Дата: Понедельник, 25.02.2013, 16:33 | Сообщение # 331
Заслуженый голубевод
Статус: Offline
Полнейший правовой нигилизм в принятых решениях. Принебрежение Права. Неужели среди вас нет ни одного юриста? Одни эмоции. Это произвол, юридический бандитизм. Это 1937 год в современной интерплитации. Если бы вам дали возможность вы бы человека розстреляли. Сразу, почему-то вспомнил профессора Преображенского, который в свое время сказал, что розруха не в клозетах, а в головах. А Швондер то, оказывается еще жив. Очень печально, но факт.
Після завершених польотів, які входять у планпольотів цих змагань, голубівник подає найшвидших голубів у наступних категоріях
Не потрібно нічого видумувати стосовно категорій. Їх вісім і вони всі затверджені FCI, а їх вимоги нам достаменно відомі і відступатися від них ніхто не буде. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 16:48 | Сообщение # 332
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Не потрібно нічого видумувати стосовно категорій. Їх вісім і вони всі затверджені FCI, а їх вимоги нам достаменно відомі і відступатися від них ніхто не буде.
Хочу Вам прокоментувати ---є така українська приказка "чув де звін, та не знає звідки він"---ніхто нічого не міняє ми просто хочемо позмагатись з Чорним в "малих річних категоріях"-можу Вам конкретніще пояснити ,що і як...
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 17:09 | Сообщение # 333
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
наскільки я знаю тигр Шерхан там був сильним хоч і "одіозним " персонажем
Чим він вам насолив цей Шерхан? Чого ви його боїтеся? Це ж ляльковий персонаж. Випадково ви не скопіювали його. Мені все не вдається прочитати, що ж таке страшне він пише. Якщо в кого є копія, надішліть АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 17:19 | Сообщение # 334
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Чим він вам насолив цей Шерхан? Чого ви його боїтеся? Це ж ляльковий персонаж. Випадково ви не скопіювали його. Мені все не вдається прочитати, що ж таке страшне він пише. Якщо в кого є копія, надішліть
Я сам шкодую,що не скопіював ----він хороший сценарист "мультиплікатор"
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 17:44 | Сообщение # 335
Заслуженый голубевод
Цитата (Viktor_)
Гена зроби як ти обіцяв з цим постом вище
Ковалика вигнать! Тим хто ослухався догана! Тепер ви в своїй федерації поставте фільтр розмов і в разі хтось не те сказав відрубайте руку, вирвіть язик. Критикує закрити пост. Середньовіччя тай годі.
Окремо рішення було прийнято по Ковалику Є., так як він свідомо проводить агітацію за іншу ”організацію”
Полнейший правовой нигилизм в принятых решениях. Принебрежение Права. Неужели среди вас нет ни одного юриста? Одни эмоции. Это произвол, юридический бандитизм. Это 1937 год в современной интерплитации. Если бы вам дали возможность вы бы человека розстреляли. Сразу, почему-то вспомнил профессора Преображенского, который в свое время сказал, что розруха не в клозетах, а в головах. А Швондер то, оказывается еще жив. Очень печально, но факт.
Якщо він хороший сценарист, то чому вимагаєш закрити його пост. Здається в нього гострий гумор і весь час в тему. Дуже шкодую, що не прочитав. АБО ЗНАЙДУ ДОРОГУ, АБО ПРОКЛАДУ ЇЇ САМ!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 18:04 | Сообщение # 336
Голубевод-профи
Цитата (Makarenkoof)
Якщо він хороший сценарист, то чому вимагаєш закрити його пост. Здається в нього гострий гумор і весь час в тему. Дуже шкодую, що не прочитав.
Правила Форуму :ЗАПРЕЩАЕТСЯ:
2-1-явно или неявно оскорблять других участников форума; 2-2-выискивать в сообщениях собеседников скрытый смысл, негативный для себя подтекст и пытаться это обсуждать;
Хай напише хто він з якого клубу-і пише ,що рахує за потрібне---і цей самий мультфільм про "Мауглі"....Тув вже ні чим не здивуєш на форумі....Шерхан "покажи личко"
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 18:27 | Сообщение # 337
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Я сам шкодую,що не скопіював ----він хороший сценарист "мультиплікатор" good
А я навіть встиг джентльмени натиснути кнопочку PrtSc і зробити копію. Не можу погодитися з тим, що лист був вже такий грубий, скоріше з подвійним сенсом. Але прочитати його я встиг.
На прохання
Цитата (Makarenkoof)
Makarenkoof
Я відправив Вам на пошту інформацію яка Вас так розвеселила. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 18:41 | Сообщение # 339
Новичек
Может кто нибудь ответить кто на съезде представлял АР Крым, Луганскую, Кировоградскую, Запорожскую, Одесскую, Днепропетровскую, Ровенскую, Черниговскую, Черкасскую, Сумскую и Полтавскую области. Спасибо.
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 19:04 | Сообщение # 343
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Тут більше діло "принципу" ,але і якийсь добрий коньяк ми можем також розіграти
Так я можу бути третій! Від Чорного погодження у мене вже є
Тут ще один добрий дядько ПРОФИ проситься, але його приймати, ну дуже небезпечно, можна програти ВСЕ! Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 19:09 | Сообщение # 345
Голубевод-профи
Цитата (fedor)
Может кто нибудь ответить кто на съезде представлял АР Крым, Луганскую, Кировоградскую, Запорожскую, Одесскую, Днепропетровскую, Ровенскую, Черниговскую, Черкасскую, Сумскую и Полтавскую области.Спасибо.
Viktor_, Будьте добры ответьте на поставленный вопрос.