ВЕСТНИК ГОЛУБЕВОДА     
 Независимый интернет-портал голубеводов Украины

Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ... - Страница 22 - Форум
Меню сайта

Форма входа

Правила проведения соревнований спортивных голубей ОО ФГСД (редакция 2016 года)

Правила использования часов для регистрации прилета спортивных голубей ОО ФГСД

Заявление о вступлении в члены ОО ФГСД

Расшифровка кодов клубов голубеводов по обл.центрам Украины

Отличительные признаки колец государств входящих в FCI

Карты Украины

Погода на дистанциях соревнований

Прогноз магнитных бурь

Онлайн переводчик сайтов и текстов

Мини-чат
500

Статистика

Последние темы
  • Разговоры обо всём насвете. (236)
  • Покупка - продажа спортивных (почтовых) голубей. (162)
  • ВИТЯГ З ПРОТОКОЛУ № 2 (1)
  • Паразиты голубей (блохи,пухопероеды) (20)
  • Соревнования 2018 года (10)
  • Правила общения на форуме (11)
  • Что означает надпись на кольце (79)
  • Помогите найти голубей (20)
  • Клуб спортивного голубеводства "КИЕВ". (3)
  • дверь (0)
  •  

Общественная организация "Федерация голубиного спорта Днепропетровщины"

Любое использование материалов нашего сайта допускается при условии размещения гиперссылки http://goluby-dnepr.ucoz.ua

Администрация сайта не несет ответственности за материалы, размещенные Пользователями.

PLO-программа для голубеводов

Всеукраїнська Національна Федерація аматорів спортивного голубівництва

Всеукраїнська Національна Федерація

аматорів спортивного голубівництва

Федерація голубиного спорту України

Вісник голубино-поштового спорту

Поиск

Категории раздела

Приветствую Вас, Гость · RSS 25.12.2024, 21:35

[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    Тільки ми самі, своїми руками наведемо порядок вдома ...
    чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:07 | Сообщение # 316
    Новичек со стажем
    Статус: Offline
    Цитата (Viktor_)
    Треба було зробити "правильніше" як пропонували всі голубоводи,виключити його з клубу,або дискваліфукувати на 10 років, а то дай шанс змагатись,і тут Тобі ще моралі будуть читати.

Так може легше Ковалика розстріляти? І хто проти чесних змагань?

Aleksandr-KievДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:20 | Сообщение # 317
    Голубевод-профи
    Цитата (Gennadiy_Puzdrya)
    Viktor_, если не трудно и не является секретом, можешь сбросить фамилии делегатов от 22 областей Украины ? И как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?

Будем очень признательны за данную информацию!

Добавлено (25.02.2013, 11:20)
    ---------------------------------------------

Цитата (чорний)
    Так може легше Ковалика розстріляти?

Навіть у футболі, коли одне-одному морди б'ють, немає таких дискваліфікацій.
    А тут людина відстоювала свою позицію (Вікторе, Ви знаєте про що я, а як не знаєте, то по телефону я поясню Вам що мав наувазі) а його цьюкують (хоча його особливо не поцькуєш) у його ж відсутність.
    Повторюю, впевнений, що по перше, більшість голубоводів розуміють, що його просто прибирають як конкурента, по друге: маю надію, що здоровий глузд переможе ємоції і реального "усунення конкурента" не буде.

Люби голубеводство в себе, а не себя в голубеводстве!

Viktor_Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:36 | Сообщение # 318
    Голубевод-профи

Цитата (чорний)
    Так може легше Ковалика розстріляти?
    Ніхто не хоче нікого "рострілювати" і ми за демократію,але коли це переходить межі,то це вже анархія починається-літаю з тими,а біжу до тих. Є ще таке поняття-як "зрада"
    Цитата (Aleksandr-Kiev)
    Будем очень признательны за данную информацию!
    Всіх нас ,була цікавила одна інформація і я Вас особисто  питав ,як Ваша асоціація стала правонаступницею УНФ,яким чином Ви робили "тишком-нишком" всі документи-Ви мені сказали коротко-"всі питання до ФЦІ"
    Ви хочете,щоб я тут Вам скидав все,що Вам заманеться,я розумію Вас прекрасно-"Ви там будете вичитувати,шукати всяких "кролиководов","скотоводов",чи як  тих делегатів обзивали на форумі.Ще скажу -я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали  тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження і в пропорції,яка була обумовлена раніше. Через пару годин ,ще я Вам скину і репортаж з телебачення.

Aleksandr-KievДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:38 | Сообщение # 319
    Голубевод-профи
    Цитата (Aleksandr-Kiev)
    Тепер я так розумію зявилися інші спортивні принципи, не думати як налітати класного голуба, а думати як прибрати конкурентів
    До речі Вікторе, я хочу Вам сказати, що мої результати Ваша організація, якось так тихенько теж не прийняла до уваги (хоча вся необхідна інформація надавалась вчасно) при формуванні "національної колекції"! І коли я спитав, одного з Ваших віце - президентів чому так?, як Ви думаєте яка була відповідь?

Сообщение отредактировал Aleksandr-Kiev - Понедельник, 25.02.2013, 12:39

Viktor_Дата: Понедельник, 25.02.2013, 12:43 | Сообщение # 320
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    І хто проти чесних змагань?
    Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?

Aleksandr-KievДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:47 | Сообщение # 321
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    Ще скажу -я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження і в пропорції,яка була обумовлена раніше.
    Все це звісно "дуже цікаво", але дуже коректно Вас попросили скинути документи як:
    Цитата (Aleksandr-Kiev)
    как определялось, имеет ли право представлять свою область тот или иной делегат ?

А не:

Цитата (Viktor_)
    Ви хочете,щоб я тут Вам скидав все,що Вам заманеться

Цитата (Viktor_)
    я особисто був в комісії де реєструвли всіх голубоводів-і там були делегати майже з усіх куточків нащої України, а "мандати" для голосування ми видавали тільки тим голубоводам-які представляли свої клуби і мали для того відповідні повноваження
    Ну багато хто буде дуже радий за те, що Вам довірили таку відповідальну роботу. Раз Ви видавали мандати, то Ви і повинні мати всю інформацію.

Цитата (Viktor_)
    і в пропорції,яка була обумовлена раніше
    За цю пропорцію, навіть говорити не треба, щоб соромно не було за те, по якому принципу було голосування.

Цитата (Viktor_)
    Через пару годин ,ще я Вам скину і репортаж з телебачення.
    Телебачення шикарна штука, але як Ви дуже гарно розумієте, є така надзвичайно корисна річ як "монтаж"! А в тому, що що так все буде ГУД немає жодних сумнівів! Але разом з тим, скидайте.

чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:50 | Сообщение # 322
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?

Aleksandr-KievДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:51 | Сообщение # 323
    Голубевод-профи
    Цитата (Viktor_)
    Вибачте що влажу.  Ви поперше змінюєте тему!

По друге: та ми завжди готові! Буду Вас на контролі та прильотах чекати.

чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:52 | Сообщение # 324
    Новичек со стажем
    Цитата (чорний)
    Цитата (Viktor_) Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові?

Ви маєте на увазі клуб проти клубу? Чи особисто Ви і особисто я?

Aleksandr-KievДата: Понедельник, 25.02.2013, 12:55 | Сообщение # 325
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    Ви маєте на увазі клуб проти клубу? Чи особисто Ви і особисто я?

Хлопці, пустіть і мене в свою "розборку":) я теж хочу!

чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 13:07 | Сообщение # 326
    Новичек со стажем
    Цитата (чорний)
    Цитата (чорний) Цитата (Viktor_) Я хочу Ваш клуб в 2013 р. "визвати"-як сказати на перехресне змагання я Вам всі свої дані,координати,графіки,заявки,результати ,а Ви мені теж саме. І тоді ми все побачимо,хто і як.....Ви готові? Ви маєте на увазі клуб проти клубу? Чи особисто Ви і особисто я?

Вибачте не дочитав. Я зрозумів, що мова йде про клуби. Я впевнений, що наш клуб готовий до перехресних змагань.

Добавлено (25.02.2013, 12:00)

Цитата (Aleksandr-Kiev)

Добавлено (25.02.2013, 12:07)

Цитата (Aleksandr-Kiev)

А ти перестанеш дружити з Кошілем та Сверделом? Я уже мовчу за твою позицію, щодо Ковалика.....Шансів у тебе не багато.

Viktor_Дата: Понедельник, 25.02.2013, 13:20 | Сообщение # 327
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    А ти перестанеш дружити з Кошілем та Сверделом? Я уже мовчу за твою позицію, щодо Ковалика.....Шансів у тебе не багато.
    Ну давайте не будемо вже писати ті всякі "намеки"- я готовий на любий варіант-клуб на клуб ,один на один.Відкриєм одну тему на сайті будемо все висвітлювати від 1-го льоту і до кінця сезону--і хай всі дивляться на результати,а якісь сумніви передаємо заявки,ленти..... ....

чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 13:56 | Сообщение # 328
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Ну давайте не будемо вже писати ті всякі "намеки"- я готовий на любий варіант-клуб на клуб ,один на один.Відкриєм одну тему на сайті будемо все висвітлювати від 1-го льоту і до кінця сезону--і хай всі дивляться на результати,а якісь сумніви передаємо заявки,ленти..... ....

Я готовий!!! В змаганняг і є весь кайф. Нехай переможе сильніший.... я маю на увазі голуб сильніший. Літо буде спекотним.

Viktor_Дата: Понедельник, 25.02.2013, 14:22 | Сообщение # 329
    Голубевод-профи
    Цитата (чорний)
    Я готовий!!! В змаганняг і є весь кайф. Нехай переможе сильніший.... я маю на увазі голуб сильніший. Літо буде спекотним.
    Після завершених польотів, які входять у планпольотів цих змагань, голубівник подає найшвидших голубів у наступних
    категоріях:
    Кат. А – 4 голуби по 5 конкурсів у польотах100 – 400 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 600 км;Кат. В – 4 голуби по 4 конкурси у польотах 300– 600 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1200 км;Кат. С – 3 голуби по 3 конкурси у польотахпонад 500 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1500 км;Так я пропоную визначати переможців наших клубів,(бо я особисто,ще напевно не "потягну" до Ваших результатів,але буду битись до кінця roll

Сообщение отредактировал Viktor_ - Понедельник, 25.02.2013, 14:28

чорнийДата: Понедельник, 25.02.2013, 14:52 | Сообщение # 330
    Новичек со стажем
    Цитата (Viktor_)
    Після завершених польотів, які входять у планпольотів цих змагань, голубівник подає найшвидших голубів у наступних категоріях:Кат. А – 4 голуби по 5 конкурсів у польотах100 – 400 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 600 км;Кат. В – 4 голуби по 4 конкурси у польотах 300– 600 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1200 км;Кат. С – 3 голуби по 3 конкурси у польотахпонад 500 км. Загальний кілометраж на одного голуба не менш, ніж 1500 км;Так я пропоную визначати переможців наших клубів,(бо я особисто,ще напевно не "потягну" до Ваших результатів,але буду битись до кінця

Домовилися.....

Поиск:
    Новый ответ
    Текст сообщения:
    Опции сообщения:
    Код безопасности:

Copyright MyCorp © 2024
    Бесплатный хостинг uCoz