«Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 10:01 | Сообщение # 308
Заслуженый голубевод
Після невеличкої перерви Когут І. запропонував свій склад нового керівного складу Федерації до якого увійшли : I-й Віце президент-Михалець Я. Віце президенти: Бойко М. Дрикало В. Безручко Г. Васильєв С. Матіас Гьопфнер Був також обраний керівний склад Федерації в кількості 12 чоловік до якої були запропоновані достойні кандидати з усіх регіонів України, також було вибрано наглядову раду і статутну комісію яку відповідно очолили Коцур П.і Юхимчук В. Головним суддею Федерації став- Космина Р. ,адміністративний секретар- Ваверчак В., скарбник -Суль В.
Після чого делегати приступили до розгляду питання '”Різне ”
В якому було вирішено і обговорено багато хвилюючих і повсякденних питань. Колишній президент Федерації Бойко М.М. зокрема розставив всі крапки над ”і” над всіма кривотолками , плітками ,над його ”листами” в прокуратуру, ”покупками-продажами Федерації ” -і дав зрозуміти всім делегатам з'їзду хто за цим всім стояв і мав від того великий зиск ,що вводив в оману всіх голубівників-спортсменів України , але дана ситуація вже вийшла з під контролю, і було пред'явлено дуже серйозно обвинувачення для всієї Федерації і її членів, тому делегатами з'їзду було прийнято одноголосне рішення звернутись до правоохоронних органів, щоб були знайденні і покарані особи які причетні до даних наклепів і обману.
Також не лишилась уваги поведінка окремих голубоводів ,які відправили своїх голубів з іншою колекцією на Олімпіаду, було висловлено багато різних протилежних думок, але завдяки позиції Когута І. і Михалець Я. було прийнято напевне саме оптимальне рішення ,а саме оголосити від імені Федерації цим голубоводам догани, і зобов'язати їх повернути свої ”нагороди” до Федерації, і якщо людина свій поступок визнала неправильним - про цей інцидент ”забути” .Окремо рішення було прийнято по Ковалику Є., так як він свідомо проводить агітацію за іншу ”організацію” серед членів свого клубу і Федераціїі , вводить в обману простих голубоводів і був головним ініціатором ”цих всіх подій ” – було проголосовано додатково по ньому ,”Щоб не брати до уваги результати його голубів, якщо вони будуть займати призові місця на Всеукраїнській виставці - протягом наступних 4-х років”.
Було ще розглянуто багато важливих питань ,це закупка і абревіатура кілець на 2014 рік. Дуже багато було запитань по ” Правилах змагань ” ,тому що правила FCI одні для всіх ,але треба враховувати і реалії українського поштово-спортивного голубівництва на даний момент тому було вирішено що в 2013 головним суддею Федерації Косминою Р. і суддівською колегією яку він очолює, будуть враховані всі поправки і пропозиції які будуть надходити з регіонів України, щоб зробити наші змагання ще цікавішими ,а результати ще чеснішими , щоб правильно визначити і нагородити переможців змагань. Також було ще раз наголошено ,що згідно з ”Правилами змагань” на Всеукраїнській виставці в 2013 році будуть представлені всі клуби поштово-спортивного голубівництва в рівній мірі, незалежно скільки в них учасників і голубів.
Також делегати з'їзду зобов'язали нового Президента Когута І. згідно чинного законодавства провести всі зміни і доповнення до діючого Статуту, які були прийняті на з'їзді. Було ще обговорено і проголосовано багато різних питань, які хвилюють голубоводів нашої країни. Може за браком часу були і упущені якісь моменти, такі як : Кубкові змагання на 2 марафонські дистанції для західних областей, і 2 для південно –східних , північних ,центральних які будуть проходити під егідою Федерації, тобто переможці цих 4 льотів будуть нагороджені кубками від Федерації і т.д., але ці питання будуть розглянуті на найближчому засіданні керівного комітету Федерації.
Щиро вітаємо всіх голубоводів спортсмені України з початком нових якісних змін у структурі Федерації поштово-спортивного голубівництва.
Бажаємо успіхів у новому Олімпійському сезоні 2013-2014 р.
Організаційний комітет «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 10:06 | Сообщение # 309
Заслуженый голубевод
мандатною комісією було зареєстровано 65 делегатів від клубів поштово-спортивного голубівництва , які мали право голосу (всі прізвища , адреси, клуби які представляли делегати відображені в офіційному протоколі з'їзду)
Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ? «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 11:14 | Сообщение # 310
Голубевод-профи
Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?
Секрету немає ніякого (просто ця інформація не в мене) делегати представляли не область ,а свій клуб,Я думаю простіше Тобі перезвонити по своїх сусідніх клубах(хто був на з'їзді) і удостовіритись самому хто і як кого представляв.
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 25.02.2013, 11:15
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 11:28 | Сообщение # 311
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Секрету немає ніякого (просто ця інформація не в мене) делегати представляли не область ,а свій клуб,Я думаю простіше Тобі перезвонити по своїх сусідніх клубах(хто був на з'їзді) і удостовіритись самому хто і як кого представляв.
Я задавал вопрос :
Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?
не из праздного любопытства , а что бы всем голубеводам было понятно на сколько легитимным и прозрачным был данный съезд. «Жизнь, как езда на велосипеде. Чтобы сохранить равновесие, необходимо продолжать двигаться». — Альберт Эйнштейн
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 11:45 | Сообщение # 313
Новичек со стажем
.Окремо рішення було прийнято по Ковалику Є., так як він свідомо проводить агітацію за іншу ”організацію” серед членів свого клубу і Федераціїі , вводить в обману простих голубоводів і був головним ініціатором ”цих всіх подій ” – було проголосовано додатково по ньому ,”Щоб не брати до уваги результати його голубів, якщо вони будуть займати призові місця на Всеукраїнській виставці - протягом наступних 4-х років”.
Рішення по Ковалику набагато крутіше, ніж вибори президента і сповідь Бойка. При чому тут Ковалик до голубів? Голуби змагаються чи Ковалик ? По такому принципу раджу на наступному зібранні дискваліфікувати хотя би на пару років тих у кого друга дружина..... хто випиває в робочий час.... хто не ходить на батьківські збори в школу..... хто матюкається.....хто за митний союз.... хто не купує квитки в трамваї і т.д. Що за маразм шановні колеги? А що за підхід з доганами "деяким голубоводам" та поверненням нагород? У цих "деяких голубоводів" голуби відлітали по 19 льотів, показали результати. Будемо везти на олімпіаду тих голубів які є чемпіонами своїх голуб"ятень? Голубів тих голубників які бояться змагатися з "деякими голубоводами"? Сто разів пропонувалося "деякими голубоводами", іншим деяким голубоводам разом літати або хотяби періодично робити спільні льоти. Ніхто не хоче. А знаєте чому ніхто не хоче? Тому, що ця падлюка Кошіль уміє навертати кожної неділі ( весь сезон) вітер в сторону своєї голубятні. Як тільки день льтоу, то вітер зажди попутний для голубів Кошіля. Хто з ним буде змагатися? Ніхто. Одним словом шановні колеги з Всеукраїнської Національної Федерації. Голубиний спорт ви губите ще на стадії його зародження. Боїтеся і не терпите конкуренції. Ковалика "убрать"..... "деяких голубоводів" убрать... і тоді ура ура ми чемпіони. Одним словом, "вєрним путьом ідьотє товаріщі"
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 11:54 | Сообщение # 314
Голубевод-профи
не из праздного любопытства , а что бы всем голубеводам было понятно на сколько легитимным и прозрачным был данный съезд.
Про яку не легітимність можна говорити,коли небуло тільки представників 3-х областей,а наскільки він був прозорим,ну що я можу сказати,до останьої секунди ніхто не знав,хто буде президентом....
При чому тут Ковалик до голубів? Голуби змагаються чи Ковалик ?
Треба було зробити "правильніше" як пропонували всі голубоводи,виключити його з клубу,або дискваліфукувати на 10 років, а то дай шанс змагатись,і тут Тобі ще моралі будуть читати. Я думаю,що пора закінчувати ці вже "дебати" -хочете щось нам доказати- докажіть результатами своїх голубів(в чеснимх змаганнях)!!!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:05 | Сообщение # 315
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Треба було зробити "правильніше" як пропонували всі голубоводи,виключити його з клубу,або дискваліфукувати на 10 років, а то дай шанс змагатись,і тут Тобі ще моралі будуть читати.!!
При всій повазі до Вас Вікторе, хотів би зазначити, що таке рішення є безпрецедентним, вибірковим і некоректним до данного голубовода!
Цитата (Viktor_)
Окремо рішення було прийнято по Ковалику Є., так як він свідомо проводить агітацію за іншу ”організацію” серед членів свого клубу і Федераціїі , вводить в обману простих голубоводів і був головним ініціатором ”цих всіх подій ” – було проголосовано додатково по ньому ,”Щоб не брати до уваги результати його голубів, якщо вони будуть займати призові місця на Всеукраїнській виставці - протягом наступних 4-х років”.
Він чесно літав, змагався. Він один з реальних "потягів" і лідерів львівського регіону, і це рішення, не інакше як помстою назватися не може. Ну і крім того, це спосіб позбутися дуже сильного конкурента. Тепер я так розумію зявилися інші спортивні принципи, не думати як налітати класного голуба, а думати як прибрати конкурентів хто класно літає та має сильних голубів: Ковалика, Кошіля, Свердела, хто далі?
Що стосується:
Цитата (Viktor_)
хочете щось нам доказати- докажіть результатами своїх голубів(в чеснимх змаганнях)!!!
Що стосується результатів Чорного, так вони є! Буде бажання, побачите їх. Хоча вони (результати) абсолютно недочого до того, що людина аргументовано прокоментувала інформацію з Вашого зібрання. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 25.02.2013, 12:32