Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:07 | Сообщение # 316
Новичек со стажем
Статус: Offline
Цитата (Viktor_)
Треба було зробити "правильніше" як пропонували всі голубоводи,виключити його з клубу,або дискваліфукувати на 10 років, а то дай шанс змагатись,і тут Тобі ще моралі будуть читати.
Так може легше Ковалика розстріляти? І хто проти чесних змагань?
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:20 | Сообщение # 317
Голубевод-профи
Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?
Навіть у футболі, коли одне-одному морди б'ють, немає таких дискваліфікацій. А тут людина відстоювала свою позицію (Вікторе, Ви знаєте про що я, а як не знаєте, то по телефону я поясню Вам що мав наувазі) а його цьюкують (хоча його особливо не поцькуєш) у його ж відсутність. Повторюю, впевнений, що по перше, більшість голубоводів розуміють, що його просто прибирають як конкурента, по друге: маю надію, що здоровий глузд переможе ємоції і реального "усунення конкурента" не буде. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:36 | Сообщение # 318
Голубевод-профи
Цитата (чорний)
Так може легше Ковалика розстріляти?
Ніхто не хоче нікого "рострілювати" і ми за демократію,але коли це переходить межі,то це вже анархія починається-літаю з тими,а біжу до тих. Є ще таке поняття-як "зрада"
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Будем очень признательны за данную информацию!
Всіх нас ,була цікавила одна інформація і я Вас особисто питав ,як Ваша асоціація стала правонаступницею УНФ,яким чином Ви робили "тишком-нишком" всі документи-Ви мені сказали коротко-"всі питання до ФЦІ" Ви хочете,щоб я тут Вам скидав все,що Вам заманеться,я розумію Вас прекрасно-"Ви там будете вичитувати,шукати всяких "кролиководов","скотоводов",чи як тих делегатів обзивали на форумі.Ще скажу -я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження і в пропорції,яка була обумовлена раніше. Через пару годин ,ще я Вам скину і репортаж з телебачення.
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:38 | Сообщение # 319
Голубевод-профи
Цитата (Aleksandr-Kiev)
Тепер я так розумію зявилися інші спортивні принципи, не думати як налітати класного голуба, а думати як прибрати конкурентів
До речі Вікторе, я хочу Вам сказати, що мої результати Ваша організація, якось так тихенько теж не прийняла до уваги (хоча вся необхідна інформація надавалась вчасно) при формуванні "національної колекції"! І коли я спитав, одного з Ваших віце - президентів чому так?, як Ви думаєте яка була відповідь? Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 25.02.2013, 12:39
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:43 | Сообщение # 320
Голубевод-профи
Цитата (чорний)
І хто проти чесних змагань?
Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:47 | Сообщение # 321
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Ще скажу -я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження і в пропорції,яка була обумовлена раніше.
Все це звісно "дуже цікаво", але дуже коректно Вас попросили скинути документи як:
Цитата (Aleksandr-Kiev)
как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?
А не:
Цитата (Viktor_)
Ви хочете,щоб я тут Вам скидав все,що Вам заманеться
Цитата (Viktor_)
я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження
Ну багато хто буде дуже радий за те, що Вам довірили таку відповідальну роботу. Раз Ви видавали мандати, то Ви і повинні мати всю інформацію.
Цитата (Viktor_)
і в пропорції,яка була обумовлена раніше
За цю пропорцію, навіть говорити не треба, щоб соромно не було за те, по якому принципу було голосування.
Цитата (Viktor_)
Через пару годин ,ще я Вам скину і репортаж з телебачення.
Телебачення шикарна штука, але як Ви дуже гарно розумієте, є така надзвичайно корисна річ як "монтаж"! А в тому, що що так все буде ГУД немає жодних сумнівів! Але разом з тим, скидайте. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:50 | Сообщение # 322
Новичек со стажем
Цитата (Viktor_)
Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:51 | Сообщение # 323
Голубевод-профи
Цитата (Viktor_)
Вибачте що влажу. Ви поперше змінюєте тему!
По друге: та ми завжди готові! Буду Вас на контролі та прильотах чекати. Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:52 | Сообщение # 324
Новичек со стажем
Цитата (чорний)
Цитата (Viktor_) Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?
Ви маєте на увазі клуб проти клубу? Чи особисто Ви і особисто я?
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 13:07 | Сообщение # 326
Новичек со стажем
Цитата (чорний)
Цитата (чорний) Цитата (Viktor_) Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові? Ви маєте на увазі клуб проти клубу? Чи особисто Ви і особисто я?
Вибачте не дочитав. Я зрозумів, що мова йде про клуби. Я впевнений, що наш клуб готовий до перехресних змагань.
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 13:20 | Сообщение # 327
Голубевод-профи
Цитата (чорний)
А ти перестанеш дружити з Кошілем та Сверделом? Я уже мовчу за твою позицію, щодо Ковалика.....Шансів у тебе не багато.
Ну давайте не будемо вже писати ті всякі "намеки"- я готовий на любий варіант-клуб на клуб ,один на один.Відкриєм одну тему на сайті будемо все висвітлювати від 1-го льоту і до кінця сезону--і хай всі дивляться на результати,а якісь сумніви передаємо заявки,ленти..... ....
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 13:56 | Сообщение # 328
Новичек со стажем
Цитата (Viktor_)
Ну давайте не будемо вже писати ті всякі "намеки"- я готовий на любий варіант-клуб на клуб ,один на один.Відкриєм одну тему на сайті будемо все висвітлювати від 1-го льоту і до кінця сезону--і хай всі дивляться на результати,а якісь сумніви передаємо заявки,ленти..... ....
Я готовий!!! В змаганняг і є весь кайф. Нехай переможе сильніший.... я маю на увазі голуб сильніший. Літо буде спекотним.
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 14:22 | Сообщение # 329
Голубевод-профи
Цитата (чорний)
Я готовий!!! В змаганняг і є весь кайф. Нехай переможе сильніший.... я маю на увазі голуб сильніший. Літо буде спекотним.
Після завершених польотів, які входять у планпольотів цих змагань, голубівник подає найшвидших голубів у наступних категоріях:Кат. А – 4 голуби по 5 конкурсів у польотах100 – 400 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 600 км;Кат. В – 4 голуби по 4 конкурси у польотах 300– 600 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1200 км;Кат. С – 3 голуби по 3 конкурси у польотахпонад 500 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1500 км;Так я пропоную визначати переможців наших клубів,(бо я особисто,ще напевно не "потягну" до Ваших результатів,але буду битись до кінця
Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 25.02.2013, 14:28
Дата: Понедельник, 25.02.2013, 14:52 | Сообщение # 330
Новичек со стажем
Цитата (Viktor_)
Після завершених польотів, які входять у планпольотів цих змагань, голубівник подає найшвидших голубів у наступних категоріях:Кат. А – 4 голуби по 5 конкурсів у польотах100 – 400 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 600 км;Кат. В – 4 голуби по 4 конкурси у польотах 300– 600 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1200 км;Кат. С – 3 голуби по 3 конкурси у польотахпонад 500 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1500 км;Так я пропоную визначати переможців наших клубів,(бо я особисто,ще напевно не "потягну" до Ваших результатів,але буду битись до кінця